di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Selamlar, Ocak-Subat ayina kadar evdeki dolaplardan mobilyalardan karyolaya koltuga, bardaktan canaktan tepsi-tavadan firina, external'inden internal disk'ine, monitorune bilgisayarina kadar satilabilecek her seyi satma niyetindeyim. Duzenli bir liste cikarip koyacagim 1 hafta icerisinde ama bir seylere ihtiyaci olanlar yazarsa ya da ozel mesaj atarsa direkt var yok, var ama su zaman musait diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi hayat güzel. intihar ederek daha da berbat ediceksin herşeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Yurt disi planlari kapsaminda hepsi. Intihar falan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 süper thread takipteyim (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 önce pc den başla bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 guzel bi monitorun varsa ben alabilirim bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 tv var mı tv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Eylül'de bir çok şey lazım olabilir de şimdiden kestirmem mümkün değil yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ahha bence tabak çanak hariç marka model listesi yap derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hamsilipilav said: tv var mı tv Var lakin sorunlu. Gerzek servisi aradim, paneli bozuk at yenisini al dediler ama sorun panelde degil bence. Tamir ettirebilirsem gayet ucuza 42" LCD televizyon sahibi olabilirsiniz. Ettiremezsem kimse icin bir degeri yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yav said: Eylül'de bir çok şey lazım olabilir de şimdiden kestirmem mümkün değil yav. Sen yap listeyi asagi yukari el atarim ben ona. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 senko said: guzel bi monitorun varsa ben alabilirim bak Samsung B2430H. Mukemmel bir monitor. Giderken satabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 çalışma masana talibim koltuk takımını bozmadan satarım diyosan ayrı ama bozarım diyosan fotosunu gördükden sonra alabilirim ama çalışma masan(yani pc masan) benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ya ben dicektim şimdi masanı alabilirim kesin güzeldir senin masan diye asd :( kitaplık ve dolap da olabilir. Bilmiyorum ki çok belirsiz şu an her şey. Eylül'de görüşelim ne kaldıysa bakarım artık :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 pc işlemcine talip olabilirim aradıgım birşey ise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi en iyisini sen bilirsin de çok fevri hareket ediyorsun gibi geliyor bana... iyi araştır değil, "çok" iyi araştır ve mümkünse bunu yapmış kişileri bul derim üstüme vazife olmadan. bu herifler şimdi vize için teminat istiyorlar, iki gün sonra oturma için isteyecekler, aylık gelirin burada yaşamaya yetersiz deyip geri de çevirebilirler, çok çok iyi araştırılması gereken bir şey bu yani. ha araştırdıysan bizle de paylaş :) yani şöyle baştan sona günlük gibi tutulmuş bir topic çok güzel olurdu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 çalışma masasını vallahi kaptırmam benim o parası neyse vericem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 daha yeni bisiklet aldıydın onu da alabilirim belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Calisma masami ne ara gordunki sen ? =) Evdeki bosluga gore ozel kesilmis masa benimkisi. Hosuna giderse olur tabi. Koltuk takimini gayet ucuza almistik, ucuz oldugu kadar adi cikti. Cok uzua gidecek. Bakarsiniz begenirseniz alirsiniz. Kumasi ve kendisi falan cok saglam lakin icindeki elyafi yenilemek ya da bi kabartmak gerekicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 eve talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 abi yazılımcı ve evde çalışan adamın masası dört dörtlüktür mantığı yürüttüm ötesi yok yani, haksız mıyım ki? baksana özel yapımmış peh peh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 bende de odama göre kesilmiş bi masa var L şeklinde ama ayaklarını artık kırıldı kırılacak ve çok büyük gelmeye başladı bana o yüzden değiştirmek istiyorum sen fotoyu koyunca beğenirsem odama uyucak gibiyse(desen olarak değil boyut olarak:D) öncelik isterim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 "roket adam" said: abi en iyisini sen bilirsin de çok fevri hareket ediyorsun gibi geliyor bana... iyi araştır değil, "çok" iyi araştır ve mümkünse bunu yapmış kişileri bul derim üstüme vazife olmadan. bu herifler şimdi vize için teminat istiyorlar, iki gün sonra oturma için isteyecekler, aylık gelirin burada yaşamaya yetersiz deyip geri de çevirebilirler, çok çok iyi araştırılması gereken bir şey bu yani. ha araştırdıysan bizle de paylaş :) yani şöyle baştan sona günlük gibi tutulmuş bir topic çok güzel olurdu... E bosuna ocak subat demiyorum zaten. Olmazsa patlarsa bu da patlar. Olursa mis gibi olur ama sonuna kadar zorlicam sansimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 pati house-sale yap, biz gelip talan edelim herşeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yav said: daha yeni bisiklet aldıydın onu da alabilirim belki :D Giderken saticam onu da. Olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar