Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 2006 model galiba benim maus. aha bak burda alt kısmının bi resmi var. http://metku.net/index.html?path=reviews/g3/index_eng2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Silphatos said: ayku nub musun g3 iğrenç bir lazer mouse bu arada aslında iyi değil hatta elimin arasındaçok ufak kalıyor ama alışkanlık napıyım. mx3 varmıydı hatırlamıyorum ona benzer bişey kullandım sonra mx300 aldım mx318'e geçtim onun ardında g3. zaten sürücü fln hiçbirşey yüklü değil default kullanıyorum bütün ayarları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Esh said: ne demek skatezsiz sdfsd sırf sürtünsün diye mi çıkardın? zimpara kaadı alsana abi sen masaya, ne kastırdın bizi 3 adet PTFE (Polytetrafluoroethlylene (Teflon)) kaygan pad varmış skatez olmuyo di mi bunlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 iki senedir ikisiyle çok mesuduz... Razer Goliathus Razer Deathadder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 hien soft kullanıyorum, kampanya'da yakalamıştım TR'de sadece bende vardır herhalde: http://www.artisan-jp.com/item_hien_soft_eng.html http://www.artisan-jp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 site hiç güven vermiyor. el kanseri yapar adamı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 baya ünlü bir firma gaming çevrelerinde, kore falan... http://www.amazon.com/s/ref=nb_sb_noss_1?url=search-alias%3Daps&field-keywords=artisan+mouse+pad&rh=i%3Aaps%2Ck%3Aartisan+mouse+pad amazon da yolluyo, YEN'den dolayı pahalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 mouse olarak da, feedback veren ama "tıklayınca" tık sesi çıkarmayan JSco, kore malı http://www.amazon.com/Noiseless-Optical-Gaming-Computer-JNL-101K/dp/B0042T7TBS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1422523378&sr=8-1&keywords=jsco&pebp=1422523380188&peasin=B0042T7TBS http://www.amazon.co.uk/JSCO-Noiseless-Silent-Gaming-JNL-101K/dp/B0042T7TBS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Aiko said: Silphatos said: ayku nub musun g3 iğrenç bir lazer mouse bu arada aslında iyi değil hatta elimin arasındaçok ufak kalıyor ama alışkanlık napıyım. mx3 varmıydı hatırlamıyorum ona benzer bişey kullandım sonra mx300 aldım mx318'e geçtim onun ardında g3. zaten sürücü fln hiçbirşey yüklü değil default kullanıyorum bütün ayarları. G101s in sensor cok iyi g402 ile ayni. G3 kaportasi ve cok ucuz. Bulursan al nette tukenmis hep. Teknosa sitede 20 tl ama sadece subelerde gozukuyo. Mecidiyekoydekine gittim stoktabgozukse bile bulamadi mallar dukkanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Ss rival almistim bu arada iade ettim g402 aldom. Logiden sasmaycan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Logi'den sasmayacan diye birsey yok, her mouse'un performansi ayri. G100s/G402'nin sensoru de AM010, cok iyi diil ama ortalamanin ustunde. Cok iyi sensor istiyorsan 3310 alacan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 artisan en iyi pad yalnız dünyadaki sdfs Goering said: hien soft kullanıyorum, kampanya'da yakalamıştım TR'de sadece bende vardır herhalde: http://www.artisan-jp.com/item_hien_soft_eng.html http://www.artisan-jp.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Evet Artisan en iyi olabilir :) CES2015'de Xornet v2'yi tanitmislar, sanirim 3310 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 logitech çok güzel mouse yapıyor ama son 3 logi mouse'um da 2-3 sene içinde bozuldu. o yüzden bu sefer uzak durucam sanırım. artık roccat savu'cu olmak üzereyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Bright said: Logi'den sasmayacan diye birsey yok, her mouse'un performansi ayri. G100s/G402'nin sensoru de AM010, cok iyi diil ama ortalamanin ustunde. Cok iyi sensor istiyorsan 3310 alacan. 15 yıl falan kullandıktan sonra dğeiştirmemek lazım, şaşmayacan dediğim o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 15 yıl tek mouse'ta evlilik gibi rezalet birşey ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ya tozlandığında veya kedi tüyü kaçtığında bozulmayacak mouse var mı? 2 aylık mouse um gitti. scroll yaparken bi yukarı bi aşağı kafasına göre gidiyor. sol tıklıcam geç tıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 2 aylıksa gönder garantiye. En son çare içini açıp temizlersin ama yeni ayak alman gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 öyle garantilik birşey değildi bu ya. bildiğin tek tük yerlerden aldım. 0 ama sağlam birşey değil. daha önceki logitec mouse um -modeli unuttum sdfgsd- 6 ay dayanabildi. bunları engellemenin bir yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Hani temizleyebilirsin sensor'un olduğu yeri, başka bir yolu yok. Omron switchlerin çift tık hikayesi oluyor gene belirli bir süre sonra, o da mouse'u açıp söküp düzeltiliyor vs. Ben kullandığım mouse 1 sene gitse seviniyorum, ne diyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shean Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 ah be abi :( oyun oynarken çok uyuz verici. bir ara böyle içine tornivadayı sokup temizledim. sdfgpj 2 hafta idare etti sonra gene böyle temizleyince bozuldu. sdfgsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Tek degil ya ayni logitech kaportais iste mx500 mx510 518 g400. Bu sekil elimim uzantisi gibi olmus onu farkettim. G400s depolamak lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Mal logitech artik vazgecmis ama yeni gx02 serileriyle :( bir donenim bitisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2015 MX500 de kullandıydım kısa süre zamanında da sonradan elimi sürmedim. MX300 kullandım uzun süre, çok daha uygundu bana ama o bile büyük gelmeye başladı bir noktadan sonra. Artık nasıl tuttuğunu biliyorsan mouse'u alıp deneyebileceğin farklı çok model mevcut, hani o kasaya benzeyen solunda parmak kanalı olan tonla mouse ürettiler zaten. Naos'u önerebilirim, kasalarını oldukça benzetiyorum açıkçası: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2015 çok çakma duruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar