Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kizdan programci olur mu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

ne var abi. o kadar sig bakmayin kizlara. olur, neden olmasin. alala. kafasi basanlari da var coksükür.

benim bile format atmam, ram degistirmem vs.vs. hayretlere düsürüyo bazilarini. halbuki normal, basit.

Nasil o kadar sig bakmayacagiz ki? Tanidigimiz 50 kizdan 48'i falan "FORMAT ATAMIYOREAAAAM, FEYSSS DUZELMIYOOO, MSN CALISMIYOOOO" falan diye agladigi icin oyle goruyor olabiliriz bence. "Laptopla gelen cd'yi tak, next next yap" format olayini bile yapamiyorlar. Bunlara bi slackware falan kurdurtcan, gorcekler o zaman.
Mesaj tarihi:
-Deno- said:

ya şu sig'i görünce sizin de -

neyse.

>.<

iste ne kadar sığ baktiginizin kaniti ehoho!
saka saka

@Deacon: ben de onu diyorum iste, öylesi de cok maalesef. sirf onlar yüzünden hepsini ayni kefeye komamak lazim.
yapanlari da var.
Mesaj tarihi:

bir kızı kasayı açarken elinde tornavidayla falan görsem, böyle saçı arkadan ponytail yapmış, hafif terlemiş, yakası açık üste fazla bol gelen t-shirtlerden giymiş. direk şu,

neyse fazla testesteron doldurdum başlığı. troll damgası yemeden ayrılayım.

Mesaj tarihi:
-Deno- said:

bir kızı kasayı açarken elinde tornavidayla falan görsem, böyle saçı arkadan ponytail yapmış, hafif terlemiş, yakası açık üste fazla bol gelen t-shirtlerden giymiş. direk şu,

neyse fazla testesteron doldurdum başlığı. troll damgası yemeden ayrılayım.

ben sırf evangeline lilly nin pis pis bişeyler yaptığını görmek için 4 sene lost izledim lan.
Mesaj tarihi:
bombilo said:

Mr_Hand said:

yenge okumuyo heralde patiyi? daha doğrusu patiden haberi var mı? :D

biliyo paticiği de forumlarda pek işi olmaz, trendyol, markafoni, strawberry ahaha :) ..

heee...

hangi patiye yamuk yapmayacağınızı da öğrenmiş oldunuz pati ahalisi :D
Mesaj tarihi:
Joker said:

Seele said:

kavurma said:

idolümdür kendisi..

http://www.gozdeberberoglu.com/

yok abi kötü yani kusura bakmasin kendisi. tam olarak ne is yaptigini bilmiyorum ama. daha pro birsey beklerim acikcasi.

o diilde şişko

şişko mişko kafası çalışıyor mu? çalışıyor :)
Mesaj tarihi:
Seele said:

hep bundan korkuyorum. meme sevdigini biliyor mu? kate upton'nun memelerine bakarken yakaladimi seni?

valla kabus gibi

valla zevk ve sevdigim seyleri tabiki en ince detayina kadar biliyor da.. herhangi bir yakalanma durumu olmadi, ;)

onun disinda forum icerigine uygun her turlu bilgiyi okudugumu bilir yani burda hatta kendiside okur..

bir cogunuzu taniyor mesela ;) hatta bu topaki da okumus dun aksam ankaradan geldiginde konusu acildi..

gulduk eglendik yapilan yorumlara :D
Mesaj tarihi:
programcı kız çıkmamasıyla kızların önüne gelen iki linke tıklayamayacak kadar sığır olmaları ayrı şeyler yalnız.

işin koptuğu yer bence kızlara hediye kasetlerin doldurulmaya başlanmasıydı abi, doldurmayacaktık biz onları.

baktılar lan biz bi bok yapmasak da bu adamlar doldurup geliyorlar... torrent ne lan? "emreaaaaa yea biz filim izliycez amaaa..." diyen tipler üredi işte te ordan.

neyse bunun paralelinde bazı adamlar da var.

iso dosyalarını çift tıklayıp(eğer winrar yüklüyse o öntanımlı olduğundan) ordan yükleyen adam benim arkadaşım mesela. kendisi 10 yıldır fm oynar pes oynar. 2 yılda bir de gelip "olm şu film varmış bi onu indirelim bakalım ya" der.

adamın ihtiyacı yok abi niye zorlasın ki? olm pdf diye dosya indirdim sen bilirsin hızlı bişey nasıl açıyoduk bunu diyor. foxit reader diyorum. çat indiriyor next diyor kuruyor.

işi görüldü işte.

meslek olarak yazılımcı çıkmaması da eee mmm .. yoldan geçen 100 kızı çevirin yazılımcı mı olursun mimar mı diye sorun.

cevap %50 ye yaklaşırken bu meslekteki kızların bıyık oranları da %10 a düşüyor.

erkek/kız okuma oranına da bağlarım bu postun sonunu. biri kamerada kendini gören teyze videosu koyarsa daha iyi anlaşılabilir belki olay.
Mesaj tarihi:
Valla turkiyeyi bilmiyorumda,bulgaristanda baya fazla computer science okuyan kiz var,siniflarda kiz erkek orani nerdeyse esit(bulgarca bolumde),turkiye standartlarina gore cogunun da gideri ... dsfsf.hatta bizim bolumde programcilik ile ilgili derslerin hocalari %80 bayan.Programcilik konusunda ciddi anlamda yardirmis bayan hoca/ogrenci de var baya.Hatta bizim bayan c++ hocasi,tropico serisini yapan bulgar firmasinda yarizamanli olarak calisiyordu .
  • Yeni Oluştur...