aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Fistan said: full tatavasınız ha 2 yıldır araba süren adam pro kesiliyo forumda tavsiye veren de yok sade muhabbet açılsında bildiklerimi söliyim biri der bmw parasını haketmiyo, biri der tork lazım, biri der 2.2 ler abd pazarında, yok aşınma fazlaymışmış, s2000 taklacıymış... Öyle bi adamın sürüş sevkini beygir gücünden ya da 0-100den ibaret zannetmesinden daha doğal ne olabilir? rx8 yerine gider dizel aile arabası önerir tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Chaotic said: Taksitle alinmaz demis biri asil taksitle alinir. Sonra amortisman olarak dusersin aracin degerini taksitlerin bir kismini oyle odemis olursun 0 alirsan kdvsini de dusersin daha avantajli olur. Ben taksitle arac almayi yanlis bulmuyorum. O etrafta sahinden dogandan cok olan 150k+ yeni kasa bmw 5.20lerin gezebilmesi de bu sayede mumkun oluyor hatta o krediler o firsatlar olmasa bu kadar fazla luks arac alabilen olmazdi Biri de rcz demis. Peugeot aldik biz 2011 407 dizel. Daha da almayiz. Sacmasapan arac.sozde 1.6 dizel 100km de 6.7 ortalama yakit tuketiyor sacma sapan guc kaybi oluyor, klimasi zayif limit diye sacma bir ozelligi var, criuzea aliyorsun cok gec cikiyor tepkileri cok yavas, konsoldaki fonksyonlari cok az. Rcz yi de gordum galeride o da sacmasapan bir arac sadece disaridan dikkat cekici gozukuyor. Tipik kiz kaldirma pesindeki genc yada sonradan gorme arabasi. Fistan bmw de mercedes de jaguar da audi de porche de bence parasini hak etmiyor. Bayi karlarini yuksek tutuyorlar zaten essek gibi otv var otvli bedel uzerinden kdv var birde bayi kari cok olunca cok fazla oluyor. Miata mx5 denmis 2 kisilik olmasa harika bir fikir olurdu bence. Guilettanin 1.4 ama beygir gucu yuksek bir modeli var. Mesela o rx8 e muadil olabilir onu kullanan eden varsa anlatsin memnun mu servise ne siklikla gitmek zorunda kaliyor nedir ne degildir. artık o kadar yaşlandım ki, acayip üşeniyorum wota wotla karşılık veremicem. mesela önceki sayfalardaki kaç yakar bu arabaya verilen cevaplar 9-10litre. böyle cevap verilen bi forumdan rx8 i bırak, skoda favorit hakkında bile doğru bilgi alamazsın. aslında tek derdim, kontorlü hatla iphone kullanmanın sadece türklere mahsus olduğunu anlatmaktı. Araba, alındığı fiyattan ibaret değil. Kaskosunun kaç para olduğunu biliyor musun, ya da reelde şehir içi 15-16 litre yakacağını (basarsan 20-22)? veya wenkel in red line/randıman sıkıntısını? hadi bütün bunları geçtim giulettanın 1.8lik quadrifoglio verdes ini bu araçla hangi verilere göre kıyasladın? hadi bilmediğin rczye bok attın, peki yine bilmediğin rx8 in ikinci elde ne kadar değer kaybettiğinden haberin var mı? bu bir s2000 değil ki patlayınca dahi satabilesin. hani hayat tecrübesi forumdan satırlarla anlatılabilecek bir şey değil ki. önce kazık girecek, sonra büyüyeceksin. nitekim tecrübe, insana hayatta giren kazıkların bileşkesinden ibarettir. şimdi taksitle rx8 satın alabilirsin. bence de çok güzel araba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 xaty said: Yenerk85 said: alfa romeo giulietta quadrifoglio verde. (tu) erekte oldum. gfdahfdafds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 böyle mesajların alıntı diye özel mesaj olarak gelmesi hoş olmuyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 xaty said: Yenerk85 said: alfa romeo giulietta quadrifoglio verde. (tu) balta sapı gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Esh'in kısaca bahsettiği: Sahip olduğunuz ürünün toplam maliyeti. Hani ABD olsa, git istiyorsan 3 rotor yaptır araca, ustaları da var, 2.0 litrelik (3 rotor) turbo RX 7 ler 500 600 bg lerde geziyor. Ama ülke koşullarında başın gereksiz sıkıntıya girmesin diye uyarıyoruz sadece. 80k civarına o performansta 4 kişilik araçlar da daha önce dendiği gibi Subaru, Evo tarzı araçlar. İkinci elde bulabileceksin o fiyatlarda, kazası var mı yok mu vs diye bir sürü araştırmaya girmen gerekecek. Bu tip performans araçlarını ikinci el almak da riskli. Herkes keyif aracı vs diyor, ben de diyorum ki daha uygun fiyatlı ve daha masrafsız keyif araçları var. Ayrıca sürekli dip gaz mı gideceksin giderken? İstanbul'da caddelerde tonla egzotik araç dolaşıyor 20-30 la gidiyorlar trafikte, iki üç motoru öttürecen diye o kadar masraf bence gereksiz. Şehir içinde gezerken de hazır mevsim de güzelken hem yaz hem kış günlük kullanabileceğin metal tavanlı Miata'yı ondan önerdim ben. 4 kişilik o performansta üstü açık araçlar almanlar oluyor genelde (senin verdiğin fiyat düzeyinde çoğu kumaş tavanlı, otomatik vitesli ve konfor odaklı), 0 km fiyatları da uçuk. Ayrıca 200-250 bg olup az tüketen anca dizel araç bulursun. (220 CDI vb.) Yine fiyatlar uçuyor. Bu arada aracın çekiş tipini de göz önünde bulundur (FWD, RWD, AWD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Esh said: Chaotic said: Taksitle alinmaz demis biri asil taksitle alinir. Sonra amortisman olarak dusersin aracin degerini taksitlerin bir kismini oyle odemis olursun 0 alirsan kdvsini de dusersin daha avantajli olur. Ben taksitle arac almayi yanlis bulmuyorum. O etrafta sahinden dogandan cok olan 150k+ yeni kasa bmw 5.20lerin gezebilmesi de bu sayede mumkun oluyor hatta o krediler o firsatlar olmasa bu kadar fazla luks arac alabilen olmazdi Biri de rcz demis. Peugeot aldik biz 2011 407 dizel. Daha da almayiz. Sacmasapan arac.sozde 1.6 dizel 100km de 6.7 ortalama yakit tuketiyor sacma sapan guc kaybi oluyor, klimasi zayif limit diye sacma bir ozelligi var, criuzea aliyorsun cok gec cikiyor tepkileri cok yavas, konsoldaki fonksyonlari cok az. Rcz yi de gordum galeride o da sacmasapan bir arac sadece disaridan dikkat cekici gozukuyor. Tipik kiz kaldirma pesindeki genc yada sonradan gorme arabasi. Fistan bmw de mercedes de jaguar da audi de porche de bence parasini hak etmiyor. Bayi karlarini yuksek tutuyorlar zaten essek gibi otv var otvli bedel uzerinden kdv var birde bayi kari cok olunca cok fazla oluyor. Miata mx5 denmis 2 kisilik olmasa harika bir fikir olurdu bence. Guilettanin 1.4 ama beygir gucu yuksek bir modeli var. Mesela o rx8 e muadil olabilir onu kullanan eden varsa anlatsin memnun mu servise ne siklikla gitmek zorunda kaliyor nedir ne degildir. artık o kadar yaşlandım ki, acayip üşeniyorum wota wotla karşılık veremicem. mesela önceki sayfalardaki kaç yakar bu arabaya verilen cevaplar 9-10litre. böyle cevap verilen bi forumdan rx8 i bırak, skoda favorit hakkında bile doğru bilgi alamazsın. aslında tek derdim, kontorlü hatla iphone kullanmanın sadece türklere mahsus olduğunu anlatmaktı. Araba, alındığı fiyattan ibaret değil. Kaskosunun kaç para olduğunu biliyor musun, ya da reelde şehir içi 15-16 litre yakacağını (basarsan 20-22)? veya wenkel in red line/randıman sıkıntısını? hadi bütün bunları geçtim giulettanın 1.8lik quadrifoglio verdes ini bu araçla hangi verilere göre kıyasladın? hadi bilmediğin rczye bok attın, peki yine bilmediğin rx8 in ikinci elde ne kadar değer kaybettiğinden haberin var mı? bu bir s2000 değil ki patlayınca dahi satabilesin. hani hayat tecrübesi forumdan satırlarla anlatılabilecek bir şey değil ki. önce kazık girecek, sonra büyüyeceksin. nitekim tecrübe, insana hayatta giren kazıkların bileşkesinden ibarettir. şimdi taksitle rx8 satın alabilirsin. bence de çok güzel araba. sevgili esh. rcz ye bok atmadım. peugeot kullanan biri olarak ve ailemde çevremde peugeot kullanmış kişileri dinleyerek marka hakkındaki fikrimi söyledim sadece karalamak için değil. peugeot u ilk aldığımızda bende kullanıyordum ve 2 3 ay kullandıktan sonra anladım ki bir daha asla bu markanın ürettiği bir aracı almamak gerekiyor. kaldı ki gerçekten çok çingene arabası bence rcz. fazla farklı görünmeye çalışan fazla göze batmaya çalışan bir araba tıpkı scirocco gibi. test sürüşü de yaptım gaziemirdeki bayiide, otomatik versiyonundaki vites değişim aralıkları çok yavaş, araç belirli bir hızdan sonra çok güvensiz hissettiriyor. kontorlü hatla i phone kullanmak değil ben eksperlik ve emlakçılık yapan birisiyim zaten hafta içinde skoda octavia dizel kullanıyorum. haftasonu içinde fazla km yapmayacağım ama sürüş keyfi olan bir araç arıyorum, taksitle alıyor olmam tamamen muhasebe avantajları ile ilgili bir durum. ayrıca insanların maddi durumları ile ilgili detaylı bilgi sahibi olmadan saldırgan bir üslup içerisinde kendi memleketinin insanını küçümseyerek kendini yüceltme aciziyetini de gösteren bir millet olduğumuzu hatırlatmak isterim sana. diğer konulara gelecek olur isek ben araba konusunda çok bilgisi olan bir insan değilim ondan böyle bir topic açtım esas amacımda bu aracı kullanmış arkadaşları olan yada bizzat kullanan kişilerin yorumlarını almaktı. Yada alternatif araçları kullanmış olanların ve onların yakınlarının. Burada araçları aynı segmentte sınıflandırmıyoruz zaten. Sadece 200-250 beygir üzeri, 4 kişilik ve yakıt tüketimi düşük, vergisi düşük, station wagondan, sport coupe a kadar fiyatı uygun bir araç nedir onun üzerine konuşuyoruz. Rx-8 benim bildiğim bu özelliklerin hepsini taşıyan en ekonomik araba o yüzden onunla başladım. Ayrıca burası bir akademik platform da değil forum. Herşeyin çok teknik çok süpermantıklı olması da gerekmiyor. ayrıca wenkel in red line/randıman sıkıntısı hakkında daha detaylı bilgi verebilirsen sevinirim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 chaotic forum tarihinin en efendi adamı ya. karımı kızımı emanet ederim ama yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 konunun özünü bilmemekle beraber peugeot gerçekten kötü en azından kötüydü şuan nasıl arabaları bir bilgim yok çevremdede alan görmüyorum ama çok adi malzeme kullanıyorlardı o 206,406 larla bizi ne kazıkladılar... Şuan alanda yok zaten pek Mümkünse batsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 al abi sen rx8, memnun kalırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 peki toyotanın mesela rx8 e emsal olabilecek bir modeli var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gypsy Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ft 86 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Selam, RX-8 fiyatını bilmem ama: 69bin EUR 25bin EUR 75bin EUR 45bin EUR 73bin TL 49bin EUR 36bin EUR Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Aracımda kaza boya yoktur sadece sağ ön çamurluk degısmıstır .Fotografları mevcuttur garaja sürtmeden kaynaklıdır.Kazalı hali fotolarda mevcuttur! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 2008 s3 e 90 lira vereceğine 0 golf R a 100 verebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 alıp oynamak istiyorum bi golfR veya s3 ya. böle 400 beygir falan yapıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 kol çıkartmaya meraklıysan oyna tabi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 audi performans arabası değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ah bi r8 im osla =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Fakir misin abi niye almıyosun da keşke olsa falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Yenerk85 said: audi performans arabası değildir. niye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 profiline ters, daha doğrusu performanslarıyla öne çıkan arabalar değiller demek daha doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Koycak yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 OHA s2000 e şahin denmiş varoş arabası denmiş. ULEN sadece sürücü için yapılmış nadir arabalardan bitanesi, öle lol audi-lambo-porche ve spor arabayı zevk için değilde performans için üreten bissürü zevkten annamayan araba üreticisinin aksine mercedes ve ferrari gibi kral arabalrın tarzıyla arkadan itişlidir bea o araba. motor güçlü, şekli sade ve güzel; içi tamamen sürüşe odaklı. sen kalkıp bu arabaya şahin diosun. Ulen araba bide honda he, paçoz avrupa arabalarıyla koyuyonuz aynı kefeye. NAN! laf yok efsaneye. lütfen şu konuya arkadan itişli araba kullanmamış arkadaşlar yorum yapmasın plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar