yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Çok yakın bir arkadaşım bakıyor. Tm2'de 21 bininci. Kısmi burs olursa iyi olur ama burssuz da olabilir. Aklında yeditepe, bilgi ve beykent var şimdilik sanırım. Ben bilgi'nin iyi olduğunu çok duydum ama çok yakın bir arkadaşı bilgi hukuk'ta mutsuz diye istemiyor. Yeditepe'yi ise oldum olası hiç sevmem. Şehire de uzak zaten ama aynı şekilde yakın bir tanıdığı orda öğretim üyesi olduğundan çok etkilenmiş, istiyor ... Beykent ise nerden çıktı hiç fikrim yok. Nedir ne değildir bilmiyorum. Bana antipatik geliyor. Özyeğin'e şahsi olarak çok güveniyorum ama o da şehire uzak sanırım bir de adı sanı duyulmadığı için istemeyebilir. Başka alternatif ne var sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Yeditepe hukuk'ta ablam. Bitiriyor bu donem. Hocalari cok iyi. Ciddi anlamda hep GS Uni'den falan gelen kariyerleri cok saglam insanlar. Ama ama ama, inanilmaz zor. Zordan kastim iyi manada zor degil. Surekli ders programlari degisiyor. Hatta son sene yeni ders ekleyip bazilarinin okulunu falan uzatiyorlar. Sonra bir de ders programlari her donem lise gibi 9-13, 13-18 seklinde. Kesinlikle gelmesin. Digerlerini bilemeyecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 biraz yolmaca mantığı var di mi yeditepede ben de öyle duyuyorum hep ordan burdan ki bu olay çoğu vakıf üniversitesinde var sanırım. Azcık helal para'cı üni'lere bakmak lazım diyeceğim de feto'culara mı baksak :)o şaka bir yana şimdi biraz baktım bir de kadir has üni. var, sodomvsgomore mu ordaydı bizim forumda? yeri güzelmiş okulun hiç değilse. Sonra bahçeşehir var ingilizceymiş hem ama nasıldır ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ya ben de yeditepedeyim ve bizim fakultede hic oyle bir mantik yok. Ama hukukta varmis. Okuyanlar oyle diyor yani. Bence hic ama hic degerlendirmesin burayi. Yazik yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bence Bilgi iyidir ya. Bilgi Hukuk'ta okuyan tanıdığım bi kız var, bayaa iyi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kız mı iyi okul mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 BEYKENT'li var mı beykentli? beykent hukuk fakültesinin yeri mükemmelmiş ya. Cihangir'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Bilgi ve Bahçeşehir çok iyi diye duydumdu. Hukuk için yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Allure- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 koç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hiç birinin eğitim kalitesi arasında pek bi fark yok alın cocugu,okulları gezsin,en beğendiğine yazılsın. 7tepe,bilgi,beykent kötü bi üçlü illa aradan birini seççeksem bilgiyi seçerim nette bahçeşehir,kültür,kadirhas fln gibi okullar olmuyor mu ? beykent ve özyeğin hele,cocuga kötülük yapmak gibi. özellikle bahçeşehir hukuk bence en güzeli,boğaz manzaralı fln,temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Deacon said: Sonra bir de ders programlari her donem lise gibi 9-13, 13-18 seklinde. Bu tüm hukuk fakülteleri için geçerli gibi. Onlardan birini şeçeceksem Bilgi'yi şeçerim ben. Bilgi Bilkent ve Koç'tan sonra en iyi özel bence. Bu arada İstanbul zorunlu değilse Bilkent'e girebilir. Özel ya da devlet, en iyi hukuk fakülteleri Bilkent ve Galatasaray bence, ikisi arasında bu daha iyi denemez ama. Sonra Koç geliyor. Arkadaşın Koç'a da girebilir gibi. Bilkent'i düşünsün ama, yurtdışından bakınca özeller arasında Türkiye'nin en iyi okulu gibi algılanıyor Bilkent, yurtdışına gitmek isterse rahat olur. Tüm sıralamalarda Türkiye'nin en iyisi çıkıyor zaten. İlla da İstanbul diyorsa ilk sıraya Koç yazsın, sonra Bilgi ardından da Bahçeşehir ve Yeditepe yazsın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bi senede boyu kadar makale okuyup mevzuat kasçak bi de üstüne para mı vercek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ne kasması be 2 ders hariç sınavlara bi hafta kala fotokopiye vercek kendini 1 hafta kahve kola sigarayla sabahlayıp geççek dersinden bu taktikle geçemediğide işte 2 ders olur : icra iflas,medeni üsul fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 kadir has'a gelsin. memnunum gayet hocalarımız gayet iyi. konum olarak balat'ta taksime 5 dakika eminönüne 4. merkezde yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Bahçeşehire gelsin.İngilizce falan die geçer bölüm ama zorlamaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 yav said: Çok yakın bir arkadaşım bakıyor. Tm2'de 21 bininci. Kısmi burs olursa iyi olur ama burssuz da olabilir. Aklında yeditepe, bilgi ve beykent var şimdilik sanırım. Ben bilgi'nin iyi olduğunu çok duydum ama çok yakın bir arkadaşı bilgi hukuk'ta mutsuz diye istemiyor. Yeditepe'yi ise oldum olası hiç sevmem. Şehire de uzak zaten ama aynı şekilde yakın bir tanıdığı orda öğretim üyesi olduğundan çok etkilenmiş, istiyor ... Beykent ise nerden çıktı hiç fikrim yok. Nedir ne değildir bilmiyorum. Bana antipatik geliyor. Özyeğin'e şahsi olarak çok güveniyorum ama o da şehire uzak sanırım bir de adı sanı duyulmadığı için istemeyebilir. Başka alternatif ne var sizce? Öncelikle hukuk fakültesine girip mutlu olmak zor bir zanaat, ben beceremedim. Becerebilen de çok tanımıyorum. O nedenle arkadaşının mutsuz olmasını pek kriter olarak almasın. Bilgi hukuk iyidir, ben de küfür kıyamet bitirdim ama sdf. Yeditepe bize elective verilen (verilmesi gereken, ilgin alakan yoksa almaman gereken) dersleri core vererek iyi hukukçu yetiştirebileceğini zanneden bir kadroya sahip gibi, koşarak uzaklaşsın Yeditepe hukuktan. Orada çok daha mutsuz olur yani söyleyeyim. Beykent ile ilgili tek bildiğim yeri güzel, fakülte binası dışardan güzel. Bir hukuk fakültesi için tek duyulan görülen bu ikisiyse gene koşarak uzaklaşmakta fayda var. Özyeğin ile ilgili kötü bir şey duymadım, hukuk fakültesini bilmiyorum ama. Her şekilde bütün düşündüğü hukuk fakültelerinin tanıtım günlerine gitsin, hocaları araştırsın (bu çok önemli), ona göre kendisi karar versin. Her şekilde bir kısım iyi, bir kısım kötü diyecek çünkü. 3 sene önce olsa sakın gelmesin derdim ama Bilgi biraz daha insan canlısı hale geldi nispeten, yaz okulu geldi, bir de 1. sınıfı aşırı kolaylaştırdılar (gerçi bu da negatif bir özellik aslında). O nedenle düşünülebilir burslu olarak. Burssuz gelecekse ailesinin durumu iyi olsun, zira Bilgi çok güzel soyuyor adamı. Bilgi ile ilgili soru olursa sor, yardımcı olmaya çalışırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Abi, arkadaşın sıralaması burssuz olarak Bilkent ve Koç'a yetiyor. Özyeğin'e ya da Yeditepe'ye, Beykent'e filan burssuz giderse onlar dururken çok kötü bir şey kotarmış olur bence. Ankara uygunsa direk Bilkent zaten, en iyi hocalar orada, kendin de kontrol edebilirsin; İstanbul dışı olmazsa Koç. Düşünme başka, aptallık olur bu ikisine puanın yetiyorken. Hatta tanıdığım bir sürü avukat, hakim çocuğu durumları uygunsa devleti kazansalar bile buralara gidiyor yani. Ben dahil =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 biraz geç kaldınız 5 ağustos'ta bitti zaten tercih dönemi =) ama bu kişi zaten kendi başına iş yapıyor dinlemiyor hiç boşuna kastım ben de hehe ben bilgi'ye gitmesini istiyodum en çok ama yazmadı. Şehir dışından da gelince burs öncelikli oldu. Şöyle bir liste yapmış: 01. Tercih 1271402 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi 02. Tercih 1351342 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi 03. Tercih 1277531 İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi (İÖ) 04. Tercih 1353019 MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (İÖ) 05. Tercih 2181884 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) 06. Tercih 2121122 İSTANBUL BİLGİ ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) 07. Tercih 2131067 İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) 08. Tercih 2041781 BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) 09. Tercih 2321223 ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (Tam Burslu) 10. Tercih 2181188 YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) 11. Tercih 2145655 KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) 12. Tercih 2131458 İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) 13. Tercih 2321215 ÖZYEĞİN ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (%50 Burslu) 14. Tercih 2042544 BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi (%25 Burslu) 15. Tercih 2041773 BEYKENT ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL)/Hukuk Fakültesi 16. Tercih 2131975 İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİ/Hukuk Fakültesi ben pek hoşlanmadım listeden ama yapacak bişey yok artık sıralamasına göre ben kültür %50'ye yerleşir diyorum ama o beykent %25'i bekliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Sıralaması Koç ve Bilkent'lere yeterken Beykent'e, hem de paralı Beykent'e gitmek nasıl bir salaklıktır ama yahu? Hayatı boyunca bedelini öder artık. Ancak param %50'ye yetiyorsa olabilir ki Bilgi var bu durumda da. Demedi mi kimse bu çocuğa Koç yazmasını, Bilkent yazmasını? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 koç dediğin 31 bin lira yav kültür %50 9 bin lira beykent %25 burslu da 14bin lira mı ne ediyor ankara istemiyordu zaten paraları bu kadarmış ben napayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Dedim ya para yetmiyorsa da Bilgi var diye. Yazık etmiş sonuç olarak. Bu arada Bilkent Bilgi'den filan ucuz. En ucuz özellerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 bilgi'de kısmi burs yok ki 18bininci zaten çok süper sıralaması yok (ilk mesajda 21bin demişim o tm1 puanıymış.) Hukuk isteyenlerin işi ne zor ya o kadar çalışıyosun iyi puan alıyosun ama hala daha bir sürü para daha harcaman gerekiyor ya da tekrar sınava girmen falan.... 18 bininci olarak hukuk harici her türlü ea bölümünü iyi bir yerde okumak mümkün halbuki. 10 yıl sonra da hukuk meuznu kaynayacak ortalık ne kafasında bu insanlar bilmiyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 İyidir Hukuk ya. Sıfırdan başlayanlar için çok zor ama avukatlık yapacaksa. Ben rahatım o konuda =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Ben de bu sene tercih yaptım da %50 burslu özellerii yazmanın kıyısından döndüm özellikle de beykent'in. Yeditepe, ışık, bahçeşehir, okan hepsinin %50leri geliyordu zaten komik bi sıralamayla almışlar hepsini de sonradan neden sıkıntı stres yapayım ki kendimi de ailemi de yazdım çanakkale, balıkesir, marmara geçtim. Ben şunu merak ediyorum 249bin sıralamam ve marmara yazdığım bölüm 202binle kapamış geçen sene 13.tercihim burası ondan öncekiler zaten uçuk, imkanı olmayan şeyler. Acaba 202bin sıralamayla kapatmış olan marmaraya kazara girebilitem yüzde kaç? Bi de son bişey daha atıyorum bu sene Çanakkale'ye gittim, az biraz ilk seneden kaynaklanan sosyal hayat kısıtlanmasından da yararlanarak kendimi derslere verip, alttan hiç bi dersim kalmasa ve notlarımı da aşşağı yukarı CC yapıp İstanbul'daki bi devlet ünivesitesine geçiş imkanım nedir? Yani böyle bi not ortalaması tutturabilir miyim? Geçiş herkesin de söylediği gibi çok ama çok zor birşey mi? Tüm bu sorularımı yanıtlayabilene çok teşekkür ederim gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2011 Gelip gelememesi hakkında bir bilgim yok ama CC ile yatay geçiş yapmak, hele İstanbul'da bir devlete: http://eastbounddown.com/wp-content/uploads/2010/01/DR.-Evil.jpg 4.0 gerek, 4.0. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar