THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 yerden yere değişiyor herşey. 200m ötede jandarmada kısa dönemler günde 8 saat nöbet tutarken ben askerlik şubesinde ast subay gibi yapıyorum askerliğimi mesela.2 aydır üst kattaki boş lojmanda kalıyorum bizim ast subay, arkadaşlarıyla ilçede ev tuttuğu için , üstteğmen zaten geldiğimden beri 1 ay var 1 ay yok zaten şubedede başka rütbeli personel yok ,internetim telefonum cartım curtum var başımdada haliyle komutan yok çoğu zaman. Jandarmaya gidip askerlere eğitim falan vermişliğim bile var ordaki subay/astsubay eksikliğinden. Komutan sayısı az ise yetkiyi size verirler çok ise genelde normal er gibi yaparsınız benim anladığım bu askerlikte. tamamen şans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lauranas Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 vay be bizim torunlarin biletleri de gitti :) fosil olduk artik. hayirli tezkereler hepinize. cok zor ama bittiginde kus kadar hafif olmanin verdigi haz guzel :) kazasiz belasiz gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 132 gün kalmış ya. nasıl geçer lan yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saplashaman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2012 ginaly said: goldbären said: sipeyse aldanmayın adam izmirli bebe çok zorlanıyor askerde oysa biz hepimiz YILMAZ TÜRK JANDARMASIYIZ GÜZEL YURDUN GÜVENLİĞİ EMANETTİR BİZLEREE JANDARMADIR ADALETİ ULAŞTIRAN HERYEREE øøøøø ALNIMIZDA PARILDAYAN ŞEREF VE ŞAN ARMASI KAHRAMANLAR KAHRAMANI YILMAZ TÜRK JANDARMASI ☼ø‼øø☼☼ lanet nefret olsun şu marşa yaa nerden hatırlattınız abi şu marşı ya :S edit:sırf makamı yüzünden 2 rütbeli kavga etmişti bölüğün önünde ne manyaklıklar,ne manyaklıklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 goldbären said: 132 gün kalmış ya. nasıl geçer lan yuh. sen nerde askerlik yapıyorsun yahu hergün int.'desin tel'denmi giriyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 atarsa 8. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Harbiden ha, koğuşa adsl mi bağladılar olm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 koğuşa metronet çektik la seagle haha yok lan acemilikteyiz. alayda kafe vardı arada ona giriyodum haftada 2 falan. şimdi de cmt pazar çift çarşı verdiler. haftaya ustaya geçiyoruz orada şartlar nasıldır nedir bilemem. jandarma olduğumuz için acemisi tam beş hafta abi. dört hafta bitti şimdi beşinciye geçiyoruz işte. ustaya dört ay kalıyor geriye. orada da dağıtılacaz işte il jandarmadan sağa sola. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Olm seni nasıl jandarma yaptılar ya. Yemin ediyorum ordu çok bozdu. Öyle böyle değil çok bozdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ne var lan. darbecinin hası dururken sanalını içeri atıyonuz siz bozmadınız mı lan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 gold okumadım postları da hangi ildesin. ben de jandarmayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 atmayın ya gayet jandarma 4 hafta sürdü acemilik. Şimdi Afyon'da Denizli sınırında ufacık bi karakoldayım, deli bayıcam gibi duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 ford focus, atarsa 9, haftaya yokuz. daha igrencleri gelicek merak etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2012 taş duvardan baca olmaz jandarmadan koca olmaz alacaksan topçu al güm güm vurur hiç yorulmaz. şafak atarsa 121! Kıbrıs KTBK 1. Topçu Alayı'ndan selamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 hizmet tk. inşaat ekibi çavuşuyum yatış. atarsa 120 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 atarsa 2 torunlarr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Artık ustalıkta gideceğin yer de baştan belli oluyormuş diye birşey duymuştum doğru mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 nası baştan belli oluyor? mesela gittigin anda mı söylüyolar acemi birligine. bide ne zamandan beri acaba bu, bu agustos celbinde falan mı değişti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Siteden acemi birliğini öğrenirken altında usta birliği de yazıyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 özgürlüğe 2 kaldı =) 6 tane 343 geldi devir teslim yaptık görevleri =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Fistan said: hizmet tk. inşaat ekibi çavuşuyum yatış. atarsa 120 hizmet takımı herşeyin bol olduğu yer yaaa.biz kıbrısta yıkanmaya zor su buluyorduk. adamların tuvaletten bile sıcak su akıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 df said: özgürlüğe 2 kaldı =) 6 tane 343 geldi devir teslim yaptık görevleri =) sdfkj askerliğin en keyifli kısmı şu ha. Torunlara görevleri devredip saatleri saymak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Flameoffear said: df said: özgürlüğe 2 kaldı =) 6 tane 343 geldi devir teslim yaptık görevleri =) sdfkj askerliğin en keyifli kısmı şu ha. Torunlara görevleri devredip saatleri saymak. aynen öyle =) son 4 gün çarşı verdiler bize zaten. TSK artık otel bizim için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2012 Flameoffear said: df said: özgürlüğe 2 kaldı =) 6 tane 343 geldi devir teslim yaptık görevleri =) sdfkj askerliğin en keyifli kısmı şu ha. Torunlara görevleri devredip saatleri saymak. Askerliğimin en keyifli kısmı nizamiyeden dışarı adımımı atar atmaz künyeyi çıkarıp çöpe attığım ve üzerine tükürdüğüm andı. :) :) Keşke böyle balgamlı balgamlı tükürebilseydim ama olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar