vivavale Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 oo bizim torunlar 343. tuzla piy.okuluna özellikle de 4.bölüge düsüp hudut cekenler sabır diliyorum aklınıza takılan bisi olursa sorun ben yardımcı olayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 axedice said: Flameoffear said: df said: özgürlüğe 2 kaldı =) 6 tane 343 geldi devir teslim yaptık görevleri =) sdfkj askerliğin en keyifli kısmı şu ha. Torunlara görevleri devredip saatleri saymak. Askerliğimin en keyifli kısmı nizamiyeden dışarı adımımı atar atmaz künyeyi çıkarıp çöpe attığım ve üzerine tükürdüğüm andı. :) :) Keşke böyle balgamlı balgamlı tükürebilseydim ama olmadı. Bu askerlik sonrası olmuş. :D Silahın zimmetini verip, kamuflajları yaktığın an paha biçilemez. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 1 saat once tsk'nin verdiklerini yaktik badiyle, uzerine mazot dokerken aldigim haz priceless Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Torun torun, geceler uzun, ötmez borun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2012 şafak söyle torun? biter mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Atarsa 117 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2012 ben mi he ben mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Arma said: Fistan said: hizmet tk. inşaat ekibi çavuşuyum yatış. atarsa 120 hizmet takımı herşeyin bol olduğu yer yaaa.biz kıbrısta yıkanmaya zor su buluyorduk. adamların tuvaletten bile sıcak su akıyordu. bende hizmet takımı çamaşırhane çavuşuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 atarsa 3 torunlaarrrrr hehehehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2012 çamaşırhane çavuşu mu. tamam işte elinde güç var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 içtimasız gündüzüm , gecem olmadı şimdiii askerim dostlarım askerim artıkk tutun palaskamdan düşerim şimdii askerim dostlarım askerim artıkk atarsa 107 lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2012 Arma said: Fistan said: hizmet tk. inşaat ekibi çavuşuyum yatış. atarsa 120 hizmet takımı herşeyin bol olduğu yer yaaa.biz kıbrısta yıkanmaya zor su buluyorduk. adamların tuvaletten bile sıcak su akıyordu.aynen böyle. çamaşır yıkama derdimiz yok, banyo sorunumuz yok, ısınma sorunumuz yok çünkü hepsi bizim takımda :D ben de inşaat çavuşuyum hiç bi iş yok ehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 ayrıldıgım bölükten bi cocugun G3 ile kafasına sıkarak intihar etmesi sonucu bu hafta da çarşı izni verdiler. yazık günah. atarsa 100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Bizde hizmetiz ama komutan leşşş as subay hepsi askerlerde leş allah belasini versin trakyanin. camasirhanede hergun kavga ediyorum askerlerle yikama gunu degil geliyolar alsam onlari araya komutan zikicek...Üstüne Bizde gunde 3 kez iştima aliniyor nöbet tutuyoruz , komutan herkese tutanak tutan bir adam ustune kısa donemlere kolluk verdiler simdi iştimayi biz alicaz kufur kavga etmeden istima alamiyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 http://www.kadiryucel.com.tr/index.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeoStyle Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 trakyada nerdesin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2012 tekirdağ/ beşiktepe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bizim hizmet tk. baya güzel esnaf adamlardan olusuyor herkes sakin, işinin bilincinde. komutanlarımız sakin, toleranslı. yormuyorlar, sıkmıyorlar fazla. birde bizim alaydaki intihar olayından sonra baya bi rahatız. Ş93 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 S.A Evci izni aldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2012 Oh nays, iki gün insan gibi yaşayacaksın hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Bende bende Şuan sarıkamış merkezde ki dandik bi oteldeyim ama buradan nasıl geri dönerim askerliğe bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Yazıcı yaptılar beni de Nöbetler yüzünden kavga edip duruyorum milletle Gerçi artık hesabı kitabı bıraktım, kaydırıp bırakıyorum kendi aralarında kapışsınlar Adamlar az saat nöbet tutsun diye uğraşınca kimseden teşekkür alamıyorsun bunu öğrendik adam nöbet saatlerini bilsin, nerede tutacağını bilsin, ondan sonra 8 saati dayasakta fazla takmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Ş80 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Size bir soru benim kütük malatya,dogum ve ikamet istanbul Yol 2 gunmu alirim 1 gunmu from tekirdag Birde bizde 4 ictima var her gun (sabah,ogle,aksam,yat) yanlis yazmisim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2012 İkamet önemli, 1 gün yol alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar