Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sigara ile ilgili bi soru

seraphiel

Öne çıkan mesajlar

en başında yoksunluk oluyor tabi. eğer kendine hakim olabilirsen içmiyorsun ancak acısını başka şeylerden çıkarıyor. çok yemek yedirir derler ama bende öyle olmadı. onun yerine daha fazla kahve içmeye başladım. bu arada boğazımın rahatladığını ve sesimin daha gür çıktığını söyleyebilirim. iki haftada oluyor bunlar. iki hafta sonra bir sigara yaktım ama aynı keyfi alamadım. ondan beridir de içmiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

7 seneden fazla süre sigara içtim, bırakalı da 3,5 sene oldu. 15 ay askerliğimin 8. ayında bıraktım hatta, onu da belirteyim.

bıraktıktan sonra periyotlarla yokluyor seni sigara, ilk haftayı atlattıktan sonra çok içmek istemiştim mesela, direndim, 1-2 hafta daha aklıma bile gelmedi. bir ay sonra falan gene istedi canım, bu sefer bi de şerefsiz beyin tarafından " yae nasıl olsa bırakabiliyosun istediğinde, bak bi ay oldu yak bi tane " gibisinden uyarılar aldım. onları da sallamadım, şimdi rüyamda falan sigara içiyorum 3-5 ayda bir, o yetiyor :3

önemli olan iradeli davranabilmek. sigaranın yerine çerez , kablo kemirme, tırnak yeme gibi başka bir oral aktivite koymamak lazım, o şekilde bırakmaya çalışanlar er geç yeniden başlıyor gözlemlediğim kadarıyla.
Sosyal ağlarda paylaş

stimpak said:

7 seneden fazla süre sigara içtim, bırakalı da 3,5 sene oldu. 15 ay askerliğimin 8. ayında bıraktım hatta, onu da belirteyim.

bıraktıktan sonra periyotlarla yokluyor seni sigara, ilk haftayı atlattıktan sonra çok içmek istemiştim mesela, direndim, 1-2 hafta daha aklıma bile gelmedi. bir ay sonra falan gene istedi canım, bu sefer bi de şerefsiz beyin tarafından " yae nasıl olsa bırakabiliyosun istediğinde, bak bi ay oldu yak bi tane " gibisinden uyarılar aldım. onları da sallamadım, şimdi rüyamda falan sigara içiyorum 3-5 ayda bir, o yetiyor :3

önemli olan iradeli davranabilmek. sigaranın yerine çerez , kablo kemirme, tırnak yeme gibi başka bir oral aktivite koymamak lazım, o şekilde bırakmaya çalışanlar er geç yeniden başlıyor gözlemlediğim kadarıyla.

abi sen asker de bırakmışsın bir daha öpseler başlamaman lazım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...