Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 oyunu 2 kere yükledim ve bir tane bile addonum yok allahım ne kadar kötüsünüz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 oyunu silmek super fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 onu yanlış client indirdiğim için yaptım asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Yalnız bende şöyle bir sorun var arkeoloji kasarken 525 olmadan 600 e train ettim. Şimdide skill gelmiyor solvelarımdan 521 de kaldı arkeolojim ve de pandariada kazı alanları da açılmıyor. Sadece rare solvelardan 1 puan geliyor. Tolvir solvelarından bile gelmedi puan mal gibi kaldı arkeolojim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Sorunu yanlış yerde arıyorsun. Su yeterince sıcak mı, dirsekler mirsekler vücudun her yerine temas ediyor mu? Sabun kullanıyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 darkmoon gelınce 5 skıllı ordan alır atlarsın dırek ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 büyük beyaz kuş yakalama görevinde kuş aşşağı inerken taşla yer arasına sıkışıp endless loopa girdi ay lav bilizort Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 duj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Yok ama lagdendir, hemen yapıştırdın "bug"ı sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 OYnama bu kadar sevmiyorsan yani ne diyelim ki. Kendine işkence etmekten zevk mi alıyorsun hem kötüleyip hem oynayarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 refund istiycem aylık olmuyorsa bile en azından pandayı alsınlar zaten almıycaktım. 2 kere oyunu indirip bir de axediceın authenticatorına takılınca sinir yaptım bastım parayı ama işte keskin sirke durumu en azından gw2 ve swtor tuzaklarına düşmedim allaha şükür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Ya sev ya ba dabaduu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 bence direk mahkemeye ver adamları, class action lawsuit gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 saçma bi soru oldu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirWinstonPee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Kaede said: gw2 ve swtor tuzaklarına düşmedim allaha şükür swtoru bilemiycem ama gw2 nin pek bi tuzaklık durumu olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Valla benim oyunla bir sorunum yok, Blizzardla sorunum var. Ev arkadaşım oyunu aldı, Global Collect yüzünden ne oyun gelmiş durumda, ne refund alabilmiş durumda. Para Global Collect'te duruyor. 52 sayfa topic var EU forumlarında, US forumlarını bilmiyorum bile. Yüzlerce insan ne yapacağını bilemiyor. Bazıları olmadı galiba diye 4-5 defa tekrar denemiş, her denemesinde para bankadan çekilmiş ama Global Collect'ten Blizzard'a geçmemiş. Oyun çıkalı 1 hafta olacak neredeyse, hala sorun çözülebilmiş değil. Blizzard'dan kaynaklı olmayabilir belki sorun, ama binlerce adam mağdur bekliyor ve nasıl bir çözüm yolu izleyeceğinden emin olmadıkları için gidip refundı beklemeden oyunu alamıyor. Bugla delayi ayırt edebiliyorum çok şükür. Scholo'da bossun ölmeden despawn olup, öldürdükten sonra açılması gereken kapının açılmamasının bug olduğunu farkedebiliyorum. Quest giverın untargetable olmasının bug olduğunu farkedebiliyorum. Clientın başarısızlığından hiç bahsetmeyeceğim. 5.0lı versiyonlara mı geldik? 4.x'ten beri client kafasına eserse açılıyor, task managerdan kapatıp kapatıp tekrar denemek gerekiyor. Yeni zonelara daha geçmedim, Pandaren Monk kasıyorum. Kalimdor ve EK'da da bir sürü bugla boğuştuğum oldu, ama Outland tam bir şov şu anda. Pandaren'i de sevdim, Monk'u da sevdim, Pandaren başlangıç questlerini de sevdim, her şeyini sevdim oyunun. Ama bazıları 2 senelik olan şu bugları düzeltsinler de rahat rahat oynayalım. Bir clienta tıklayınca açılmadığını ilk defa WoW'da görüyorum. Kıçı kırık SW:ToR'da War'da falan bile clientın açılmadığına denk gelmemiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Haste said: bu expertise kaç olması gerekiyor 7.5% yetiyo yazmışlarda sıfırlamıyor parry chance i 91-93 lvl arasını,yükseltcez sanırım 0.00% olana kadar .. http://i.imgur.com/gnWTs.png Arkadan vurduğun zaman parrylenmiyor DPSken, parry chance için kasılmıyor Exp o yüzden. Tank için hardcap %14 falan olması lazım. Edit: %15miş hatta, SS'e bakmamıştım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haste Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 ok saol mesajı attıkdan sonra düstü jeton dün aksamdan beri oyundayım uyumadım daha,etkisini gösterdi heh .. benim emektar holy priesti bıraktım bu exp ilk kez dps kasıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Client cidden çok kötü arkadaş son derece haklı. 64 bit de Directx11 de hata vermeler falan filan. Ne ararsan var. GeForce GTX660M ekran kartlı laptop aldık. DX9 oynuyoruz mecburen olacak iş mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Bende evdede iştede 64 W7 var ikiside gayet sorunsuz. Tek bir kere bile kiltlenmedi veua sorun yaşamadım. Sizin driver veya sistemlerde bir sorun olmasın yani bende sıfır sorun politikası ile oynuyor sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 dün outdoor boss yapıyorduk. 2 vuruşta öldü, uzaktan bir görebildim o kadar. execution sentence mı ne, bug varmış. Raidlere kadar fixleyemezlerse büyük sorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 lol yine paladin, yine bugli skill, yine boss kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 muhabbet geçti biliyorum ama FM'de sıra+gank'ten bayan varsa shattered hand High pop olmuş hala FM->SH açıksa değerlendirin derim. A:H oranı da fena değil. (en azından horde leyhine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serhater Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2012 boyutu ne ya mop un? . bende cata vardı simdi launcheri actım 20gb indiriyor. 20 gb ek paket mi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar