cutscene Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 10 dakika bakkala git gel oyun arada dc olsun.. önüne 1800 kişi geçsin.. ehhyyttraa resmen.. daha 1000 e düşecek ordan 500 e düşecek ordan..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 öyle valla bende geldim 6 da 6'dan beri bekliyorum 964 kişi var hala 160 minutes diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Nasıl serverlarda oynuyorsunuz siz ya :D, Twisting Nether'da oynuyorum, güya kalabalık serverdır bizim server. Daha sıra yüzü görmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Ravencrest'de oynuyorum ben eu da 2. en kalabalık server gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 tunch said: http://tr.twitch.tv/jaharry canlı yayında bizim raid :) başlıyoruz :) Ranaas benim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2012 53k-54k yapıyorum her denemede. DKyı sağlam bufflamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dün gece ne olduysa bir anda fps düştü 10lara view distance ve environment detail dibe çekmediğim sürece ne yaptıysam 60 üstüne çıkartamadım bugün diğer bütün ayarları en kısığa getirsem bile dediğim 2 ayarı aynı şekilde lowa çekmezsem 10 fps üstünü zor görüyor herşey updateli meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Memory leak var, gamebooster anca rahatlatti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Raidde mi fps kaybı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 http://www.mmo-champion.com/threads/1204959-View-distance-setting-on-WoW-kills-my-FPS-Solution şu adamla aynı problem. view distanceda bitiyor olay. en düşükten 1 tane bile arttırsam fps 10a düşüyor 120 den dün gece bir anda başladı adamın dediği gibi view distanceı lowa indirmek dışında HİÇBİRŞEY işe yaramıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamisahin Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Panda exp. 2.7 milyon satmış. Oyuncu sayısı gene 10m üzeri olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cy-x Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 10 milyon kişi oynuyor panda 3 milyon satıyor, 7 milyon oyuncu napyon 85 demi takılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 3 milyon sadece kutulu satış. digital alımlardan bahsedilmiyor. zaten önemli olan aylık para ödeyen kesim , expansion satışı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 10 mil x 12€ = accaıp para / ay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaba Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 tunch said: 3 milyon sadece kutulu satış. digital alımlardan bahsedilmiyor. zaten önemli olan aylık para ödeyen kesim , expansion satışı değil. Yanlış anlamıyorsam dijital satışlarda içinde bu sayının , bakın Kaynak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 "unit" diyor , kutu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2012 dijital dahil tum satislas 2.7m. subs sayısı da 10+ m. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Blizzardin oyunu bu, 10mX12$/€ diye bisi yok cunki blizzardin bolgeye gore fiyat politikasi var Asyada ozellikle cinde saat basina para odiyor herifler, adamlarim girip iki heroic atip, iki raide girip cikmasi blizzard icin yikim olsu, adamlarin oyunda gecirdigi sureleri arttirmak zorunda daha cok kazanmak istiyorsa ki blozzardin yumusak karni asya zaten O 3milyon satis rakama US ile EU dur direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 daha yeni 88 oldum sdfhg. soyle bir sorunum var, bilmiyorum oldu mu sizde de. jade forest, valley ve krasarang'daki tum questler bitti. pandaria'da farmville dısında elimde sadece kun-lai'deki tek gorev var. aradaki zone'u gecip kun-lai'ye mi gidicem ben simdi? daha once hic bir continentte bu sekilde olmamıstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Satislara uzak dogu dahil degil. Cok iyi rakam bu arada gw2 vs de yeni cikmisken.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Haritada yakınlarda olan alabileceğin görevler görülüyor. (yakınlarda derken aynı haritada anlamında) o görevleri almamış olabilirsin. Ki ne kadar uzaklaşsanda o görevler haritada görünmeye devam ediyor ünlem olarak. Haritaya şöyle bir göz gezdir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcest Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Deadmines girerken loadingde takıldı oyun 15 saat geçti hala giremiyorum karaktere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 abi o gorevleri yaptım ya. hatta bu bahsettigim 3 zone'un achievement'ını da aldım. gorev bırakmadım geride. soyle sorayım o zaman. jf bitti valley'e basladım, sonra krasarang'a gittim orayı bitirdim. en son tekrar valley'e dondum. cin seddinin ordaki gorevleri tamamladım devamında bisey gelmedi. buradan sonra nasıl yonlendiniz siz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 ben tüm questleri yaptım hiç bir yerde takılmadan,büyük ihtimal atladın bi questi,bazen görev bitince bi seyler anlatıyo 1-2 dakika sonra veriyo questi sen beklemedin kesin kaldı öyle dolaşcan artık quest olan bölgeleri,bulucan hangisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2012 Ben ordan kuzeye gittim(black AH'ye çıkan merdivenlerden demin söz ettiğim tarzda bir quest aldım, black AH'nin orda 2-3 quest yaptırıp beni direk kun-lai summit'e yolladı) Ancak sen valley of the four winds'teki tüm questleri yaptı isen en sağ taraftaki seti yıkan büyük böceği kesince seni dread wastes'e gönderen bir quest alman gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar