wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Erm cehennem sıcakları var dışarılarda bildiğiniz üzere. Evinizin köşesine, ne bileyim evinizin oraya alışmasınlar istiyorsanız biraz daha uzak bi yerlere, kaldırıma, nereye olursa artık bir kapda olsa su koyun lütfen. Daha önceden açmıştım böyle topik ama çok sıkıntı olmaz sanırım. Aklınıza geldikçe, müsait olduğunuzda yapın yavrucaklara bu yardımı mümkünse. Teşekkür ederim şimdiden. Bazıları insandan daha çok hak ediyor nan. Valla bak..
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 antalya'da sürekli görüyorum ben bunlardan, sevmesemde sokak kedilerini, köpeklerini hoşuma gidiyor. hatta elimdeki su ılımışsa döküyorum içine ara ara.
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bunu da şey diye açtım daha çok, bazısı lan yazık şuna accık su versem mi falan diye düşünüyor ama mahalle ve ya komşu bık bıkıyla harekete geçmiyorlar. Onlara cesaret olsun, yalnız değilsiniz :P Bana bugün bıkbıkladılar oradan biliyorum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Balkona koymak daha iyi aslında, ya da bir şekilde bir ağaca filan. Kuşlar telef oluyor susuzluktan en çok yaz aylarında Ankara gibi şehirlerde.
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 (tu) ben de bazen dili 1 metre dışarı çıkmış zor yürüyen gariban hayvanlar görüyorum, girip bir büfeden bu kağıt tabaklardan rica edip su doldurup koymak zor değil ya. yazık, günah.
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Gemlik belediyesi betondan kaplar döktürdü hayvanlar için ve şu an her yerinde var ilçenin. i <3 belediye.
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 millet oruç tutuyo hayvan geççek adamın karşısına şapur şupur su iççek saygısızlığın da bi sınırı var
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 SeaGle said: Gemlik belediyesi betondan kaplar döktürdü hayvanlar için ve şu an her yerinde var ilçenin. i <3 belediye. vay helal. keşke her belediye yapsa ya.
Sereglin Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Facebook üzerinde Filliboya sayfasında sosyal sorumluluk çatısında bir kampanya var. Barınakları boyuyorlar. İlgililer katılabilir.
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 bizim evin önünde baktığımız bi kedi var suyu hep koyuyoruz da, bizim hayvan geldiği zaman çömuyor camın karşısına biz görene kadar bekliyor, 2 dilim salam atıyoruz gidiyo acıkınca geliyor. 4 kere hamile kaldı sürtük. doğurup doğurup geliyo. bazen diğer kedilerde yancı oluyor öyle geçinip gidiyoruz
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 up su verin yavrulara
capul Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Yoğurt kabı kartdor kabı ne bulursak koyuyoruz da çöpçüler her geçişte kapıp gidiyo delircem kap yetişmiyo.. Pusu kurcam birgün çöp kamyonuna o olacak...
Pewpew Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bilinçlilerin toplandigi topik burasi miydi?
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yok garbage'daki kate upton topiği o
Red Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 gerizekalının biri beslediğim 2-3 yavru kediyi kovmuş nasıl dellendim anlatamam ne kadar onun bunun evladı adam var memlekette
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2011 bizim apartmanın girişinde her baktığımda bir kase su mecvut. kim koyuyor bilmiyorum ama helal.
Tokasra Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Bu sıcak günlerde tüylü dostlarımız için bir kap su koyalım dışarı http://img91.imageshack.us/img91/6361/762pxtarantula020hl9.jpg http://www.mikesjournal.com/September%202008/Hairy%20Spider%20Back%20View.jpg
Öne çıkan mesajlar