Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokak hayvanları için su kampanyası falan..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Erm cehennem sıcakları var dışarılarda bildiğiniz üzere. Evinizin köşesine, ne bileyim evinizin oraya alışmasınlar istiyorsanız biraz daha uzak bi yerlere, kaldırıma, nereye olursa artık bir kapda olsa su koyun lütfen. Daha önceden açmıştım böyle topik ama çok sıkıntı olmaz sanırım. Aklınıza geldikçe, müsait olduğunuzda yapın yavrucaklara bu yardımı mümkünse. Teşekkür ederim şimdiden. Bazıları insandan daha çok hak ediyor nan. Valla bak..
Mesaj tarihi:
Bunu da şey diye açtım daha çok, bazısı lan yazık şuna accık su versem mi falan diye düşünüyor ama mahalle ve ya komşu bık bıkıyla harekete geçmiyorlar. Onlara cesaret olsun, yalnız değilsiniz :P Bana bugün bıkbıkladılar oradan biliyorum.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Balkona koymak daha iyi aslında, ya da bir şekilde bir ağaca filan. Kuşlar telef oluyor susuzluktan en çok yaz aylarında Ankara gibi şehirlerde.
Mesaj tarihi:
(tu)

ben de bazen dili 1 metre dışarı çıkmış zor yürüyen gariban hayvanlar görüyorum, girip bir büfeden bu kağıt tabaklardan rica edip su doldurup koymak zor değil ya.
yazık, günah.
Mesaj tarihi:
SeaGle said:

Gemlik belediyesi betondan kaplar döktürdü hayvanlar için ve şu an her yerinde var ilçenin.

i <3 belediye.

vay helal.
keşke her belediye yapsa ya.
Mesaj tarihi:
bizim evin önünde baktığımız bi kedi var suyu hep koyuyoruz da, bizim hayvan geldiği zaman çömuyor camın karşısına biz görene kadar bekliyor, 2 dilim salam atıyoruz gidiyo acıkınca geliyor. 4 kere hamile kaldı sürtük. doğurup doğurup geliyo.

bazen diğer kedilerde yancı oluyor öyle geçinip gidiyoruz
Mesaj tarihi:
Yoğurt kabı kartdor kabı ne bulursak koyuyoruz da çöpçüler her geçişte kapıp gidiyo delircem kap yetişmiyo..

Pusu kurcam birgün çöp kamyonuna o olacak...
Mesaj tarihi:
Bu sıcak günlerde tüylü dostlarımız için bir kap su koyalım dışarı

http://img91.imageshack.us/img91/6361/762pxtarantula020hl9.jpg

http://www.mikesjournal.com/September%202008/Hairy%20Spider%20Back%20View.jpg
  • Yeni Oluştur...