Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

Yalnız bende şöyle bir sorun var arkeoloji kasarken 525 olmadan 600 e train ettim. Şimdide skill gelmiyor solvelarımdan 521 de kaldı arkeolojim ve de pandariada kazı alanları da açılmıyor. Sadece rare solvelardan 1 puan geliyor. Tolvir solvelarından bile gelmedi puan mal gibi kaldı arkeolojim.
Sosyal ağlarda paylaş

refund istiycem aylık olmuyorsa bile en azından pandayı alsınlar

zaten almıycaktım. 2 kere oyunu indirip bir de axediceın authenticatorına takılınca sinir yaptım bastım parayı ama işte keskin sirke durumu

en azından gw2 ve swtor tuzaklarına düşmedim allaha şükür
Sosyal ağlarda paylaş

Valla benim oyunla bir sorunum yok, Blizzardla sorunum var. Ev arkadaşım oyunu aldı, Global Collect yüzünden ne oyun gelmiş durumda, ne refund alabilmiş durumda. Para Global Collect'te duruyor. 52 sayfa topic var EU forumlarında, US forumlarını bilmiyorum bile. Yüzlerce insan ne yapacağını bilemiyor. Bazıları olmadı galiba diye 4-5 defa tekrar denemiş, her denemesinde para bankadan çekilmiş ama Global Collect'ten Blizzard'a geçmemiş. Oyun çıkalı 1 hafta olacak neredeyse, hala sorun çözülebilmiş değil. Blizzard'dan kaynaklı olmayabilir belki sorun, ama binlerce adam mağdur bekliyor ve nasıl bir çözüm yolu izleyeceğinden emin olmadıkları için gidip refundı beklemeden oyunu alamıyor.

Bugla delayi ayırt edebiliyorum çok şükür. Scholo'da bossun ölmeden despawn olup, öldürdükten sonra açılması gereken kapının açılmamasının bug olduğunu farkedebiliyorum. Quest giverın untargetable olmasının bug olduğunu farkedebiliyorum. Clientın başarısızlığından hiç bahsetmeyeceğim. 5.0lı versiyonlara mı geldik? 4.x'ten beri client kafasına eserse açılıyor, task managerdan kapatıp kapatıp tekrar denemek gerekiyor.

Yeni zonelara daha geçmedim, Pandaren Monk kasıyorum. Kalimdor ve EK'da da bir sürü bugla boğuştuğum oldu, ama Outland tam bir şov şu anda.

Pandaren'i de sevdim, Monk'u da sevdim, Pandaren başlangıç questlerini de sevdim, her şeyini sevdim oyunun.

Ama bazıları 2 senelik olan şu bugları düzeltsinler de rahat rahat oynayalım. Bir clienta tıklayınca açılmadığını ilk defa WoW'da görüyorum. Kıçı kırık SW:ToR'da War'da falan bile clientın açılmadığına denk gelmemiştim.
Sosyal ağlarda paylaş

Haste said:

bu expertise kaç olması gerekiyor 7.5% yetiyo yazmışlarda sıfırlamıyor parry chance i 91-93 lvl arasını,yükseltcez sanırım 0.00% olana kadar ..

http://i.imgur.com/gnWTs.png

Arkadan vurduğun zaman parrylenmiyor DPSken, parry chance için kasılmıyor Exp o yüzden.

Tank için hardcap %14 falan olması lazım.

Edit: %15miş hatta, SS'e bakmamıştım =P
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...