Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2011 türkiyedeki en rahat askerliği bizim bölük yapıyor sanırım. çok ballıyım sözlük. interneti özlemişim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 meraba lan 138 gün kalmılş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 biter mi o safak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 yemin ettik bugün ve alaydan ayrıldık. usta birliği kıbrıs'ta olduğundan 2 Ocak 2012 öğlen 12:00 a kadar yol iznindeyim. yılbaşı gecesi sevdicekle olabilmek negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2011 oha ne güzel yol izniymiş, ben şimdi geldim yarın gidiyorum. Soğukta beklemek dışında hiçbişey yapmadık kayseri'de, hayırlısı bakalım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 sdfds yemin ettik dün şimdi ıslahiyeye teslim olmaya geldim 1 gun yol izni verdiler sadece. iskenderun guzeldi, rahattı, yata yata acemilik gecti gitti. atarsa 138 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 atarsa 16 hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 TORUNLARRRRRR geldiler bugün. Kapıda karşıladık, sarıldık ettik. Adamlar bakıyor mal mal noluyo lan diye aksdaskdaskdjsakd BİLSELER... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 bende tekirdağ beşiktepe deyim öyle sıkı ki kurallar (sabah akşam ordu evine imzaya gidiyoruz ailemle fln..) evci cıktım 2 gece usta birliğine geçmeden (aynı yer) tekirdağ'dan cıkamıyoruz. acemi birliği iyi geçti çünkü herkes kısa dönemdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 askeriye zorla hava değişimi verdi 45 gün kilodan dolayı. millet yırtınır almak için, bense adama yalvarmama rağmen hava değişimi verdi. şeytan diyor al çürüğü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Allahtan belanı mı istiyorsun anlamadım ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 direk 110 gün askerlik yapacak beğenmiyor adam. bana daha çok 95 alan adamın 100 alamadım diye yalandan üzülmesi gibi geldi sdfs ustada bana da verseler dicem de vermezler, yemeklerin noksanlığı sağolsun 4-5 kilo verdirmiş adamlar bana 3 haftada. sivil pantolonu giyince kemerde bir delik geriye taktım. koğuşta 250 kişi mikroplar bayram ediyor hergün. hepimiz hastayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 acemilikteki yerim çok rahattı. jandarmayım, usta birliğimde 15-16 karakoldan birine çıkacaktı kurada ve komutan seçmişti bile nereye gideceğimi (karakoldaki komutan). o yüzden yerim de rahattı. şimdi kuraya katılamayacağım, haliyle beni en salak saçma yerlere gönderecekler. askerliğe alıştım, şimdi evde kalıcam 40 gün kadar sonra tekrar gideceğim tekrar başlayacak her şey. 7 kilo vermem lazım 40 gün içinde onun sıkıntısı da olacak illa ki. ne bileyim herkes niye sevinmiyorsun diyor. ben sevinemedim müdür bey içimde bir sıkıntı fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 acemilikteki işkenceler son bulacak merak etme. ben acemi birliğinde hastalanmayan adam tanımıyorum şahsen, sıkıntı yapma. İmza: Deden. Atarsa 23, başka da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 sevinmediğin için çok pişman olacaksın. 23 günüm kaldı, kafayı yicem yani. Alma imkanım olsa alırım şuan hava değişimi, o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 sipeyse aldanmayın adam izmirli bebe çok zorlanıyor askerde oysa biz hepimiz YILMAZ TÜRK JANDARMASIYIZ GÜZEL YURDUN GÜVENLİĞİ EMANETTİR BİZLEREE JANDARMADIR ADALETİ ULAŞTIRAN HERYEREE øøøøø ALNIMIZDA PARILDAYAN ŞEREF VE ŞAN ARMASI KAHRAMANLAR KAHRAMANI YILMAZ TÜRK JANDARMASI ☼ø‼øø☼☼ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 hahahahahah zorlanmıyorum olm, aksine çok rahatım. sıkıntım BİTMEMESİ. 30'dan 23'e nasıl düştüm bir ben bilirim. Şafak sıkıştırması diye bir şey var, 1 ayınız kalsın konuşuruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 abi keşke sıkıştıracak kadar düşse lan. bak 2012ye girdik. ama yazın çıkıcaz anasını satiyim. zaten 21 aralıkta kıyamet olsa, 6 ay falan bi zamanımız var yaşamaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 geçiyor geçiyor.. uzun dönemlerle fazla samimi olmayın, mesafeli olun. "Adam okumuş." gizemini bozmayın, enseye şaplak göte parmak olmayın. En önemli tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 aynen çok kısa olan askerliğimde bunu anladım ben de. çok samimi olmamak gerek uzun dönemlerle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mach Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 sesimiz uzayda gürlerde durur. gözümüz orduya bir ışık olur. dosta yardım eder düşman susturur. gönülden gönüle var muhabere. benimde şafak 340 falan. az sonra teslim olcam geri. dış dünya bir garip geliyor. hapisaneden yeni çıkmış adam sendromuna girdim. mamak mebs muhabereye gelen varsa atsın mesaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 acemiliği orada yaptım ya, muhabere onbaşıyım şuan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 goldbären said: sipeyse aldanmayın adam izmirli bebe çok zorlanıyor askerde oysa biz hepimiz YILMAZ TÜRK JANDARMASIYIZ GÜZEL YURDUN GÜVENLİĞİ EMANETTİR BİZLEREE JANDARMADIR ADALETİ ULAŞTIRAN HERYEREE øøøøø ALNIMIZDA PARILDAYAN ŞEREF VE ŞAN ARMASI KAHRAMANLAR KAHRAMANI YILMAZ TÜRK JANDARMASI ☼ø‼øø☼☼ lanet nefret olsun şu marşa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 çavuş, onbaşı gibi tokatlamalık rütbelere yükselmek iyi mi panpalar? yoksa sorumluluk belası mı geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Onbaşı otomatik, çavuş gittiğin yere bağlı. Çok bi sorumluluğu yok, ama nöbet yerine devriye gibi kolaylıkları var. İyidir çavuşluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar