throine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 lise yıllarım en salak, sorumsuz olduğum yıllarmış geriye gitme imkanım olsa lisenin kapısına gider geçmişteki beni bulur ağzına kürekle vururdum o derece.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 dasaaa said: SADult'a doğru gidiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6UGrVEgJMfc&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lise ; eğlendim kendime yaşadım sorumsuzdum, okul , inönü, beşiktaş , deplansman otobüsleri ve ev üçgeninde yaşadım, hayata bakışım bunlarla sınırlıydı. askerlik ; gittim 18 ay başka bir boyuttaydım, çok gereksiz geçen bir zaman, yaşanmamış gibi boş... bana hiç bir şey katmadı hiç bir şey götürmedi. evlendim ; paylaşmayı öğrendim, fedakarlığı öğrendim, artık hayata iki farklı açıdan bakmayı öğrendim. babam öldü; acıyı öğrendim, yalnızlığı, korkuyu... hayatta hiç bitmeyecekmiş gibi gelen şeylerin aslında bir anda yok olacağını, hayata daha gerçekci bakmaya başladım. baba oldum: bakacak açı felan kalmadı , hayat kızım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Lisede idealisttim, üniversite de idealisttim, hatta yüksek lisansa başlarken de idealisttim ama karar aldım artık oppurtinist olacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lisede cok kız vardı şimdi az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lisede her boku yiyip 1 ayda deli gibi para harcarken şimdi aynı parayı kazanmak için haftada 6 gün çalışıyorum. keser döner sap döner misali.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lisedeyken dünyayı fethederim diyordum şimdi galaksiler bile kesmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lisedeyken bakmıyodum ki hayata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lisede kiz vardi simdi yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 odullusoru said: ilk ben başlayayım. para çok değerli bir şey değildi önemli olan dostluk, sevgi, bağlılıktı şimdi: dostluk, sevgi filan hikaye cebinde para olmadıktan sonra. en önemli şeylerden biri paradır. sevgili önem verilmesi gereken uğruna ödün verilebilecek fedakarlık yapılacak insandı şimdi: sevgililik cinsellik yaşamanın bir başka kılıfı. arkadaşlar önemliydi, gerektiğinde ne olursa olsun yanlarında olunurdu: zaman geçtikçe arkadaşlıklarında %90'ının yıllarla beraber gelip geçtiğini anladım. 2 sene sonra esamesi okunmayacak adam için fedakarlığa riske girmeye felan gerek olmadığını anladım. neyse çok karamsar olmıyım başlangıcı yaptım. ahaha abi sanki ben yazmışım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Lisede hayatım futbolla idmanla geçerdi , şimdi karı kız iş üçgeni bi de wow :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 DoubleW said: ahaha abi sanki ben yazmışım gibi hüzünlendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 şuan liseye dönmek için servetimi harcardım dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 evine talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 kuzeydoğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 42' ve 46' paraleller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Lise güzeldi hoştu eğlendik Üniversitede güzelmiş meğer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 üniversitenin nesi güzel abi yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 2 sene kadar önce liseden beri hayatımı çok saçma şekilde sürdürdüğümü farkettim değiştirmeye çalıştım yine olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 memeydi popo oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar