Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2011 diskoya düşmemeye dikkat edin, oraya düşeceğine hapse düş daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Bizim orda bi kısa dönem arkadaş cep telefonundan girmişti, 100 mt. aşağıdaki bölükte nöbette telefonla yakalanmanın cezası bile en fazla çarşı kitlenmesiydi. Bölükten bölüğe çok farklılık gösteriyor cezalar, basit şeyler yüzünden kısa dönemlerin gözünün yaşına bakmadıkları da oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 cep telefonu büyük olay, sim kartın bile olması büyük olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Şubeye yoklamaya giderken ne görtürüyorduk ya? çıkış belgesi, kimlik, ehliyet, fotoğraf ve fotokopileri. başka bişey var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2011 tecilimi aldım ben 2 sene, kafam rahat. 2 sene biterken bi yüksek patlatırım bi 3 sene ordan o biterken bi doktora patlatırım bi 5 sene de ordan desek bi 10yıl daha gitmem ben askere... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2011 bu dönem paticikten pek giden yok gibi. ses seda yok topikte. sınav için çorluya gidecek pati var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 gelinde biz gidelim artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Bir çok yedek subay potansiyeli olan insanın gitmeyip bedelliye başvuracağını düşünürsek bu dönem gideceklerin büyük ihtimal yedek subay olacakların düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 ağzını hayra aç. uzun çıkarsa gitmeden seni bulur kalemini kırar öyle giderim!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 gelin torunlar gelin, adam öldürmenize az kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Sınav için Çorlu'ya özel aracıyla gidecek arkadaşların yol masraflarına ortak olabilirim. 2. veya 3. gün gitme taraftarıyım bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Laorx said: gelin torunlar gelin, adam öldürmenize az kaldı. aynen, torunlar gelsin. Biletlerinizi de getirin, bizim çıkış biletimiz onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 bana kilodan dolayı 1sene sonra gel dediler bu kararı bozdurabiliyor muyum gitmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bozduramazsın, o an aldırmayacaktın o kararı. Gitmek istiyorum diyip rica edince çok çok kilolu değilsen göz yumup az falan yazıyorlar, ben öyle geldim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Onu dedim ama yemedi adamlar "Ben ne görürsem onu yazarım röhöhöhöyt!" dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Kimisi öyle oluyor, sonradan ufak bir ihtimal de olsa başı ağrımasın diye. O zaman seneye ya uygun kiloya düşmüş ol git, ya da çok daha yüksek kiloda ol direk çürük al :p Bu ayarda kalırsan 3-4 sene uğraştırırlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Doktor bana dilekçe ver demişti gitmek için o konu hakkında bilgin var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Yok valla ben game over diye biliyodum, dilekçe dediğin olayı daha yukarılara taşımak demek ama, rica mica olmaz yani boy/kilon uygun değilse yine olmaz. Zaten başvuru dönemi geçti adamlar celbe girecek nerdeyse, Nisan'a kaldın en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 3 aralıkta küçükyalıdayım beklerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Bende orda girmiştim sınava hehehe süper bi yer ilk askeriye deneyimi için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 öyleymiş. hayatımda ilk defa donanımhaber forumlarını okudum, yorumlar öyle diyor. benim için sonrası önemli tabi hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2011 ben de 2 aralıkta küçükyalı da olmayı planlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2011 3 aralık daha iyi diyorlar, hatta öğleden sonra gidin diyenler var. yoksa sabah 6 da girip akşam 9da çıkıomuş millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2011 ilk gün çok kalabalık olur, son gün son gündür sevmem. sdghfa ortası en garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar