Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mists of Pandaria Genel Başlık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
axedice said:

Cross realm zone olayından sonra horde based ally based diye bişey kalmamış olması lazım.

Tabi o sistemin de nüfusu bölge bölge nasıl ayarladığı tartışılır.

pandaria bölgeleri crz değil. muhtemelen ileride sakinlesince yaparlar crz yeni zonelari.
Mesaj tarihi:
Boci said:

Yauv benim yıllarımı harcayıp yakaladığım Timelost Proto Drakem nerde?

Şunu bilen yokmu ya? Naptılar oyundan mı sildiler? Başka bi tab a falan aldılarda ben mi bulamıyorum?
Mesaj tarihi:
Boci said:

Boci said:

Yauv benim yıllarımı harcayıp yakaladığım Timelost Proto Drakem nerde?

Şunu bilen yokmu ya? Naptılar oyundan mı sildiler? Başka bi tab a falan aldılarda ben mi bulamıyorum?

wowhead'e göre account wide olmuş o binek, account wide ne demek oluyo hiç bi fikrim yok.
Mesaj tarihi:
Evet bütün karakterlerde bütün mountlar açık. Bende bilmeden darnassus rep kasıyordum striped sabber için, sonra uyandım olaya, nelf karakterimle gidip aldım, hepsiyle biniyorum şu an....

Ya birde bu crossrealm nerden çıktı, bizim outland zaten full du, 2000 kişi sıra mı beklenir ya, akşam sevristen gelen vaio yu kucaklayıp hevesle eve gittim bir buçuk saate sıra gelmedi..
Mesaj tarihi:
Soris said:

Saat 14:28
Outland 360 kişi sıra :)

Outland zaten High Population bir realm, o yüzden çok da tuhaf değil yeni exp.'un ertesi günü 360 kişi. allah beterinden korusun de 2 rekat da şükür namazı kıl.
Dinimiz amin.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...