Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mino said: Seneye kısmen kısalacak söylentileri var. - Kısa dönem 4 ay - Er 12 ay, ilerde 9 ay - Yedek subay 18 ay (OEH) OlacakMIŞ, taze sayılır haber de ne olacağı bilinmez. 4 ay mı, ulan şansıma sokayım ya
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 18 ay yedek subaylık olsa baya koyar be
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yahu makineciyim ben, zaten büyük olasılıkla yedek subayım, bi de uzarsa gg
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 photographer said: hacı bende gidicem inşallah aralıkta koğuşa girince "PATİCİK VARMIIII" diye bağırcam bakalım nolcak :P çok enteresan şeyler yaşayabilirsin akabinde
vivavale Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 THARKAS said: askerlık kısalıyor basvurmayın. bız ettık sız etmeyın. 1 hafta sonra askerim abi :( erteleyebilecek olanlar ertelesin acele etmeyin derim
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 aynen, tam 1 hafta sonra bu saatlerde teslim olucam. şu yasa bizim dönemde çıksa bari, aralıkta biterse müthiş olur.
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben de haftaya gg. bakarsınız devre oluruz
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 10unda açıklanacak galiba sınav. yazın buraya da aynı yere düşeniniz falan çıkar belki ya da aralıkta biz gelince bizi korursunuz belki heh
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Forex said: Hacı bi karar verin ya birisi der ki iyi olm iyi kalabalık zamanda yapıyon kolayca gider gelirsin sen diyon ki kalabalık zamanda gidiyosunuz karakola düşersiniz :D Kalabalık iyide çok kalabalık olursa sarpa sarıyor. 3 kısa dönem ayrılan yere 10 kişi gönderilince ayıkla pirincin taşını. Ayrıca ilçe karakollarına giderseniz (Jandarma) çok daha iyi olur.
THARKAS Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 vivavale said: THARKAS said: askerlık kısalıyor basvurmayın. bız ettık sız etmeyın. 1 hafta sonra askerim abi :( erteleyebilecek olanlar ertelesin acele etmeyin derim aynen ebdne haftaya askerim:)
senko Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 ben tecil ettiriyom. okul biter bitmez elimde diplomayla kocaeline gidip 2yil tecil isteyecem. askerlik kisalcak diyenler cok, hem bakarsin 2yil icinde bedelli cikar veya ben yurtdisina kacmis olurum
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 yapın askerlik güzel. ama uzatmamak lazım. 4 ay kafi.
Baggio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 senko said: ben tecil ettiriyom. okul biter bitmez elimde diplomayla kocaeline gidip 2yil tecil isteyecem. askerlik kisalcak diyenler cok, hem bakarsin 2yil icinde bedelli cikar veya ben yurtdisina kacmis olurum Topu topu 5 ay zaten, belki (ara sıra çıkar bu haberler "stajyer ehliyet" kolpası gibi, genelde bir şey değişmez) 4 aya inecek diye iş başvurularının %70'inden direk elenmek ne abi, bu kadar korkmayın askerlikten. Yapın bitsin gitsin. Ben stajda işe girip devam etmiş olmasam kesinlikle okulumu bitirdiğim an giderdim. Bedelli de kırk yılda bir çıkması bir yana cümle aleme çıkmıyor zaten, minimum yaşı oluyor genelde.
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Baggio said: senko said: ben tecil ettiriyom. okul biter bitmez elimde diplomayla kocaeline gidip 2yil tecil isteyecem. askerlik kisalcak diyenler cok, hem bakarsin 2yil icinde bedelli cikar veya ben yurtdisina kacmis olurum Topu topu 5 ay zaten, belki (ara sıra çıkar bu haberler "stajyer ehliyet" kolpası gibi, genelde bir şey değişmez) 4 aya inecek diye iş başvurularının %70'inden direk elenmek ne abi, bu kadar korkmayın askerlikten. Yapın bitsin gitsin. Ben stajda işe girip devam etmiş olmasam kesinlikle okulumu bitirdiğim an giderdim. Bedelli de kırk yılda bir çıkması bir yana cümle aleme çıkmıyor zaten, minimum yaşı oluyor genelde. Freelance ftw, tabi müzisyen olarak bakıyorum olaya. Hangi iş başvurusu? :D Onlar başvuruyor size hehe.
Noyanh Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mino said: Seneye kısmen kısalacak söylentileri var. - Kısa dönem 4 ay - Er 12 ay, ilerde 9 ay - Yedek subay 18 ay (OEH) OlacakMIŞ, taze sayılır haber de ne olacağı bilinmez. yok artık benim yedek subaylık dışında şansım yok ne 18 ayı
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Doktor musun Noyan, o zaman şimdiden git uzamadan ^_^ (mezunsan tabi)
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 339 KD olarak Kıbrıs'ta yapıyorum ben de. 40 gün kaldı. Tam 4 ay önce bu günlerde ben de az kaldı gidiyorum diye düşünüyordum.. Kendinizi sıkıntılı ve aptalca geçecek olan günlere hazırlayın. Öte yandan üzülmeyin bir şekilde geçiyor işte.
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Ya aslında askerliğe gitmek dert değilde kıçımı kaldırıp gitmesi zor geliyor
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 gidiyor muyuz gitmiyor muyuz şimdi bi karar verin.
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 beyler genelde kimleri astek olarak seçiyolar.sonuçta bu olay ihtiyaca bağlı olarak oluyor da,mühendisler genelde astek mi oluyor,doktrolarla beraber?varmıdır bu tarz bi kriter
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 ya beni denizci yapsınlar ülke ülke gezeyim tek isteğim bu
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 arkadaşlar şu an izinle birlikte 6 ay zaten askerlik.İzin almayanlar 5 ayda bitiriyor.4 aya inecek dedikleri de o,3-3.5 ayda bitecek yani izin almadan.Müthiş bir süre...
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Erteleyelim mi bekleyelim mi. Bu kısalcak dedikodusu hep çıkmıyor mu zaten. Biz askerdeyken kısalırsa zaten bizi de etkiler ama daha geç çıkarsa tabi olmaz. 2 ay muazzam bi süre o yüzden beklemeye değebilir ama dedikodu işte
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 tamamda asteklik uzarsa ve astek olursan yandın.18 ay ne abi.neye göre astek olunuyor?
Mino Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Doktorsanız kafadan asteğmen kaçış yok, üst dereceli (y.lisans, doktora) mühendisler de alınıyormuş. Şubede İTÜ inşaat doktora öğrencisi bizden herkes hiç sektirmeden asteğmen gitti dedi. Ben 4 aylık giderim büyük ihtimal, sinema tv mezununu asteğmen yapmazlar mucize olmadıkça.
Öne çıkan mesajlar