VazgectimSenden Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Dragonfire said: deathadder black editionun bi artısı yada eksisi(+/-) varmı diğer versiyonlarına göre? Yoksa dnr da iyi fiyat. dnr da black Bunu almaktansa 6400dpi Razer Precision 4G Optik Sensör modellerini almak daha mantıklı değil mi? Aynı fiyat.. Neden özellikle bu model? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 3.5G mi daha kötü 4G mi daha kötü bilemedim, siz en iyisi SS Rival alın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 VazgectimSenden said: Dragonfire said: deathadder black editionun bi artısı yada eksisi(+/-) varmı diğer versiyonlarına göre? Yoksa dnr da iyi fiyat. dnr da black Bunu almaktansa 6400dpi Razer Precision 4G Optik Sensör modellerini almak daha mantıklı değil mi? Aynı fiyat.. Neden özellikle bu model? ateistlerden açıklama bekliyorum bu konu hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 3.5g modelini daha çok övmüyorlar mıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Bright said: Sniper button büyük idiotluk ya. fps için özel üretim mousea baş parmağın altına tuş koyan müyendisinin aklını silkeleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Ya evet. Logitech bir ilginç. En iyi sensor, çok kral şekil, on numara click latency, sonra git sniper button koy mouse'a ve kullanılamaz hale getir. Bir de lüzumsuz ağır mouse eski iterasyonlarına göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 1 Bright said: cacodemon said: Logitech G602 Kablosuz Gaming Mouse kaç gündür sepetimde bekliyor. 75 TL indirimim var hepsiburada'da. alsam mı ki? genel kullanım amacı moba olacak, az biraz da fps. Wireless tavsiye etmiyorum açıkçası. Tutuş şekli, el büyüklüğü nedir ? A ölçüsü 20,5 cm iş görür mü? kablosuz olmasını ben istiyorum, devamlı seyahat halindeyim ve yeterince kabloyla dolaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Kablosuzlar hakkında hiçbir fikrim yok, yorum yapamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Kablosuz kullandım bi ara g700 sonra burdan birine satmıştım elime büyük geliyor ağrı yapıyor diye. En güzel yanı bence kablo olmadığından kablo sürtünmesinide hissetmiyorsunuz bu bence önemli, razer bungee kullanıyorum aynı işi yapan kablolu mouselar için tavsiye ederim, ama gidip o kadar para vermeye gerek yok DIY vardır kesin basit bir alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 biraz estetik yoksunu olmuş ama tam olarak işini yapıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 the old way http://i.imgur.com/RDnK2k8.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 laptopa mı bantladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2015 ahah ışığı açmaya üşenmiştim. monitörün arkasından geliyo kablo. masaya bantladım işte. geri kaçmıyo falan güzel oldu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2015 fingertip/hafif claw grip. el büyük. para az. eski mouselarım mamba ve microsoft/razer habu. help ek: fps, moba, mmo hepsi var ve çok yüksek sensitivity kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 tiLi said: fingertip/hafif claw grip. el büyük. para az. eski mouselarım mamba ve microsoft/razer habu. help ek: fps, moba, mmo hepsi var ve çok yüksek sensitivity kullanıyorum Logitech g302 veya g100s veya Evga TORQ X5. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 logitechleri şekilleri itibariyle sevmedim oldum olası. evgada sağ taraftaki tuşlarına basmaz mıyım fingertip tutarken? o tuşların yeri büyük soru işareti /şımarık ucuz olma filtresini kaldıralım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Basmassın. Ucuz olma filtresini kaldırsan G303 derim :) Belki Razer Abysus Fazla fingertip grip mouse yok zaten piyasada. Hani elin 23-26 cm'se bir boy daha büyük olarak Mionix Avior 7000, Zowie FK2 önerebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 aslında mambayla tek sıkıntım 1 cm lift off ve wheel bozuldu, 2 ileri 1 geri yapıyor. hiç masrafa girmeyip tiger feet alayım bi tane. 4-5 yıldır değiştirmedim erimiş gitmiş. önerilerini not aldım teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 zowie fk lar neden bu kadar pahalı ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2015 FK1 60$, FK2 70$. Normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2015 http://www.n11.com/a4tech-x7-xl-750bh-lazer-oyuncu-mouse-P18670602?cid=604001&gclid=CP2JpIKxiMUCFaTnwgodXYcALA daha önce bunun eski versiyonunu kullandım 2 sene. gayet hoşuma gidiyordu her konuda. bu versiyonda tipini değiştirmişler yenilemişler biraz abuk geldi. bu fiyat bandında bundan daha iyi bi mouse var mı bildiğiniz? yoksa yine bunu alıcam galiba. genelde fps oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2015 jsco noiseless gaming mouse bas geç, claw grip sesi yok sayılır, feedback var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2015 Roccat kone pure military'm geldi. Açtım kutuyu, Daha takmadım ama yaziim dedim. Şekil, şemal, ele oturuş ve ağırlık olarak muhteşem duruyor. Optic için de en iyi falan diyorlar. CS falan oynamasa da, çok gazım, bi sürü fps yüklücem sanırım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 genşşşler mouse ayrı bir muhteşem lan. kesinlikle tavsiye ediyorum. hafif, normalden biraz daha ufak bir gaming mouse arayanlar için biçilmiş kaftan. şekli şemalini çok beğendim. ilginç bir yönü var. üstünde hangi dpi'da olduğunuzu göstermiyor, onun yerine audio olarak veriyor "3200 dpi'a geçtin" diye :D rahatsız olursanız kapatılabiliyor bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2015 a4 tech'e geçiş yaptı bütün pati, geç kaldın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar