Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Ya böyle güncel bir liste bulabilir miyim ? Sürekli dvdsi çıkan her filmi listeleyen bir yer, ya da burda siz listeleyebilir misiniz :D Aksam aksam film izleyesim var film bulmakda zorlanıyorum, dvdscreenler felan da izlencek gibi değil, dvd lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 http://www.esenshop.com/cat.aspx?ci=1&f=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 bazılarının dvdripi çıkıyor ama işni görmez sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yok ya, türkçe sitelerde bazı filmleri atlıyorlar. Dvd Rip de aynı şey ya kalite iyi onda da, böyle releaseleri listeleyen daha çok shopping değil de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 rip mi lazım şimdi nedir tam anlayamadım ben sharebus yaramıyormu işine ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 rip istiyorsan wareze giriyor yasak. son çıkan dvd'leri satın almak istiyorsan: http://www.shopto.net/DVD/RECENTLY%20ADDED/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yahu rip istememiş, son çıkan dvdleri bulacağı link istemiş ki ona göre rip aratacak malum yerlerden. Sorduğu soru buraya göre yasak deil yani, hem belki parasını verip alır, fesatlaşmayın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Abi bi warez paylaşım sitesi felan sormuyorum. Mesela vizyondaki filmler, vizyona girecek filmler diye programlar oluyor ya, yazıyor 15 inde Bla bla gösterimde tüm dünya ile aynı anda felan gibi. Hah bunun dvd olanı diyorum. Yani atıyorum Harry Potter Part II'nin dvd'si 10/11/2011'de çıkacak diye gelecek programlar ya da Part I 10/05/2011'de DVDsi çıktı felan gibi çıkmış program bulabileceğim bir yer arıyorum. Release dateleri yani kısaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 amazondan bak işte, en ideali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Amazondan bakıyorum zaten de amazon kullanışlı değil o kadar :) Böyle bir site vardır diye düşünmüştüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 www.idefix.com 'dan dvd bölümüne gir işte, en yeniler diye sıralat asfasd hatta önşipariş filmlerde gözüküyordu eskiden, 6-7 aydır hiç dvd almadım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 divxplanetta film altyazılarını takip et en kolay öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 orda camripler için falan da olabiliyor ama, dvdsi çıkmış anlamına gelmez ki orda görmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 dvdripi çıkan altyazıları filtre eder beyin bedava Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 http://www.rlslog.net/ (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 moriQ said: http://www.rlslog.net/ (tu) olay budur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 imdb fandango flixster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Baluu said: olay budur :D adam dvd'si çıkan filmleri soruyor. ha bi de warez yasak, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar