goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 hakikaten daha stajla karşılaşır karşılaşmaz gözümüz korkuyordu da, ailemizin bizi fazla kollamasından sanırım. hayat böyle yani bütün gençliğini enerjini bi firmaya vericen işte. çoğu zaman da karşılığını alamadığını düşüneceksin. hani seni okutmak için harcanan yatırım şu bu toplandığında çoğu üni. mezununun kendini amorti etmesi 10 sene falan sürüyor. eder etmez çocuk yapıp yeni kuşağa yatırım yapıyosun zaten, o da 15 senede anca düzlüğe çıksın diye. tabi bu dediklerim düz insan için geçerli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben tramvaya binmeyi çok seviyorum ya. acayip kolay oluyo işe gidip gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 arkadaş akademisyen olunca da bu şekilde çalışacağını bilmiyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Hayret kimse gelip fakir temalı esprik yapmamış O_o Gelin stajınızı bizde yapın cehennemi görün zehahaha! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kozalak said: lan 2 hafta staj yapıp hemen iş hayatı çok reröre demeyin be. o senin iş yerinin problemi bence. 2 hafta da yapsam 2 yil da yapsam is hayati rerore iste. Benim ne kadar yaptigimla ne alakasi var? Akademi eglenceli. Cok daha ozgursun ve ayrica yapacagin isi spesifik olarak secme sansin var. En azindan birileri gelip sana "onumuzdeki 3 ay sen bunu arastiricaksin" diyemiyor. Calisacagin konu uzerinde tek soz sahibi sensin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Hea deaconcum akademik kariyerinle alakalı sana kötü haberlerim var.. Diye giriş yapılabilir aslında. ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bölümün ne işin gücün ne bilmiyorum gerçi de bu çileleri minimum sürede çekip sonra kendi işini kurabilirsin. onun da kendine has daha şiddetli çileleri olabilir ama insan gene de daha iyi hisseder kendini heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Deacon said: Akademi eglenceli. Cok daha ozgursun ve ayrica yapacagin isi spesifik olarak secme sansin var. En azindan birileri gelip sana "onumuzdeki 3 ay sen bunu arastiricaksin" diyemiyor. Calisacagin konu uzerinde tek soz sahibi sensin.Evet çok doğru, akademisyenlerin her hafta en azından bir defa ofislerinde orgy düzenledikleri bilinen bir gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Boş zamanların artık daha değerli oluyo çalışınca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Kaspar said: Deacon said: Akademi eglenceli. Cok daha ozgursun ve ayrica yapacagin isi spesifik olarak secme sansin var. En azindan birileri gelip sana "onumuzdeki 3 ay sen bunu arastiricaksin" diyemiyor. Calisacagin konu uzerinde tek soz sahibi sensin.Evet çok doğru, akademisyenlerin her hafta en azından bir defa ofislerinde orgy düzenledikleri bilinen bir gerçek. Eglence diyince aklina orgy partileri geliyorsa o senin sorunun. Extreme ornekler vererek argumanimi curutmeye calisman cok acinasi olmus burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yav said: bölümün ne işin gücün ne bilmiyorum gerçi de bu çileleri minimum sürede çekip sonra kendi işini kurabilirsin. onun da kendine has daha şiddetli çileleri olabilir ama insan gene de daha iyi hisseder kendini heralde. Bilgisayarciyim. Bizim startup'larda sirket cok buyuyene kadar en cok is sahibi calisiyor :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 başakşehir'de oturup gebze'de çalışan iş arkadaşlarım var, nasıl bir iş kendini bu kadar sevdiriyor siz düşünün.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Sereglin said: en güzel iş metro hattınının üzerinde olup başka toplu taşımaya binmenin gerekmediği iştir. This. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Deacon said: Eglence diyince aklina orgy partileri geliyorsa o senin sorunun. Extreme ornekler vererek argumanimi curutmeye calisman cok acinasi olmus burda.2 gün ve sadece staj deneyimiyle iş hayatını; çok büyük ihtimal sadece lisans eğitimini görüp akademik kariyeri çözmüş gibi konuşan insanın argümanından bana ne ya ehah. akademide kızlar teklif ediyomuş kafasıyla beylik laflarla yüceltme kafanda, olay o. bahsettiğin şeylerden daha kötülerini iki ortamda da yaşaman kuvvetle muhtemel, erken qq bunlar, az sabır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yok hayir ikisini de cozdum gibi bir izlenim olusturmayim hic. Konusmalarim oyle anlasilmasin, bunlar tamamiyle benim fikirlerim ki zaten boyle bilimsel bir gercek gibi sunulabilecek seyler degil. Biliyorum ikisinin de iyi ve kotu yanlari oldugunu da "akademide orgy partileri heee hee" gibisinden bir cikis yapmana gerek yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bence de iş hayatı bok gibi, konu sahibi haklı. bi de stajda biteceğini biliyosun dayanıyosun, ama işe başlayınca oof yıllarca öyle gidicek. en kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bence calisma sartlarina (haftada max 40 saat olmak sartiyla) gerzek is arkadaslari veya kompleks ust level idareci yoksa alisilir. verimli saatler veya is saati dengesizligi insan-insan problemi kadar onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yazıları okuyunca "niye çalışıyoruz ki? ne gereğe var" çalışmak çok banal so bilmemkaç.. Dünyaya dönün, yanlız kaldık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 cok komik gidiyor konu, sözde is hayati ama yazanlarin %90'i staj yapiyor. hani biryerlde isci bile degiller. Cok agir kosullarda calisiyorum diyende tatava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 konu sahibi haklı, iş hayatı çekilmez. ev arkadaşım 9-6 haftada 5 gün çalışıyor, ve genel müdür dayısı rahat işi yani öyle takılıyor. ben görüyorum eve gelinceki halini. o yüzden çevirmenlik ftw :P aşağıdaki şarkı da mesaili çalışan arkadaşlara gelsin benden ^_^ http://www.youtube.com/watch?v=gqOofN8K9D4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Deacon said: yav said: bölümün ne işin gücün ne bilmiyorum gerçi de bu çileleri minimum sürede çekip sonra kendi işini kurabilirsin. onun da kendine has daha şiddetli çileleri olabilir ama insan gene de daha iyi hisseder kendini heralde. Bilgisayarciyim. Bizim startup'larda sirket cok buyuyene kadar en cok is sahibi calisiyor :p her iş öyle zaten daha çileli diyorum ama insan zevk alır ne bileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gkgokhan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 4 yıllık sabah akşam iş deneyimim var, Half-Life 2'yi daha yeni oynamaya başladım. Düşünün beyler. Çok vahim çok ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 arkadaşım bu süre içinde bi kız arkadaşın var mıydı?O da etkili yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Seele said: cok komik gidiyor konu, sözde is hayati ama yazanlarin %90'i staj yapiyor. hani biryerlde isci bile degiller. Cok agir kosullarda calisiyorum diyende tatava. Staj yapanlarin daha cok aglamasi normal ki. 5 yildir calismis kabullenmis adam cok sikayetci olmaz zaten. Bizim gibi yeni girip carpilanlar agliyor iste :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 mutfaga gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar