Absolut Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Ohh be en sonunda lock'la levellama basladım valla özlemişim lock oynamayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2012 nerfin dibini gördükten sonra mı başladın abi locka :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 O kadar DK ve Warior ile solo yaptım Black Temple da düşmedi epic sword. Dün Warlock ile yaptığım ilk solo da düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2012 Yok zaten affliction oynuyorum nerf onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Mop ta JC daily leri var mı ? JC olan bir rogum var pek kasmak istemiyorum ama daily olayı varsa biran önce kasmam gerekecek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Yok gibi birşey. Günlük discover var ancak pek bir anlamı yok doğrusu. JC para kazandırmıyor yani MoP'da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2012 Kendi charlarım için kullanıyorum zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ayn server farkli faction kendi charlarin arasinda para gonderilemiyor hala degilmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Ortak AH hala devam ediyor sanırım. Saçma bi itemı yüksek paraya koy, öbür karaktere bi miktar kesintiyle aktarırsın işte eski hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Kendi itemini alamiyorsun diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2012 bi arkadaş lazım ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Bu ara yine bi kanım kaynıyor WoW, WoW diye ya ... Ama oyuna dönmek içinde yeni PC falan toplamak lazım. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 hesap makinesi falan değilse bilgisayarın oynanır muhtemelen ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2012 Hesap makinesi değil de ahiretlik PC ya. Bir parçası bozuldukça idarelik parça taktım hep. Şimdi Core2Duo işlemci, 512 MB ekran kartı ve 1 GB RAM ile kala kaldı ... Monitör desen tüplü 17'' falan bişi. :) Yeni PC şart yani. Küçcük ekranda low details çekemem WoW'u artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 10 günlük deneme şeysi ile bi bakıyım dedimde bendemi bi sıkıntı var yoksa bu loot olayımı değişti mesala aynı anda 2 veya daha fazla mob kesiyorum ama sadece bir tanesini lootlayabiliyorum wtf? Birde abi paladin aurasını neden kaldırırsın acaba ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 aoe loot o. tüm öldürdüklerini birden lootluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2012 ooo fantastikmiş ozaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Blasted lands deki portalın orada what the hell oluyor yahu? ortalıkta 7 milyon ceset var.. Guildler mi buluşuyor kapışmak için acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2013 Army of dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Serverlar ortak zone havuzuna dahil olduğundan beri, portalın orada 20-30 serverdan her daim yüzlerce horde ve aly oluyor. Üstüne bir de level kasacam diye outland'e geçmeye çalışanlarıda ekle. Ortaya mezarlık vari bir manzara çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Konunun başındaki ankete 184 kişi katılmış ama bölüm çok hareketsiz. Neden acaba ? Anketimi trollemişler yoksa insanlar forumdan mı sıkıldı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 insanlar hem forumdan hem oyundan sıkıldı bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 insanlar paticiğin trollerinden sıkıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dtsaykopat Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Valla ben gayet memnunum. Wotlk dan sonra ilaç gibi geldi oyun. O zamanlar dalaranda tur atar dururduk şimdi en azından yapacak bişeyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cipetpet Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 dtsaykopat said: Valla ben gayet memnunum. Wotlk dan sonra ilaç gibi geldi oyun. O zamanlar dalaranda tur atar dururduk şimdi en azından yapacak bişeyler var. Ne yapıyorsunuz abi?yani öyle anlatki stormwindin arka sokaklarının iZbe köşelerinde dolaşan npc hatumların memintolarına bakayım ?? Ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar