Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2011-2012 sezonunu UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi play-off turu kuraları

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
aha rus takımı çıkmış , bu deplansmana gidilir :)

yalnız kievden sonra bi de buna gidersem , benim hanım süphelenebilir :)

.... yuz dolar vermeye geldiiik
vodkaya redbul katmaya geldiik
beşiktaş senınle cennete geldik besiktaaaas
Mesaj tarihi:
BJK çok rahat

Bursa'ya yazık olmuş, şansı zor.

Trabzon Trabzon olmasa çok da zor değil büyük ihtimalle geçer derdim de, kendisini sabote etmeye bu kadar meyilli bir takıma çok şans vermiyorum.
Mesaj tarihi:
anderlecth abartılacak bir takım değil abi, gününde bir bursa gayet başa başa mücadele edebilir.

Lakin TS'nin olayı kötü, Bilbao böyle bildiğin iman gücüyle oynayan bir takım asfasdfasd kötü yanlarına gelirse patlarlar
Mesaj tarihi:
trabzon burda iyi sonuç almalı bilbao ateşli seyirciyle kendi evinde duman eder trabzonu evinde çok iyi oynayan bir takım.llorente benim şu an avrupada en beğendiğim forvetlerden biri.
bursa anderlechti eleyebilir büyük bir süpriz olmaz.
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

anderlecth abartılacak bir takım değil abi, gününde bir bursa gayet başa başa mücadele edebilir.

bursanın çükü beşiktaşa galatasaraya bi de sefil anadolu kuluplerine kalkar.
Mesaj tarihi:
Bizim takımların 3 büyükler harici avrupada nasıl oynadıkları belli zaten o yüzden. Trabzon/Bursa'nın gruplara kalması çok zor. Kalırsa mucize olur. Zaten ne zaman öyle yada böyle gruplara kalmayı becerdiklerinde puan almaya başlarlar, 1. torbaya geçince daha kolay olur bu işler =P
Mesaj tarihi:
trabzon da bursa da çıkamaz. yazık olmuş. bursa ya rosenborg çıkaydı belki bir şanslardı olurdu. trabzona da paok cıkmasını istiyordum ben belki gaza gelir adam gibi oynarlardı ama paok da zorlardı onları.
  • Yeni Oluştur...