Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Is hayati ne kadar da kotuymus

Deacon

Öne çıkan mesajlar

hakikaten daha stajla karşılaşır karşılaşmaz gözümüz korkuyordu da, ailemizin bizi fazla kollamasından sanırım.

hayat böyle yani bütün gençliğini enerjini bi firmaya vericen işte. çoğu zaman da karşılığını alamadığını düşüneceksin.

hani seni okutmak için harcanan yatırım şu bu toplandığında çoğu üni. mezununun kendini amorti etmesi 10 sene falan sürüyor. eder etmez çocuk yapıp yeni kuşağa yatırım yapıyosun zaten, o da 15 senede anca düzlüğe çıksın diye.

tabi bu dediklerim düz insan için geçerli.
Sosyal ağlarda paylaş

kozalak said:

lan 2 hafta staj yapıp hemen iş hayatı çok reröre demeyin be.
o senin iş yerinin problemi bence.

2 hafta da yapsam 2 yil da yapsam is hayati rerore iste. Benim ne kadar yaptigimla ne alakasi var?

Akademi eglenceli. Cok daha ozgursun ve ayrica yapacagin isi spesifik olarak secme sansin var. En azindan birileri gelip sana "onumuzdeki 3 ay sen bunu arastiricaksin" diyemiyor. Calisacagin konu uzerinde tek soz sahibi sensin.
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Akademi eglenceli. Cok daha ozgursun ve ayrica yapacagin isi spesifik olarak secme sansin var. En azindan birileri gelip sana "onumuzdeki 3 ay sen bunu arastiricaksin" diyemiyor. Calisacagin konu uzerinde tek soz sahibi sensin.
Evet çok doğru, akademisyenlerin her hafta en azından bir defa ofislerinde orgy düzenledikleri bilinen bir gerçek.
Sosyal ağlarda paylaş

Kaspar said:

Deacon said:

Evet çok doğru, akademisyenlerin her hafta en azından bir defa ofislerinde orgy düzenledikleri bilinen bir gerçek.

Eglence diyince aklina orgy partileri geliyorsa o senin sorunun. Extreme ornekler vererek argumanimi curutmeye calisman cok acinasi olmus burda.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

bölümün ne işin gücün ne bilmiyorum gerçi de
bu çileleri minimum sürede çekip sonra kendi işini kurabilirsin.
onun da kendine has daha şiddetli çileleri olabilir ama insan gene de daha iyi hisseder kendini heralde.

Bilgisayarciyim. Bizim startup'larda sirket cok buyuyene kadar en cok is sahibi calisiyor :p
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

Eglence diyince aklina orgy partileri geliyorsa o senin sorunun. Extreme ornekler vererek argumanimi curutmeye calisman cok acinasi olmus burda.
2 gün ve sadece staj deneyimiyle iş hayatını; çok büyük ihtimal sadece lisans eğitimini görüp akademik kariyeri çözmüş gibi konuşan insanın argümanından bana ne ya ehah. akademide kızlar teklif ediyomuş kafasıyla beylik laflarla yüceltme kafanda, olay o. bahsettiğin şeylerden daha kötülerini iki ortamda da yaşaman kuvvetle muhtemel, erken qq bunlar, az sabır.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok hayir ikisini de cozdum gibi bir izlenim olusturmayim hic. Konusmalarim oyle anlasilmasin, bunlar tamamiyle benim fikirlerim ki zaten boyle bilimsel bir gercek gibi sunulabilecek seyler degil.

Biliyorum ikisinin de iyi ve kotu yanlari oldugunu da "akademide orgy partileri heee hee" gibisinden bir cikis yapmana gerek yoktu.
Sosyal ağlarda paylaş

konu sahibi haklı, iş hayatı çekilmez. ev arkadaşım 9-6 haftada 5 gün çalışıyor, ve genel müdür dayısı rahat işi yani öyle takılıyor. ben görüyorum eve gelinceki halini. o yüzden çevirmenlik ftw :P

aşağıdaki şarkı da mesaili çalışan arkadaşlara gelsin benden ^_^

http://www.youtube.com/watch?v=gqOofN8K9D4
Sosyal ağlarda paylaş

Deacon said:

yav said:

bölümün ne işin gücün ne bilmiyorum gerçi de
bu çileleri minimum sürede çekip sonra kendi işini kurabilirsin.
onun da kendine has daha şiddetli çileleri olabilir ama insan gene de daha iyi hisseder kendini heralde.

Bilgisayarciyim. Bizim startup'larda sirket cok buyuyene kadar en cok is sahibi calisiyor :p

her iş öyle zaten daha çileli diyorum ama insan zevk alır ne bileyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Seele said:

cok komik gidiyor konu, sözde is hayati ama yazanlarin %90'i staj yapiyor. hani biryerlde isci bile degiller. Cok agir kosullarda calisiyorum diyende tatava.

Staj yapanlarin daha cok aglamasi normal ki. 5 yildir calismis kabullenmis adam cok sikayetci olmaz zaten. Bizim gibi yeni girip carpilanlar agliyor iste :p
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...