BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Mouseun altı erimeye başladı artık. Masa da 10 yıllık falan aşınmaktan delinecek yakında. G240ı aldım artık mediamarkttan. Edit: Acele etmeseydim keşke. 45 lirayada varmış. 15 lira kazıklandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 toggie said: ben qck kullanıyorum 2-3 senedir cok memnunum. ama kucuk kaldıgından eve vespula alıp, qck is yerine goturucem. qck large pad al. aşırı buyuk gerci o da 45x40 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 o kadar da degil de iste vespulanın boyutları iyi gibi gorunuyor. teknosa'daki 100 tl'lik hediye cekimi buna kullanayım diyodum ama 120 lira edecek bir urun de degil gibi. zaten hard tarafını hic kullanacagımı sanmıyorum, daha once deneyimlemedim. vespula: 32*26* qck medium: 32*27 ama stokta yok ceki baska bisi icin mi kullansam acaba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 extended seviyorum ya ben, bazıları uzun sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 toggie said: o kadar da degil de iste vespulanın boyutları iyi gibi gorunuyor. teknosa'daki 100 tl'lik hediye cekimi buna kullanayım diyodum ama 120 lira edecek bir urun de degil gibi. zaten hard tarafını hic kullanacagımı sanmıyorum, daha once deneyimlemedim. vespula: 32*26* qck medium: 32*27 ama stokta yok ceki baska bisi icin mi kullansam acaba. vespula kullanıyorum ben. gayet memnunum. ama bileklik hedesini çıkarttım attım kenara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 iste surekli tek taraf kullanıp, bileklik kısmı da sıkıntı cıkarır kullanmazsam o kadar para verdigime pek degmeyecek. carsaf gibi qck sermek daha mantıklı geliyor su an. bu arada 150-200 tl arası kablosuz mouse onerin bari :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 bende deathadder var bir tane. orta tuşu falan iyice gg oldu, çizim mizim yaptığımdan sıkıntı oluyor. steelseries sensei raw düşünüyorum, var mıdır kullanan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 toggie said: iste surekli tek taraf kullanıp, bileklik kısmı da sıkıntı cıkarır kullanmazsam o kadar para verdigime pek degmeyecek. carsaf gibi qck sermek daha mantıklı geliyor su an. bu arada 150-200 tl arası kablosuz mouse onerin bari :) Nasi tutuyon mouse'u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2014 Shaklaban said: bende deathadder var bir tane. orta tuşu falan iyice gg oldu, çizim mizim yaptığımdan sıkıntı oluyor. steelseries sensei raw düşünüyorum, var mıdır kullanan? Ben Xai/Sensei kullandim (Raw'i kullanmadim da ayni kasa hepsi). Gayet guzel mouse'tur, hatta cizim icin cektigin cizgileri duzlestirme opsiyonu falan var driverinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 finger tip. su an bunu kullanıyorum. aslında bi memnuniyetsizligim de yok. http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-m705-marathon-mouse-unifying-3yil-pil.html aslında bu mouse pek fingertip gibi degil ama tutus seklim o sekilde yani. scroll'u baska turlu rahat kullanamıyorum. denemem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 kablolu da olur dersen roccat kone fingertip için tasarlanmış. 175 liraya geliyor sanırım amazon'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 beyler g400s mi yoksa g402 mi? cs:go oynamaya çalışıyorum. g400s deneme fırsatım oldu ama scroll çok hoşuma gitmedi. twitchde g402 kullanan biri övünce onu da düşünmeye başladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 tt theron kullanıyorum ben csde memnunum, scrolluk çok işin yokki? logitechin yeni serisini komple hani 5-6 model denedim böyle aciyip bi standda hepsi iyi abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 csde zıplama geri scrolla konuyor genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2014 scrollu başka bir şeyde kullanmayacak mıyım abi :D olmadı steelseries sensei ya da zowie am falan bakayım? ya da şunu alayım? http://www.amazon.com/Razer-DeathAdder-Ergonomic-Gaming-Mouse/dp/B00AAS888S/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1417121600&sr=8-1&keywords=razer+deathadder ama yurtdışından hiç alışveriş yapmadım direk gelir mi sorunsuz? bi yol gösterin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Geldi pad ama geri gönderdim. 60 lira kazıklanmaya gerek yok. Mediamarktın da en düşük fiyat garantisi yalanmış bu arada haberiniz olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 http://i.imgur.com/fHbVawj.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 toggie said: finger tip. su an bunu kullanıyorum. aslında bi memnuniyetsizligim de yok. http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-m705-marathon-mouse-unifying-3yil-pil.html aslında bu mouse pek fingertip gibi degil ama tutus seklim o sekilde yani. scroll'u baska turlu rahat kullanamıyorum. denemem lazım. O buyuk geliyordur muhtemelen o tutus sekline. Finger/claw grip icin ufak mouse kullanman lazm. Guzel tavsiyeler gelmis: -Roccat Kone (Gerci bu biraz buyuk gibi) -TT Theron Buna ek olarak benden: -Razer Taipan -Logitech G100 (bunun bas parmak tusu yok o biraz dezavantaj) -Logitech G9x -CM Storm Spawn -Corsair Vengeance M65 -Cyborg RAT3 Bu listedekilerin herhangi biri olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 inceleyeyim tsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 kone ufak. g700 ile yanyana koyayım: http://i.imgur.com/TNb4BCO.jpg yükseklik olarak g700'den çok az alçak. ağırlık olarak farkları çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Kone alınacaksa military alınmalı diyorlar bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2014 Kone ufak falan diil, dana gibi mouse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 kone xtd o. bir üst modeli. ekstralar sayesinde biraz daha iri. sabonis said: Kone alınacaksa military alınmalı diyorlar bu arada. aynı fiyata daha yüksek dpi sensor olması lazım military olanın. doğrudur. yalnız amazon onu TR'ye yollamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Senin bahsettigin Kone'nin inceltilmis kasasinin olculeri yok da koyim ben onu da: 12x7xYukseklik 90g (yaklasik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2014 Shaklaban said: csde zıplama geri scrolla konuyor genelde ha? öyle mi cidden? ne artısı var? şaşırdım, hoş scroll boşta bendede kullanmıyorum ama zıplarken ateş etmek falan zor olmamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar