deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Çocuğun verdiği quest mi? Bi linklesene ben bitirdim sanırım tüm chainleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 kun-lai summitte shadopan monestery chaini var towlong steppes öncesi ve towlong steppesdeki btün questler shadopan repusu veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Yaptım ben hepsini onların. 3 kuruş rep kaldı anasını satayım ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Her seyin bası golden lotus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 tunch said: Daily random bgler ile 1650 cap ulaşıyosun. Sadece alabildiğin maksimum conquest puanı 1350. Bu ne demek abi, okudum okudum çözemedim, derdini mi anlatamıyorsun yanlış mı biliyorsun karar veremedim :p Arena/Random BG ile anca 1350'ye gelebiliyorsun, ötesine geçmenin Rated BG dışında yolu kesinlikle yok. PvP ekranındaki tooltipten de bu belli zaten, Arena ve BG 1350/1350 der, Rated BG 1350/1650 der. Hatta 1350'ye dayanmadan RBG yaparsan resmen boşa gidiyor mesela, ona özel kodlama yapmamışlar çünkü, direk boştaki conquest'e yazıveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 yahu sonradan parantezde belirtmişim ki "ilk haftada 2k rbg capi oldu o yüzden değişiklik olmuşsa sistemde haberim yok" diye hoş o konuda da blizz sizi dinledi saolsun , kafadan 1800 arena 2200 rbg cap veriyor artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 deadwoll said: Çocuğun verdiği quest mi? Bi linklesene ben bitirdim sanırım tüm chainleri. wowheadle işte abi. questin tam adı seeking father wowhead Edik. Çocuğun verdiği quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 wowhead said: I have found the solution! During the daily Shado-Pan quest Friends, Not Food! you are tasked with helping three Trainees out of the Kunchong feeding pits Ku-Yao (Ku-Mo's father) is in. He finally spawned perfectly fine for me when I flew to his spot while doing this daily after many days of no-showing and I was finally able to hand him one of the escape kites that was intended for the Trainees giving me quest credit. So, yeah. Apparently it is meant to be phased and you're only meant to get the quest while on this daily or something of that accord. Böyle yazmış adam, golden lotus'a revered olup o daily'i almadan yapılmıyormuş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Evet okudum, ama orda bi saçmalık var. Ozaman görevi de vermeyeydi iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2012 Baggio said: Hatta 1350'ye dayanmadan RBG yaparsan resmen boşa gidiyor mesela, ona özel kodlama yapmamışlar çünkü, direk boştaki conquest'e yazıveriyor. Şu çok sinir bi olay, ben de patladıktan sonra fark ettim. said: kafadan 1800 arena 2200 rbg cap veriyor artık. Nereye veriyor kafadan? Benim cap hala 1650. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 abi biraz blue post falan takip edin. adamlar "bug oldu en yakın zamanda hotfixliycez" diyor. hotfix yapıldığı sırada online olan karakterlerin updatelenmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 axedice said: Baggio said: Hatta 1350'ye dayanmadan RBG yaparsan resmen boşa gidiyor mesela, ona özel kodlama yapmamışlar çünkü, direk boştaki conquest'e yazıveriyor. Şu çok sinir bi olay, ben de patladıktan sonra fark ettim. said: kafadan 1800 arena 2200 rbg cap veriyor artık. Nereye veriyor kafadan? Benim cap hala 1650. Benim cap 2200 rbg arena falan yapmıyorum. Değiştirmişler sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 tunch said: abi biraz blue post falan takip edin. adamlar "bug oldu en yakın zamanda hotfixliycez" diyor. hotfix yapıldığı sırada online olan karakterlerin updatelenmemiş ben onlinedım olduğu sırada update oldu. random bug olmuş birilerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 darkmoon trinket'lerini linkler misiniz wowhead'den bulamadım ben. eskiler var hep. nasıl alınıyomus ogrenemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2012 tiger crane oxen serpent diye arattır wowhead'den. üşendim şimdi link vermeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Yeni 2200 olmuş evet. Gerçi ben yine 1800de kalırım heralde lolz gayliancemanede nerden RBG takımı bulacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 zaten item kasan kastı nasılsa, artık tabardla kasılsın repler. tbc zamanı bile tabardla rep kasılıyordu niye bunda zorlamışlar ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Haftalık 1000 valor cap varken neden ayrıca rep işini icat etmişler, hadi ettiler neden bu kadar zor olmuş, ben de bilemedim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icphedia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Arkadaş golden lotus, shado pan vs kastı deli gibi hepsini. Geçen makarasına patch geliyo bugün tabard ile rep kasılacak dedim ve yüzündeki ifadeyi ömrüm boyunca unutamam sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Of yeni patch gelince bide faction repleri kasmak gerekecek dailylerle. Böhühühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 mardox said: zaten item kasan kastı nasılsa, artık tabardla kasılsın repler. tbc zamanı bile tabardla rep kasılıyordu niye bunda zorlamışlar ki? TBC'de tabardla neyin repi kasılıyordu? Bütün tabardlar exalted'da açılıyordu. Her dungeon ilgili factionın repini veriyordu sen orayı karıştırdın heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2012 TBC'de revered olmadan yapılamayan heroiclerden hiç bahsetmeyelim ehüe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 BURNOUUUT daha dogru duzgun raid, challenge vs vs denemeden heroiclerin bayikligindan ve yeni valor sisteminden oyuna giresim kalmadim, her gun girip ayni rotayi takip etmekten midem bulandi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 abi zaten iyi kötü raid yapmıyosanız , pvpci de değilseniz wowun end-game'i yok ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2012 ahmedinejad said: tiger crane oxen serpent diye arattır wowhead'den. üşendim şimdi link vermeye. kartlar yine random world drop mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar