Ezio Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 noo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Günahım yokki oruç tutayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bana her gün ramazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Tutmam. Ramazan'da da içkimi içerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Dusundum de tutucam ben ya. Oruc bahanesiyle bu sicaklarda yemek yememis olurum mis gibi. Baktim dayanamicak gibi oluyorum bozuveririm, baglayan bir sey de yok. Ya da su icmeli oruc mu tutsam. Bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 valla bu ramazan alkol tüketimi nasıl olcak acaba geçen sene bildiğin içki olan her cafede mllet pata küte yiyip içiyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 oruç tutanlara +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 oruç tutup kilo alanları esas dövmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Red said: valla bu ramazan alkol tüketimi nasıl olcak acaba geçen sene bildiğin içki olan her cafede mllet pata küte yiyip içiyordu Anlamadım? İçki olan her cafede millet pata küte yiyip içiyordu derken içkimi içiyor yoksa ne içiyordu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 biraz diye bişi var mı? bu gece sabahlayacağım abi, gün içinde de ayakta olacağım. yarın güneş altında da yol yapıcam. oruçlu olsam kesin ölürüm. haftaiçi ve haftasonunda böle dönemler olacak 2-3gün min. ama fırsat oldukça tutarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 içki yemek hepsi.ne fark eder burda olay hani tutan kadar tutmayanda baya çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Ya mantık olarak zaten ülkenin 3'te 1'i Alevi,Sünni orucunu tutmuyor onlar.E benim gibi de tipler az değildir.Doğrudur yani yarısı tutmuyor olabilir ülkenin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 okumadım postları. ne kadar gereksiz bir anket demek için geldim. bb Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Klima karşısında oruç tutmak bug mıdır değil midir sizce? Uyuyarak geçirmek gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 http://images.gittigidiyor.com/4266/UFO-ATSFI-01-SOGUK-BUHARLI-VANTILATOR__42662872_0.jpg Bu bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Tutmam. Tutanlar günlük yiyecek tüketimini arttırıyor zaten nedense sdf. Göbek diye bir gerçek var bu ülkede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Bu sıcakta oruç tutmam hayatta.Sıcak olmasa da tutmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Dartanian said: Klima karşısında oruç tutmak bug mıdır değil midir sizce? Uyuyarak geçirmek gibi? ben Allah olsam ödüllendiririm ekstra sevap veririm kuralın etrafından dolaşacak zeka gösterdiği için, diğer ameleler gibi 18 saat sıcakta oruç tutmak yerine böyle takıldığı için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 İnş bizim ramazan davulcusu iyi ritm tutuyodur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 dan dun vuracaklar yine, utanmadan kapıya gelecekler sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Yaa,"Allah neden kendisine ibadet edilmesini istesin ve neden bu ibadetin şekillerini belirlesin?" sorusu 21 yaşıma kadar kafamı kurcaladı durdu. O arada da orucumu tutardım ve hatta üniversitede 2 sene üst üste eksiksiz tuttum.21'de de film koptu zaten :) Sağolsun Turan Dursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 twin pedalla dolaşıyorlar eyüpte, bir attack yapıyorlar allahını şaşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Oruç iyidir akşam yiyeceğin 750 gram eti düşünerek trafikte eve ulaşmak için kaos yaratırken fakirlerin halini daha rahat anlayabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 haahahaha twin pedal bi hayal ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar