axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Şu mulgoredaki piskopat petler battle sırasında da şekil değiştiriyorsa pokiman oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 peki bu petleri kapıştırınca bir item falan ödül oluyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 ya pet ve mount pencerelerini acamadım ben. CTRL-P ve CTRL-I kısayolları var ama ikisi de calısmadı. key degistirmeyi de denemedim baska bi kısayolu bozmiyim diye acıkcası. blizz ui olmadıgı icin oradan da acamadım. tam yetoyum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 bazı ui lerde haritanın üstüne sağ tıklayınca mount bilmem ne diye seçenek çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Pet/Mount penceresi Shift-P bende default, değiştirmediysen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Yalnız daha satın almadım, böyle ortalıkta like a boss gibi dolaşıyorum. Feci tadını çıkarıyorum, orda bi oyun var alacam oynıycam falan. Dün Kazzak 2500 kişi sıra görünce acele etmiyim yaa biraz daha zaman geçsin dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bu mu warcraft komünitesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hellfire rampartsdan ilk bossun sesi. http://media.comicvine.com/uploads/10/107643/2530839-1_I_Dont_Want_to_Live_on_This_Planet_Anymore-s500x282-295658-580.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Bu arada account wide hedehödösü çıkmış. Benim timelost proto drake kayıp demiştim gözükmüyodu. Bütün karakterlerle login olmak gerekiyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Baggio said: Pet/Mount penceresi Shift-P bende default, değiştirmediysen. shift yazacagıma ctrl yazmısım. evet shift olacak ama basıyorum acılmıyor. hatta keybindings'ten edit yaptım yine aynı tusları atadım, yine acamadım. neyse eve gidince bakarım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 vaperon said: Bu mu warcraft komünitesi? abi ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Abi huzurla kalın ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Abi Viktor'un adını bağırıyor videodaki isimleri okuyan adam AHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Viktor sen de taklik yaptın mı kajdhsfjka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Spidee said: Abi Viktor'un adını bağırıyor videodaki isimleri okuyan adam AHAHAHAHHAHAHAHAHA BUSTED Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 hellfayr repmırtsın ilk boss u çocuk unutamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Adam biraz geçmişte kalmış sanki ahaha, len hellfire hangi devirde kaldı hala ilk boss u hatırlıyor =P Viktor meşhur olmuş, 1 taklitde patlatsaymış! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 İş yerindeyim, viktorun taklidini duymak için dinlemeye çalışıyorum. Fakat hellfire rampartsın ilk bossunun seslendirmesinde kendimi kaybettim. Beni toparlayabilen olursa sevinirim. 2.03 - 2.08 arası viktoru görebilirsiniz. Ne yazık ki taklit yapmamış, yaptıysa da vidyoda yok =( Bu huzurla kalın adamı bi tanıdık ama nerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 satılık mists of pandaria hani alamamışsınızdır, oynamak istiyorsunuz da bu topicte ondan bulunuyorsunuzdur diye belirteyim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Hem CRZ yapmayıp, hem PvP alanı yapması da süper yani Blizzard'ın, mevcut nüfus dengesizliklerinden haberdar değillermiş gibi. Kazzak'ta 1 Alliance başına 15 falan Horde düşüyor yeni quest alanlarında, ben %50'yken dalıp onda bile arkadan druidin biri yetişmese ölecek yetolar falan dalıyor sırf kalabalık olmanın verdiği gazla, vs vs. Instance ile levellıycaz mecbur, 90 olunca da questlerden para farmlarım artık bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiymaliborek Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 aynen dediğin gibi bir durum var. 2-3 kişi oldu mu dalaşan hordelardan sıkıldım, hoş 2 ye 1 dalıp hala da ölmeye beceriyorsan hangi cesaret ile sataşıyorsun ayrı mevzu. ya 3-4 gün pet battle, monk levellama falan ile geçirip kasıcam 90'a. mis gibi CRZ getirmişsin uygulamıyorsun şaka gibi, son 1 hafta zırıl zırıl ağlıyordu bizim hordelar, şaşırmışlardı durotar önünde farmlanınca. şimdi hoşlarına gitti tabi CRZ'siz zonelar. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 lol adamlar türkmaul terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 crz nedir abi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 cross realm zonesmuş tamam ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2012 Spidee said: Abi Viktor'un adını bağırıyor videodaki isimleri okuyan adam AHAHAHAHHAHAHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar