Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ya yavru secre yuvasından düşmüş buldum ama yuvasını bulamadım. bi süredir orda gibiydi ucamıyo edemiyo. damlalıkla su icirdim biraz. şimdi ekmek yedircem, herhalde onu yer gibi geldi. bunu ciğneyipmi veriyim yoksa ıslatıpmı? benım tükürüğüm kötü gelirmi hayvana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ılık sıda ez ve parçala öyle ver gökçen. edit: Kendin çigneme tabi, hayvanın bagısıklık sistemi falan yok daha mikrop kapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bir veteriner arkadaş ekmeği sütde yumuşatıp verin demiştir. sütdeki yağ oranı bu tip durumlardaki kuşlar için çok besleyici nitelikdeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yok süt vermiyoruz ekmekte vermiyoruz. etli köpek kedi veya insan mamasını sulandırıp veriyomuusz ama gündüzleri. gün doğumundna batımına kadar en az saat bası besliycekmişim. ama yavru ağzını acmıyo yemeğe. yarın aynı yere götürüp bırakıp bekliycem. baya tüylü bi yavru bu cok zıplıyo. böel olucan anne babası beslemeye devam ediyomus. götürüp bırakıcam bekliycem bikac saat. ama baya bi süre bizden biraz uzakta kenarda bekliyodu bi kez bile ötmedi... ötüp anasını babasını cağırması gerekiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yavru serçeyi çiğneyerek ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ezip öldür gitsin. uğraştığına değmez. gereksiz bir yaratık hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ilkokulda trollük yapacağınıza derslerinize çalışın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ben altı yaşımdan beri serçe, civciv, güvercin öldürüyorum lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 e kafa pek de ileriye gidememiş zaten o yaştan beri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 biz adını unuttuğum bi kuş yavrusu bulmuştuk (çalıkuşu mu ne). neyse iğnesiz şırıngayla beslemiştik. sulu ekmekli karışımlarla. gayet güzel büyümüştü. sonra büyüyünce uçması içi ordan burdan atmaya başladık. yalpalaya yalpalaya düşüyodu yavrucak. üzülüyoduk uçmuyor diye. sonradan öğrendik o tür uçmazmış fsdfsfds... sadece yerden bi iki metre havalanan tiplermiş... neyse bi gün kocaman oldu gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 serçe yemi satılıyo böyle lapa gibi bişey onu yediricen bi damla suyla ıslatıp ama çok umutlanma yuvadan düşen/atılan yavrunun yaşama şansı azdır bi saksağan bi de serçecikle sabit deneyimimiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 nomsaR said: yavru serçeyi çiğneyerek ye. MelvinUdall said: ezip öldür gitsin. uğraştığına değmez. gereksiz bir yaratık hem. http://images.cheezburger.com/completestore/2010/2/3/129096790931116775.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Fenrisinde dediği gibi beslemek için iğnesiz şırınga kullanılıyor böyle küçük canlılarda zorla ağzını açım yavaş yavaş besliyorsun zaten başta ık ık desede refleks olarak yemek durumunda kalıyor genede sen bir veterinere sorsan iyi edersin neyle beslemen gerektiğini.Çünkü normalde süt ile beslenmiyen bir hayvan yavruyken belki dokunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yuvasını bulup yuvasına koymadıkça o yavruyu allah gelse doğal hayatına döndüremez. çok denedim.veterinerde ilaç olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Sercenin son durumu nedir? Nereye gomdunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 yuvasını bulup koysan da yavruya senin kokun sindi diye annesi atıyormuş yuvadan aşağı, böyle bi şehir efsanesi vardı doğru mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Doğrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 fenris said: sonra büyüyünce uçması içi ordan burdan atmaya başladık. yalpalaya yalpalaya düşüyodu yavrucak. üzülüyoduk uçmuyor diye. sonradan öğrendik o tür uçmazmış fsdfsfds... sadece yerden bi iki metre havalanan tiplermiş... neyse bi gün kocaman oldu gitti... Sesli güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 abi fenris'in hikayeye yarildim ya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 ben de duymuştum insan eli değen kuş yavrularına annelerinin sahip çıkmadığını :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2011 fenris said: biz adını unuttuğum bi kuş yavrusu bulmuştuk (çalıkuşu mu ne). neyse iğnesiz şırıngayla beslemiştik. sulu ekmekli karışımlarla. gayet güzel büyümüştü. sonra büyüyünce uçması içi ordan burdan atmaya başladık. yalpalaya yalpalaya düşüyodu yavrucak. üzülüyoduk uçmuyor diye. sonradan öğrendik o tür uçmazmış fsdfsfds... sadece yerden bi iki metre havalanan tiplermiş... neyse bi gün kocaman oldu gitti... abi tavuk??.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahauhauahauh öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 serçenin son durumu ne? öldü ak demede:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar