Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

acil yardım: yavru serce

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya yavru secre yuvasından düşmüş buldum ama yuvasını bulamadım. bi süredir orda gibiydi ucamıyo edemiyo.

damlalıkla su icirdim biraz. şimdi ekmek yedircem, herhalde onu yer gibi geldi. bunu ciğneyipmi veriyim yoksa ıslatıpmı? benım tükürüğüm kötü gelirmi hayvana?
Mesaj tarihi:
yok
süt vermiyoruz ekmekte vermiyoruz. etli köpek kedi veya insan mamasını sulandırıp veriyomuusz ama gündüzleri. gün doğumundna batımına kadar en az saat bası besliycekmişim. ama yavru ağzını acmıyo yemeğe.

yarın aynı yere götürüp bırakıp bekliycem. baya tüylü bi yavru bu cok zıplıyo. böel olucan anne babası beslemeye devam ediyomus.

götürüp bırakıcam bekliycem bikac saat. ama baya bi süre bizden biraz uzakta kenarda bekliyodu bi kez bile ötmedi... ötüp anasını babasını cağırması gerekiyodu.
Mesaj tarihi:
biz adını unuttuğum bi kuş yavrusu bulmuştuk (çalıkuşu mu ne). neyse iğnesiz şırıngayla beslemiştik. sulu ekmekli karışımlarla. gayet güzel büyümüştü.

sonra büyüyünce uçması içi ordan burdan atmaya başladık. yalpalaya yalpalaya düşüyodu yavrucak. üzülüyoduk uçmuyor diye. sonradan öğrendik o tür uçmazmış fsdfsfds... sadece yerden bi iki metre havalanan tiplermiş... neyse bi gün kocaman oldu gitti...
Mesaj tarihi:
serçe yemi satılıyo böyle lapa gibi bişey onu yediricen bi damla suyla ıslatıp
ama çok umutlanma yuvadan düşen/atılan yavrunun yaşama şansı azdır

bi saksağan bi de serçecikle sabit deneyimimiz
Mesaj tarihi:
nomsaR said:

yavru serçeyi çiğneyerek ye.

MelvinUdall said:

ezip öldür gitsin. uğraştığına değmez. gereksiz bir yaratık hem.

http://images.cheezburger.com/completestore/2010/2/3/129096790931116775.jpg
Mesaj tarihi:
Fenrisinde dediği gibi beslemek için iğnesiz şırınga kullanılıyor böyle küçük canlılarda zorla ağzını açım yavaş yavaş besliyorsun zaten başta ık ık desede refleks olarak yemek durumunda kalıyor genede sen bir veterinere sorsan iyi edersin neyle beslemen gerektiğini.Çünkü normalde süt ile beslenmiyen bir hayvan yavruyken belki dokunur.
Mesaj tarihi:
fenris said:

sonra büyüyünce uçması içi ordan burdan atmaya başladık. yalpalaya yalpalaya düşüyodu yavrucak. üzülüyoduk uçmuyor diye. sonradan öğrendik o tür uçmazmış fsdfsfds... sadece yerden bi iki metre havalanan tiplermiş... neyse bi gün kocaman oldu gitti...

Sesli güldüm :D
Mesaj tarihi:
fenris said:

biz adını unuttuğum bi kuş yavrusu bulmuştuk (çalıkuşu mu ne). neyse iğnesiz şırıngayla beslemiştik. sulu ekmekli karışımlarla. gayet güzel büyümüştü.

abi tavuk??..
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...