GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 domatesi de soydum ha, öyle ağzıma kabuğu falan gelmesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 estetiği azıcık bozulmuş ama eminim daş gibidir lezzeti. (tu) en gurmesi evde kendinize göre yaptığınızdır. dasaaa da hala para verince daha lezzetli olduğunu iddia ediyoruz sansın... hem zayıf hem yüzsüz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ben de sahura fakir burger yapayım bari sahur kaçta bitiyor abiler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 antalyada 4buçuk. ordan hesapla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 antalya 36° 54' 45 N, 30° 41' 23 E istanbul 41° 1' 7 N, 28° 57' 53 E ya salla gidip imsakiyeye bakayım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 şu ara bi hamburger patlatayım bayadır yemedim baggio gibi 4 hamburger yiyemiyoruz ama işte sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 4hamburger O_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 hamburgeri geçde, türkiyede doğru dürüst hotdog yapan yer sayılı. hele eskişehirde HİÇ YOK (15 farklı yerden yedim). hardal koymaz, rus salatası koymaz, gider sosisliyi dilimler falan. 9 aydır canım sosisli çekiyor as. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 ahaha adam yazmıstı konulardan birine işte bi steakhouse bi whooper bi bilmemne yiyomuş bi oturuşta ahah sosisli dedin mi üsküdar büfelerde severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kafe bahane'nin tam girisinde bi hotdogcu var benim icin en iyisi orasi, alkolun yanina bide aclik olunca harika gidiyor sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 adanada aboovvvvvv sosisli var kral sosisli yapar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 new franks dışında güzel sosisli yapan görmedim daha tr'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 kafe bahane new franks nerde, kuru kuru yazmayın adres verin deneyelim zaten istanbulda bildiğim hiçbiyer yok sinirliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 benim dedigim yer izmirde gazi kadinlarda bi esprisi yok zaten, normal duz hotdog yapiyor. ama iste biradan sonra fln guzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2011 biradan sonra şırdanı hiçbişiy geçemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Kirinti abiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 numnum'ınkinin üstüne tanımıyorum ben açıkçası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bir makedon haburgercisi var bizim buralarda oldukça başarılı susamlı köy ekmeği tarzı tombik kendi yapıyor köfteler oldukça başarılı yemede ne yap :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Hamburger Türkiye sınırları içinde olursa onun adına köfte ekmek denir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_cGrn6CirOak/TOJSdiNZziI/AAAAAAAAARo/glr5l34JuLU/s1600/big-burger.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 lan eve gidince hamburger mi yapsam :D canım çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Eskiden ohannesburger derdim ama adamlar inanılmaz pahalılandırdı ve doyurmuyor o paraya.Gidip steakhouse menü alsan burgerdan hem daha ucuz hem daha doyurucu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 steakhouse yedim demin mutluyum aldık bin kaloriyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Abi müthiş tat ama,hele patateslerini elma dilim yapıp yanına barbekü sos alırsan orgazm olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar