Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Gutshot said:

Lock'a verilen yetenegi daha birkac gun once dusundum mage portal aciyorsa biz de bunu yapabilmeliyiz diye. Bir yerde farm yapiyordum, orgrimmar'a gidip gelmem gerekti oyle aklima geldi.

Ama combat ile ilgili bir yetenek degil. Simdi mage combatta zaten blink oluyor, bir de ustune zamani ileri geri alip kurcalamasi hic ölmamis. Sonra niye mage cok, paladin cok diye soruyor insanlar. Cok ölur tabii.

Paladin'in de zaten hammer of justice diye cok etkili bir stun'I var. Zaten plate giyen class. Aoe cc vermenin anlami ne paladin'e. Cok guclu oluyorlar mage ve paladin.

Paladin stuni etkili ise roguelarin oyundan silinmesini, lolcoil ile scattershotin kaldirilmasini talep ediyorum
Sosyal ağlarda paylaş

>"But we have other ways. On a harder boss, we might say, 'If you stand in the fire you will die.' On easier levels we might make it so you can stand in there for a while, and with enough healing you can ignore it completely." It's a policy that aims to include everyone, with a specific eye to retaining players. "We don't like this idea that you go in, the dungeons's too hard, and then you log off."
>with a specific eye to retaining players
>eye to retaining players
>retaining players

http://i.imgur.com/jgeDf.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

FreEmoon said:

O zamanı geri alma işi çok karizmatik görünsede ultra gereksiz birşey. 4 saniye nedir abi, saten 1.5 saniyesi GCD ile geçicek. ben 2.5 saniyede ne yapıcam ki geri dönmek bu derece önemli olacak? (bu arada ölmiyecem ama ölürsem gg, zaman geri gelmiyor)

Acacaksin zamani geri alma seysini blink ölup adamlari istedigin yere cekip vereceksin yerinden kipirdatmayan buzlu seyi, o arada fululurpt diye geri cekecek seni zaten baslayacaksin 40 yarddan adam yanina gelene kadar castlere ver allahim ver.

Paladin'in de simdi aklima geldi hammer of justice gibi karizmatik honk diye dur bakalim sen surda diyen bir stun"I begenmeyenler icin repentance da vardi. Bununla uc oluyoe hem de aoe oha. Dk'da aoe death grip atsin o zaman mesela.

Oyle yani.

Ya da dur susmayayim. Bizim banish'in fear'in falan suresini azaltmislar galiba ben oynamayali. Sadece interrupt olarak kullanilabiliyor. Destruction'da shadowfurry miydi neydi o stun var sadece bir de daze var confraglate'de. Affliction'da yavaslatma curse'u var ki hicbir class'in umrunda degil. Demonology'de hicbir sey yok.

Zaten bir yerde bir grup dusman varsa once casterlara dalinir sonra plate'e gecilir. Kimse paladin'e dalmiyor zaten. Kaldi ki dalsa da paladinin umrunda olmuyor. O aoe stun'I bana kimse aciklayamaz.
Sosyal ağlarda paylaş

bir anda gidecek değil o insanlar.
4.3 e rağmen populasyon artmadı. panda ile de değişmeyecek birşey. hatta swtor ve diablo sonrası ben 7-8 milyona kadar ineceğini de düşünüyorum, sonrası çorap söküğü zaten. azalan nufus sonucu server birleştirmeler, f2p modeli vs gündeme gelir 2014 gibi. yıllarca oynadık ama ömrü bu kadarmış. releaseden bu yana oynayan benim gibiler için wowun sunduğu hiçbir şey yok. devam eden kitle wotlk sonrası gelenler olur muhtemelen. rip wow.
Sosyal ağlarda paylaş

4.3 ile oyuncu sayısı artması imkansızdı zaten, kimse oyuncu sayısının artmasını beklemiyordu. Çünkü Wow'dan ayrılan 2 milyon oyuncunun neredeyse tamamına yakını Çin sunucularında oynayan insanlar. Yani bu Çin'de insanların kendilerine yeni bir oyun bulmuş oldukları anlamına geliyor.

Ne Avrupa ne Amerika sunucularında kayda değer bir azalma yok, hatta komiktir avrupa sunucularında 2 milyon oyuncu kaybedilen dönemde oyuncu artışı bile var. Yani avrupada WoW hala oyuncu kazanıyor hala yükselişte.
Sosyal ağlarda paylaş

WoW beni kaybetti, gerisi çok da önemli değil benim açımdan.

Zaten son 5 ayın 3 ayı açıktı acc.ım o 3 ayın da 2 ayı sadece AH'tan ore alıp kırıp gem kesip geri koyarak geçti sanırım.

Dün 7 gün free yollamışlar işte, girdim 15k param varmış, transmogify yeni pvp vs. aldım 13k kaldı, sonra ore-gem-cut, 16k oldu para tekrar. 1 tane BG yaptık beraber, onda da içim daraldı.

Oyun ne yaparsa yapsın bu saatten sonra beni sarmaz zaten, kaç senedir oynuyorum sıkıldım. Çoğu insan da bu yüzden bırakıyor. Yeni MMO'lar, oyunlar vs. geldikçe WoW eski kitlesini kaybediyor. Alttan gelen farmville ve f2p kitlesi de işte yeni oyuncu profili WoW'un. Oyuncusu artarsa o yüzden artar zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Ne kadar rahat kendi cevrenize bakim tum dunyanin ayni oldugu sonucuna variyorsunuz boyle. Eskiden beri oynayan bir suru insanla karsilasiyorum her gun. Wow'dan once de orada olan wow'dan sonra da olacak olan bir suru bu Tarz oyun seven insan icin wow hala tek secenek. Siz biraktiniz diye hemen kitlesi knight online kitlesi ölmadi, tu kaka ölmadi hemen kusura bakmayin.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
blizz 7 gün vermiş, girdim bg yaptım falan işte 7 gün boyunca, (frostmane'de oynuyorum) serverdaki ortalama üstü, eski pvpciler hala duruyordu, oyuna bi girdim 8 online vardı friend listte (ki pek fazla insan yok zaten friend listimde) ve bunların yarısı 2.2k üstü pvpcilerdi hala eğleniyorlar adamlar.. rbg falan yapıyorlar..
bence pve olarak bu saatten sonra pek bir şansı yok wow'un ama şu bir gerçek ki pvp'de (classlar gerçekten inanılmaz dengesiz, denge kurcaz diye de tüm classları tekdüze aynı yapmaya çalışıyorlar kabul ediyorum) hala en dinamik oyun motoruna sahip mmo.. casting mekanikleri olsun, CC'ler olsun.. 2014'te bence de f2p olur çünkü yeni mmo çıkaracak adamlar zaten, oyun da iyice eskidi.. ayrıca yeni talent sistemine baktım da cidden ilk defa düşündüm hangi talentlara versem diye, bu sefer cidden talent konusunda çeşitlilik olabilir pvp için..
Sosyal ağlarda paylaş

Gutshot said:

Ne kadar rahat kendi cevrenize bakim tum dunyanin ayni oldugu sonucuna variyorsunuz boyle. Eskiden beri oynayan bir suru insanla karsilasiyorum her gun. Wow'dan once de orada olan wow'dan sonra da olacak olan bir suru bu Tarz oyun seven insan icin wow hala tek secenek. Siz biraktiniz diye hemen kitlesi knight online kitlesi ölmadi, tu kaka ölmadi hemen kusura bakmayin.

Farmville ve f2p kitlesiyle knight online kitlesi aynı şeyler değil yalnız.
Sosyal ağlarda paylaş

MoP'u sanılanın aksine xmas release değil, 2012 3. çeyrek release planları olduğu konuşuluyor sağda solda.

4.3'ün Cata'nın son major patch olduğunu ve bundan sonra 5.0'a geçeceklerini, Cata'ya yeni içerik getirmeyeceklerini söylemeleri (1 yıl boyunca 4.3 ile geçmez, WotLK'da Icecrown'ı parça parça vermişlerdi ve üstüne Ruby Sanctum gelmişti. Cata çok daha erken bitirdi son patchi), ve geçen aylarda expansion packleri daha hızlı çıkarmak istiyoruz, 2 yıl uzun bir aralık demeleri de bu söylentiyi kuvvetlendiriyor sanki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...