Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

ahmedinejad

Öne çıkan mesajlar

İş yerindeyim, viktorun taklidini duymak için dinlemeye çalışıyorum. Fakat hellfire rampartsın ilk bossunun seslendirmesinde kendimi kaybettim. Beni toparlayabilen olursa sevinirim.

2.03 - 2.08 arası viktoru görebilirsiniz. Ne yazık ki taklit yapmamış, yaptıysa da vidyoda yok =(

Bu huzurla kalın adamı bi tanıdık ama nerden.
Sosyal ağlarda paylaş

Hem CRZ yapmayıp, hem PvP alanı yapması da süper yani Blizzard'ın, mevcut nüfus dengesizliklerinden haberdar değillermiş gibi. Kazzak'ta 1 Alliance başına 15 falan Horde düşüyor yeni quest alanlarında, ben %50'yken dalıp onda bile arkadan druidin biri yetişmese ölecek yetolar falan dalıyor sırf kalabalık olmanın verdiği gazla, vs vs. Instance ile levellıycaz mecbur, 90 olunca da questlerden para farmlarım artık bari.
Sosyal ağlarda paylaş

aynen dediğin gibi bir durum var.

2-3 kişi oldu mu dalaşan hordelardan sıkıldım, hoş 2 ye 1 dalıp hala da ölmeye beceriyorsan hangi cesaret ile sataşıyorsun ayrı mevzu. ya 3-4 gün pet battle, monk levellama falan ile geçirip kasıcam 90'a. mis gibi CRZ getirmişsin uygulamıyorsun şaka gibi, son 1 hafta zırıl zırıl ağlıyordu bizim hordelar, şaşırmışlardı durotar önünde farmlanınca. şimdi hoşlarına gitti tabi CRZ'siz zonelar. :p
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...