vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Tuvalet fırçası kaça? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 uzun olanlardan bar masası ve bar sandalyesi varsa alabilirim. bar taburesi de olabilir belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 izmir e yollayabilceksen alırım.koltuk filan lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 izmire yollayabileceksen derken, mobilya sonuçta bu, senin istanbuldan aldırabilmen lazım değil mi mantıken :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Birşey alamayacağım için kendimi kötü hissediyorum ama orjinal ıvır zıvırlarını alabilirim götürmeyeceksen :/. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Ren said: uzun olanlardan bar masası ve bar sandalyesi varsa alabilirim. bar taburesi de olabilir belki. lol. var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Kaldı mı bize birşey??Hangi şehir liste foto batan geminin malları bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Henuz satilmadi birsey. Listeyle birlikte fotograflarini da ekleyecegim. Gayet net gorebilecksiniz ne var ne yok ama biraz vakit lazim. Yil sonu gibi gitmeyi dusunuyoruz. Sadece 3 ay sonrasina vize alinabildiginden satis kismi en erken Ekim gibi olacaktir. Evde aktif kullanilan esyalari bu tarihten once satamayacagim. Onun disinda kitap gibi, fazladan duran ADSL modem gibi, harici diskler ve yer kaplayan masa, koltuk takimi gibi seyleri satabilirim daha oncesinde. Azicik sabir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 dasaaa said: abi bu nası imza said: Delice sev haince terket ama sakın aldatma... hahaha çok güldüm şu imzaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ucuza kaptırırsan eve çıkıcak 1 2 öğrenci arkadaş var ses edeyim bi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 evi alıcam ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ben de eve çıkma durumundayım,eşyaların listesini ve fotografları heyecanla bekliyoruzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yalan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 avizelerine bende talibim, ev aldım hala inşaat zamanından kalma armut ampüllerle yaşıyorum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 abicim git ikea'ya, kağıt&metal'den yapılma gayet iş görür şeyler var, onlardan falan al bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Ikea'ya niye girsin adam ya, avizeciler batıyor, girsin birisine alsın 10 liraya 20 liraya ne lazımsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Mr_Hand said: abicim git ikea'ya, kağıt&metal'den yapılma gayet iş görür şeyler var, onlardan falan al bari. Satisimi baltalamasana lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 sadfdsfgsdfg halen satıyo musun? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 modem wireless ise alabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 kaşıklarını alabilirim srsly kaşıklarımız kayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Eralp said: modem wireless ise alabilirim? Hemen satabilirim bunu. ADSL modem duruyor ama ben kablo kullaniyorum. Eve gidince bakip marka/model/fiyat soyleyeyim hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Hemen satabileceklerim arasinda bir de nargile var. Esim rahatsiz oldugu icin icemiyorum. Tepsisi eksik, onun disinda bir ya da iki kere kullanabildim. Cafe'lerdeki boy bu arada. Yaninda kalin folyo ve -bulabilirsem- siyah bant ile birlikte makul bi fiyata veririm hepsini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bi foto fln koysaydin bari millet gormeden etmeden nasi bu kadar hevesleniyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 bence di'nin evinde maklube buluşması yapıp sonra sökülebilen herşey üzerine pazarlığa girişmeliyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 maklube çok iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar