Vendy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 seraphiel said: ilk defa şaman oynuyorum, roguemdeki iki loom hançeri buna yolladım. enchantment'ta yeter mi bunlar bana raidlere kadar? ya da elemental olsam staff mı alim büyü gücü için yine elde yakın vuruş için mace dagger falan mı olsun? raidlere kadar diyorum. heirloomlar 80 e kadar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Raidlere kadar giden silah yok, 80de bitiyor silahların lvlup. Ayrıca dagger enh. için baya hızlı ve düşük dpsli kalıyor düşük lvllarda da tavsiye etmem. Mass of mcgovan var onu alabiliyorsan al, zaten caster lvl up daha hızlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 aslında böyle avatar uzakdoğu naruto vs temalı olsun diye panda şaman yaptım çok da hoşuma gitti, adı kitara oldu zaten. arka planda da naruto ost ve kungfu panda ost falan çalıyorum. thunderstorm, elektrik ateş falan da ilgi çekici caster olarak devam edicem galiba. ama sorum şu, caster iken priest gibi mi davranayım? yani ele int spirit spell vs veren bi staff ve mace mi alim, yoksa yanıma girenlere sokmak için hançer ya da agility içerikli bi şeyler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Raidlere kadar giden bu silah var. Önce main charınla düşür bunu, heirloomlarla 80'e kadar gidersin, 85'e kadar quest itemlerle gelip buna bir geçtin mi, offf of diyorum nerdeyse ona shota yakın bir modda gidiyorsun pandaria giriş bölgesinde. Bunu düşürdüğümden beri druidi kasmamak için zor tutuyorum kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
downwhereiam Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 yarın mopu alıyorum ben de , bakalım nasılmış kung fu pandalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 shaman demiş. shamana o silah olmaz. eğer caster oynayacaksan caster staffı kullanabilirsin evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 seraphiel said: caster iken priest gibi mi davranayım? yani ele int spirit spell vs veren bi staff ve mace mi alim, yoksa yanıma girenlere sokmak için hançer ya da agility içerikli bi şeyler mi? Evet, casterken agilityli item işine yaramaz. Zaten hibrid diye bişey yok artık wowda, tamamen caster ya da tamamen melee gideceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi oyun baya casual falan olmus diyorlar. Şu konuda bilgi verebilecek kimse var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Oyunda yapacak dolu iş var, casual'den kastın ne bilmiyorum gerçi de; Grind Daily Realm PvP (server'ına bağlı) Saçma uğraşlar (farmville, pet battle vs.) Ground mount only zonelar World bosslar ... hepsi var oyunda şu anda. Adamlar cataclysm'de vermedikleri kadar içeriği daha exp.in startında verdiler ve yeni patchle de yeni şeyler geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ohyeah Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 abi yok item olayı falan baya casual olmus dediler de. Çok abartı bi zamanım yok o bakımdan sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Oyun olmadı abi. Günde 25-30 daily yapman lazım ki, gıdım gıdım kazandığın valorlar ile eşya alabilesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2012 Alma abi eşya takıl kafana göre daha 1 ay oldu oyun çıkalı keyfini çıkar işte zamanla alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Valorla ve dungeon grind faction reputaionla beleş item yok onu baya kıstılar. Onun yerine heroic farmlaman lazım raid itemları için, öyle revered olayım şu maviyi exalted olayım şu epixi kaparım yok hemen. Oyunu parçalara ayırmışlar burası casuallara burası hardkorlara burası da iki gruba birden diye. Bütün dailyleri yaptıktan sonra daha vaktin kalıyorsa zaten heroic farm bitmiştir git chalannge mode kas diyorlar. Casual olarak baya rahat oynuyorsun yine raid finder maid finder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackwolf Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 şu anda 3 factionla revered oldum bırakdım kaldı 1 zaten exalted olup napcan binek filanda almaya kasamam günde 10 tane yapıyorum o kadar sadece valor için hc farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 yeni saçma dps verisi 255k . http://i.imgur.com/h95qS.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Adam toplamda 2,69 milyon vurmuş yani 10 saniyelik bir dps'i, dps verisi diye gösteriyorsunuz farkındaysanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 farkındayız . 100m koşusu olarak düsün . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Nerdeyse her fix patchinde değişen bir olay, anlamlı buluyorsanız takip edin tabi ama ne işe yarıyacak analamadım. 2 gün öncesine kadar burst dps'in kralı BM hunterdı ama genel dps'de sürünüyor adamlar. Warriorlar da onlara benziyor, burst korkunç ama genel dps listelerinde tek tük varlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 wow oynuyozda bi işemi yarıyor sanki :P .. maksat eğlence olsun.düzgün bi raid yapamadım ama raid finderi ilk 4 de bitiriyorum fury wariorla 2 3 4 arası gidip geliyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kthxbye Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 afferim len git şimdi daha uzağa 3 saniye işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2012 Haste said: yeni saçma dps verisi 255k . http://i.imgur.com/h95qS.png catastrophe topiğinde hatta şu videoda teko adlı mage arkadaş 300k'yı görüyo sonra 150-200 arasında sabitliyo ama fire mage'ler insan değil başka bişey, katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 o acilis yuzyilda bi olur :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 one sana özel mesaj attım sanırım idare et artık,miraul oda dps cıkmış onun yerine girdim bir sürü mobun arasında buldum kendimi verdigim tepkiden o dps cıktı heh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaczynski Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 direk yüksek level bi pet yakalama ya da alma şansımız yok mu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2012 FreEmoon said: Nerdeyse her fix patchinde değişen bir olay, anlamlı buluyorsanız takip edin tabi ama ne işe yarıyacak analamadım. 2 gün öncesine kadar burst dps'in kralı BM hunterdı ama genel dps'de sürünüyor adamlar. Warriorlar da onlara benziyor, burst korkunç ama genel dps listelerinde tek tük varlar. Fury warrior u bm hunterla kıyaslamak olmamıs. http://www.noxxic.com/wow/dps-rankings/theoretical-dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar