-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 naz acarkentte oturuyor beyler. havuz falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 klor kokusu da geliyormuş demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Havuz zenginlikse ben de zenginim ulannn. Ama utanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hani çatıda çektiği pozlar falan var ya. hep acarkentteki ev işte o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Çok tatsız ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ŞAka la şaka hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Kum havuzu sayılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Arka bahçeye çukur kazdık bizde, su doldurup içine giriyoruz çamurlu çamurlu cilde iyi geliyor hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Absolut said: Havuz zenginlikse ben de zenginim ulannn. Ama utanmıyorum. abi senin zengin olduğunu biliyoruz tabii ama senin yavuracakların var! ONLAR İÇİN ZENGİN OLMALISIN!! ONLARIN GELECEĞİ İÇİN! BİZİ DÜŞÜNME SEN!! GİT HADİ! git... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 adam kamyonla amele kaldırıp yığıyo hoşlanmadığı insanın kapısına viski içiyo bara gidip biz fakirler bira içerken hatta düşük kaliteyse içmiyo onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 meanwhile in bursa http://i56.tinypic.com/206ilvr.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 havuz + plastik de olsa altın saat. yarışamazsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Hatta aklitesizlerini alıp sokağa dökerizki kimse içmesin diye. mulgear6 said: adam kamyonla amele kaldırıp yığıyo hoşlanmadığı insanın kapısına viski içiyo bara gidip biz fakirler bira içerken hatta düşük kaliteyse içmiyo onu da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 konu ilgi çekici noldu patlattı mı patlatmıcaksan takmıcaksın aga o bombayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hürriyetten yeni başlık denemeleri tüm dünya bunu konuşuyor -> tüm dünya bu olaya kitlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Red said: konu ilgi çekici noldu patlattı mı patlatmıcaksan takmıcaksın aga o bombayı. hahahah aynen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bizim saw un işi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bomba ekipleri bombacıya "Bırak ya Allahından bulsun" demişler ve bombacıyı ikna ederek kızı kurtarmışlar. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 ne oldu koptumu kizin kafa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Polisin yaklaşık 8 saat süren operasyonunun sonunda kızın kurtarıldığı bildirildi. Dağılabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 dasaaa said: sen de zenginsin, yarın öbürsü gün seni de kaçırıp boynunda bomba ile kapıya bırakıverirler. allah kourusun ahahahahaha dasaaaa, yazdıktan sonra "ulan yarın bir gün bir şey olur,neme lazım"diyip kendini sağlama aldın değil mi,doğruyu söyle? ahahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Laorx said: meanwhile in bursa http://i56.tinypic.com/206ilvr.png Yaaaaa yarıldım yarım saattir gülüyorum buna beee!! Herif besmele çektim,elini öptüm çıktım diyor yaaaa!!! hahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 biz zengin de olsa bir insanın canına kastedilmesine hoş yaklaşamayız çetin baba. hayatın mücadelesi içinde sertleşse de dışımız, nasırlansa da çalışmaktan ellerimiz, kalbimiz pamuk gibidir! insanlığımızı unutmadık, merhamete yüz çevirmedik. alın terinden ve kavuran güneşten toprak gibi çatlak çatlak olsa da cildimiz yüzümüzü karartmadık, ruhumuzu tertemiz tuttuk biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yaşar usta terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Gülsüm Ç. Bir Bursa Polisiyesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar