di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Kodumun sinegi ya! Bana denk gelen monitor benden once kullanan eleman, ekranda hareket eden bir sey goruyor, bu ne lan diye elini surunce, LCD ile onundeki cam arasina giren sinek fick diye ezilip yapisiyor ic taraftan monitore. Alisamadim bir turlu. Surekli elimi uzatip ekrani siliyorum ya da bu ne lan leke mi kalmis imajda diye atliyorum sazan misali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 lcd nin önünde cam mı var, niye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Philips'e sormak lazim. Digerlerinde de var muhtemelen de LCD ile cam arasina nasil sinek girebiliyor onu anlamlandiramadim bir turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 demekki bi giriş var. aç temizle kapa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Servisinde çok para istemezler bence ya, bir cam çıkartılacak. Hatta kendin bile yapabilirsin vidalı bir sistem varsa ama genelde öyle yapmayıp servis yoluna zorluyorlar =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Geçmiş olsun bu arada. Ne kadar can sıkacağını tahmin edebiliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 acayi sinir bozucu birşey be öfff daraldım düşüncesine bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://www.mindbrowsing.com/wp-content/uploads/2011/02/image-8459-300x1024.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Sökersin 5 dakikada eğer geçmeli kasa değilse. Öyleyse tırnakları kırmam diyorsan yine sökersin. Sonra silersin, silerken toz girer araya kapatınca daha da rezil olur sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mmcakir Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 444 7 445 numaralı telefondan Philips müşteri hizmetlerine danışabilirsin. Tavsiye ederim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 fakir ya gidip sinekli monitör almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 of şimdi düşündümde olayı,öyle bişey olsa monitörü kırardım herhalde.açarken büyük ihtimal bi tarafları kanırta kanırta kırıcaksın,en güzeli servise falan götür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2011 garantisi yoksa acıp emizle geri takabilirsin. kolay oluyo onların montajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar