seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 uzun süre sigara içip ara verenler ya da bırakmaya çalışanlara bi sorum olucak. ne hissediyosunuz bıraktıktan sonra tam olarak? yani yokluk, zorluk, fiziksel bi acı ya da ağrı duyuyo musunuz? yoksa o yokluk sadece psikolojik mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bence bırak kendin tecrübe et nolduğunu. temiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bıraktım aslında, şu an yaşadıklarımın sigara bırakmakla bi ilgisi olup olmadığını merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 1 hafta sonra kadar oksurmeye basliyosun, ama biraz aci veriyo bu oksuruk balgam cikarmadan dolayi, sonra her oksurdugunde sanki eline kan gelecekmis gibi oluyo(mus) tirsip, valla billa bidaha icmicem diyomussun. arkadaslar ole didiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bu akşam napıyosun serap? arkadaşlarım benimle iken tüm dertlerini unuttularını söylüyorlar nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 en başında yoksunluk oluyor tabi. eğer kendine hakim olabilirsen içmiyorsun ancak acısını başka şeylerden çıkarıyor. çok yemek yedirir derler ama bende öyle olmadı. onun yerine daha fazla kahve içmeye başladım. bu arada boğazımın rahatladığını ve sesimin daha gür çıktığını söyleyebilirim. iki haftada oluyor bunlar. iki hafta sonra bir sigara yaktım ama aynı keyfi alamadım. ondan beridir de içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ota boka sinirlenmeye başlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 zamanla karnın şişer sonra yüzün falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ingenious Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bırakma ölersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sürekli atıstırmak istiyorsun, sonra sıkılınca püfür püfür yaksam mı bi tane die düsünüyosun, sonra ufak tefek seylere tepki verebiliyosun. aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aradan 3-5 yıl geçse bile ah bir sıgara olsada içsem diyorsun :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Baş ağrısı ve 2 haftada 3.5 kilo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 o değilde,şu sigarayı bırakma hattında ne öneriyorlar onu merak ediyorum ben. Sağlık ocağına,hastanelere falan mı yönlendiriyorlar,nedir? Hiç arayan,yada arayan tanıdığı olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 hiçbişey yaşamıyorsun yaşadıklarında psikolojik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 vitamin al geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 en bilindik semptomlar başağrısı mide bulantısı koku almada bozukluk elde ayakta ödem iştahsızlık kilo alma cinsel iktidarsızlık depresyon intihar eğilimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 bıraktığımdan değil de arada bir gün falan içmediğim oluyor. ölye stres falan değil de canım çekince sıcak basıyor bi 5 dk falan. geçiyor sonra. daha uzun süreli semptomları bilemiycem denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 7 seneden fazla süre sigara içtim, bırakalı da 3,5 sene oldu. 15 ay askerliğimin 8. ayında bıraktım hatta, onu da belirteyim. bıraktıktan sonra periyotlarla yokluyor seni sigara, ilk haftayı atlattıktan sonra çok içmek istemiştim mesela, direndim, 1-2 hafta daha aklıma bile gelmedi. bir ay sonra falan gene istedi canım, bu sefer bi de şerefsiz beyin tarafından " yae nasıl olsa bırakabiliyosun istediğinde, bak bi ay oldu yak bi tane " gibisinden uyarılar aldım. onları da sallamadım, şimdi rüyamda falan sigara içiyorum 3-5 ayda bir, o yetiyor :3 önemli olan iradeli davranabilmek. sigaranın yerine çerez , kablo kemirme, tırnak yeme gibi başka bir oral aktivite koymamak lazım, o şekilde bırakmaya çalışanlar er geç yeniden başlıyor gözlemlediğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 biraz bas agrisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 27 yaşıma geldim sayılır, bugüne kadar içtiğim sigara pakedi toplamı 20 değildir. sadece son zamanlarda sık içiyodum ve birden bıraktım. semptomların çoğu var, başka sebepten de olabilir ama merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sesin güzel mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 27 ler klübü gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 küheylan said: sesin güzel mi? sesime bi etkisi olmadı o miktarda sigaranın. kötüleştirmedi anlamında dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 o zaman kulüp işi yatar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 stimpak said: 7 seneden fazla süre sigara içtim, bırakalı da 3,5 sene oldu. 15 ay askerliğimin 8. ayında bıraktım hatta, onu da belirteyim. bıraktıktan sonra periyotlarla yokluyor seni sigara, ilk haftayı atlattıktan sonra çok içmek istemiştim mesela, direndim, 1-2 hafta daha aklıma bile gelmedi. bir ay sonra falan gene istedi canım, bu sefer bi de şerefsiz beyin tarafından " yae nasıl olsa bırakabiliyosun istediğinde, bak bi ay oldu yak bi tane " gibisinden uyarılar aldım. onları da sallamadım, şimdi rüyamda falan sigara içiyorum 3-5 ayda bir, o yetiyor :3 önemli olan iradeli davranabilmek. sigaranın yerine çerez , kablo kemirme, tırnak yeme gibi başka bir oral aktivite koymamak lazım, o şekilde bırakmaya çalışanlar er geç yeniden başlıyor gözlemlediğim kadarıyla. abi sen asker de bırakmışsın bir daha öpseler başlamaman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar