roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Hmm, öyleyse evet 3. kişilere de açıkmış demek ki. Yav, reklamlı geliyor zaten de reklam pek para getirmiyormuş trde duyduğuma göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 3. kisilere acmamis, sistemleri tirt oldugundan abuse edilebilir olmus. Sadece cepten gorebiliyosun cunku. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CryMeARiverfix Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 İETT Engelliler için Hat Otobüsleri Sitesi askjfgAF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 guzel gibi gorunuyoda istanbulda pek isim olmuyo basarilar izmir versiyonunu bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 fizban said: "roket adam" said: Tamam abicim güzel diyorsun o kenardaki aleti biz de gördük te, app developer'ların ne bileyim üçüncü kişilerin buna erişimi var mı, bunu de sen bana :)örnek: http://3n.iett.gov.tr/?hat=112&sira= vay babayın kemugune varmış böyle bişey ya la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 abi zaten adamlar napsinlar uzaya uydu firlatip otobuslerimi detect etsinler, 3500 process li islemcielrde data mi process etsinler, basitce olan hazir bir bilgiyi daha kullanilabilir ve kullanici dostu bi formatla insanlara sunmak istemisler. yani degisik web sitelerinden rss feed leri cekip onlari bi websitesinde ozet gostermek gibi bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Güzel olmuş. Android market linki versenize ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 gps bilgilerini toplayıp bi webservisle dışarı veriyolar galiba. güvenlik sorunu olmaz mı bu ya terör açısından? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yok artik bulent karpat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 aktiftablet said: Güzel olmuş. Android market linki versenize ? var adamın linkinde zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 henüz indirmedim ama fikir çok güzel, tam ihtiyacım olan şey vallahi. ios güncellemesi gerekiyormuş onu yabayım indirecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 -Deno- said: aktiftablet said: Güzel olmuş. Android market linki versenize ? var adamın linkinde zaten. Ben göremedigime göre site tasarımı kötü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 güncelleme yapmıyor yalnız. benimki 3g, ios 4.2.1 var, check for update dediğimde son versiyon bu diyor ama sizin program 4.3 istiyor ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 iphone 3g'ye yeni güncelleme gelmiyor bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Frameworkü düşürüversinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Waqas said: Yaklasik 1 aylik bir calismamizin sonunda, Iphone, Android ve WP7(Az kaldi) uzerine "Nerde Bu Otobus?" adli bir application yazdik. Uygulamayi kisaca ozetlemek gerekirse, Istanbuldaki spesifik otobus hattinin IETT ve OHT otobuslerinin nerede oldugunu gosteriyor. Ayrica Hat duraklarini harita uzerinde, ve hat duraklarindan gecen otobuslerinin gidiste ve donuste varis zamanlarini gosterebiliyor. Neyse cok uzatmiyorum ve size linki paylasiyorum :) Umarim ki, isinize yarar :) Nerde Bu Otobus? oha helal kankutlar, bir senedir ankara'da arkadaşlarıma bunu anlatıyorum. ben yapamam tabi kabiliyet yok fakat, hemen alırım çıktığında ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Heh selam arkadaslar, Iki gundur yoktum ortada da okuyamadim. Oncelikle GPS lerin uzerinden aliyoruz konumlari. Yaklasik 4 dakikada bir serverlarimiz bunu guncelliyor. Ayrica evet su anda 4.3.3 gerektiriyor ama 1-2 gun sonra insallah Apple update in onayini vericek ve o zaman 3.2.2 bile kullanabilecek. Baska sorunlariniz olursa sorun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 en merak edilen ama utanılıp sıkılınıp sorulamayan soruyu soruyorum. gerçekte olsa kızarırırım falan soramam ha.. ne kadar kazandırıyor şu ana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Abi hic birsey kazanmiyoruz, farkindaysan app su anda bedava 2 platformda da ve hic reklam yok uzerinde... Ama ileride belki hit i ve kullanici sayisi arttikca olabilir, acikcasi seklini semalini bozmak ve cirkinlestirmek istemiyorum guzelim uygulamayi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 daha kurmadım ya. ama kurucam android'e çok beğendim yani. kesin kurucam. sadece şunu diyim zamanında böle bişi olsaydı okul daha kısa sürede bitebilirdi olm. lab'dan kaldım ben paso geç kaldım diye. pislik hoca! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Valla genel olarak begendiginiz icin tesekkur ederiz. Kucuk kucuk hatalari olabilir, cok kontrol ettik ama gozumuzden kacan yer illa ki vardir. Bunlari bana mail yoluyla buradan yada baska yerlerden ulasip soyleyebilirseniz, biz onlari duzeltiriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Waqas said: Abi hic birsey kazanmiyoruz, farkindaysan app su anda bedava 2 platformda da ve hic reklam yok uzerinde... Ama ileride belki hit i ve kullanici sayisi arttikca olabilir, acikcasi seklini semalini bozmak ve cirkinlestirmek istemiyorum guzelim uygulamayi :) Donate olayi koyabilirsiniz siteye. Gerci burasi Turkiye, cok bir sey getirmez. =) Bir de caktirmadan bir soruverin bu verileri yasal sekilde nasil aliriz diye belediye bilgi islemine. Kapatirlarsa ya da sistem degisirse patlar uygulama. Bir anda kaybedersiniz tum ilgiyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bir kac yerle gorusmemiz var su anda arkamiza en azindan da olsa saglam birini alirsak, uygulama daha bir gelisir gibi bir dusuncemiz var. Yasalligi ile ilgili pek bir sikintisi yok, olmadi dukkani kapar gideriz ;) Ee nasil kullanici deneyimleri?? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geezus Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kozalak said: gps bilgilerini toplayıp bi webservisle dışarı veriyolar galiba. güvenlik sorunu olmaz mı bu ya terör açısından?lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Waqas Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 App Store da travel kategorisinde 3. yuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar