demian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 tabi tabi. her şey münferit zaten, herkes "islamı yanlış anladıgı için" böyle davranıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilce said: hahahaha ben oralara terliğimi atmam lan:D kaç para en yüksek generalin maaşı? 6bin ? aracımın yaktığı aylık akaryakıtın 2 katı sadece puahauahauha o aracın yaktığı akaryakıtın parasının tamamı da annenden emdiğin süt kadar helaldir eminim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Başıma bir şey gelmeyecekse, müslümanları sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 "Kari lafi nasil cakmis" yorumundan belli konuyu acanin ve yazinin nasil bir sey oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Flameoffear said: Başıma bir şey gelmeyecekse, müslümanları sevmiyorum. this. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ''laikçi'' zigot terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Artariel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ya hadi milyarlarca müslüman var diyelim, bu kadar kişi yanılıyor olamaz dedik hadi onu da kabul ettik, peki milyar kişi de mi "islamı yanlış yorumluyo" be ? siz x yapıyonuz desek "ama islamı yanlış yorumlayan onlar, hepimize bok atamazsınız" cevabı çok sıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi istediğiniz kadar yırtının valla,benim keyfim yerimde ve %50 den bir parçayım hani o bidon kafalı dediğiniz %50 den bakıyorumda hükümet hiçbirşeyi bilinçsiz yapmıyor,orduya ve siyasete sızmış kamer genç kafasındaki insanlar birer birer temizleniyor ben gayet memnunum,lafı evirip çevirmeye gerek yok işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Öfff ne leş bir konu, ne leş postlar var... Bu kadar saçma bir yazı için adamı aşağılamayı aşıp, müslümanlığa nefret kusmuş çoğunluk... Hani farkınız vardı? Siz de aynı haltın lacivertisiniz işte. Oruç da tutmuyorsunuz ki açlıktan kafanız basmadı diyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 sivilcecim çok istiyorum şu ülkeye şeriat falan getirmenizi ya. umarım başarılı olursunuz, her istediginiz olur da benim de bu koydugumun ülkesinden kaçmak için belgeli bahanem olur. hapishaneden bedava çıkma kartımsınız resmen, dualarım sizinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hristiyanlığa gelin beyler papazımızla şarabımızı yudumlayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Red'in teklifi cazip ama darkside cookie veriyo... :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 azınlık haklarımız olucak mı ben onu merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 laikçi ne güzel arkadaşım. manavcı, bakkalcı gibi birşey mi ? laik alım satım işleriyle uğraşan kişiye mi deniyor nedir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bu adama cevap mı veriyorsunuz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 en azından napolyonn "oo nası koduk" modunda takılmazdı ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Halk o kadar boş ki anasını satayım, gördüğü her komikli kinayeli eleştirili yazıya "VAOOOOV SÜPER BİR FİKİR ESERİ BU!" gözüyle bakıyor. Yılmaz Özdil halkın bu yönünü bildiğinden oradan eleştire eleştire eskiden ciddi yazmaya çalışsa birşey yazamayacak olanlara yeni bir yol açtı resmen. Bir şu kadının arkadaşlarıyla kahvede okey oynarken konuşan adamlar seviyesindeki yazısına bakın bir de şuna http://www.acikistihbarat.com/Yazilar.asp?yazi=706 Bir de adamlar orduyu bitirmek için antimilitarist görünümlü sünepelerin suyuna gittiler, onlar da bunları insan haklarının ölümsüz savunucuları falan sanmaya başladı ya ona gülüyorum. mani said: laikçi ne güzel arkadaşım. manavcı, bakkalcı gibi birşey mi ? laik alım satım işleriyle uğraşan kişiye mi deniyor nedir ? eskiden "siz laikler" falan derlerdi, sonra kişilerin değil devletlerin laik olabileceğini 1000. anlatışta anlayınca "laikçi" lafını çıkardılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nilep, gelen gideni aratırmış derler :D Banlamayın bu arkadaşı sakın. O da giderse ardından boss geliyor. :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 açacağın başlığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 hepiniz tek bakışsınız,bir şuraya gitmişliiniz bile yok :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 dergahta geçen yıllarımın hesabını sana mı vericem lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 mahallenin muhtarı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ban gecikti bu sefer başka bir bahara artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sivilce Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nie nolduki ötekinden rahatsızmı oldun ,hamsicik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ney? bonzi falan olsan daha iyi aslında ama bir iki güne banlanırsın zaten büyük ihtimal bilgisiz faşistlerin sonu böyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar