Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bursa anderlecht. direk genklenir bursa.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bursadan aci haber geldi deriz artik.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ahaha trabzon harbi bahtsız ya Trabzonspor = Athletic bilbao
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 aha rus takımı çıkmış , bu deplansmana gidilir :) yalnız kievden sonra bi de buna gidersem , benim hanım süphelenebilir :) .... yuz dolar vermeye geldiiik vodkaya redbul katmaya geldiik beşiktaş senınle cennete geldik besiktaaaas
chagy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Beşiktaş vs Alania Bursa vs Anderlecth Trabzon vs A.Bilbao
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bütün takımlara tur atlama şansı veriyorum ben
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Yok be Bilbao 6. bitirmiş geçen sene ama ispanya'nın 6. sı bizim 2. yi rahat yener bence.
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 BJK çok rahat Bursa'ya yazık olmuş, şansı zor. Trabzon Trabzon olmasa çok da zor değil büyük ihtimalle geçer derdim de, kendisini sabote etmeye bu kadar meyilli bir takıma çok şans vermiyorum.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 trabzon deplasmanda 1-0 evinde 1-2 gibi bir skorla gg. böyle NOLİto TRABZON başlıklarıyla gg olmaya aday bi takım.
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 anderlecht bursayı eler. bilbao da kendi evinde madride barçaya kök söktüren bi takım. gg olabilir trabzon.
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 anderlecth abartılacak bir takım değil abi, gününde bir bursa gayet başa başa mücadele edebilir. Lakin TS'nin olayı kötü, Bilbao böyle bildiğin iman gücüyle oynayan bir takım asfasdfasd kötü yanlarına gelirse patlarlar
gosh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bilbao silkeler trabzon'u, ozellikle ispanya'da.
inprc Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 trabzon burda iyi sonuç almalı bilbao ateşli seyirciyle kendi evinde duman eder trabzonu evinde çok iyi oynayan bir takım.llorente benim şu an avrupada en beğendiğim forvetlerden biri. bursa anderlechti eleyebilir büyük bir süpriz olmaz.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 DarKRideR said: anderlecth abartılacak bir takım değil abi, gününde bir bursa gayet başa başa mücadele edebilir. bursanın çükü beşiktaşa galatasaraya bi de sefil anadolu kuluplerine kalkar.
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Bizim takımların 3 büyükler harici avrupada nasıl oynadıkları belli zaten o yüzden. Trabzon/Bursa'nın gruplara kalması çok zor. Kalırsa mucize olur. Zaten ne zaman öyle yada böyle gruplara kalmayı becerdiklerinde puan almaya başlarlar, 1. torbaya geçince daha kolay olur bu işler =P
logtrig Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abi tamam anderlecht abartılacak takım değil de,, bursa'nın da gomel'e karşı oynadığı oyunu gördük hani, tamam eledi ama yani.
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 lukaku chelsea'ye gitmedi mi hala? Alania ne be? bizim alanya filan mı? çakması mı?
Daemir Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 trabzon da bursa da çıkamaz. yazık olmuş. bursa ya rosenborg çıkaydı belki bir şanslardı olurdu. trabzona da paok cıkmasını istiyordum ben belki gaza gelir adam gibi oynarlardı ama paok da zorlardı onları.
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 anca beşiktaş geçer, ümitlenmeye bile gerek yok
Öne çıkan mesajlar