throine Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 lise yıllarım en salak, sorumsuz olduğum yıllarmış geriye gitme imkanım olsa lisenin kapısına gider geçmişteki beni bulur ağzına kürekle vururdum o derece..
Daesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 dasaaa said: SADult'a doğru gidiyorum
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=6UGrVEgJMfc&feature=related
tinu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lise ; eğlendim kendime yaşadım sorumsuzdum, okul , inönü, beşiktaş , deplansman otobüsleri ve ev üçgeninde yaşadım, hayata bakışım bunlarla sınırlıydı. askerlik ; gittim 18 ay başka bir boyuttaydım, çok gereksiz geçen bir zaman, yaşanmamış gibi boş... bana hiç bir şey katmadı hiç bir şey götürmedi. evlendim ; paylaşmayı öğrendim, fedakarlığı öğrendim, artık hayata iki farklı açıdan bakmayı öğrendim. babam öldü; acıyı öğrendim, yalnızlığı, korkuyu... hayatta hiç bitmeyecekmiş gibi gelen şeylerin aslında bir anda yok olacağını, hayata daha gerçekci bakmaya başladım. baba oldum: bakacak açı felan kalmadı , hayat kızım oldu.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Lisede idealisttim, üniversite de idealisttim, hatta yüksek lisansa başlarken de idealisttim ama karar aldım artık oppurtinist olacağım.
aQuelleris Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lisede her boku yiyip 1 ayda deli gibi para harcarken şimdi aynı parayı kazanmak için haftada 6 gün çalışıyorum. keser döner sap döner misali..
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 lisedeyken dünyayı fethederim diyordum şimdi galaksiler bile kesmiyor
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 odullusoru said: ilk ben başlayayım. para çok değerli bir şey değildi önemli olan dostluk, sevgi, bağlılıktı şimdi: dostluk, sevgi filan hikaye cebinde para olmadıktan sonra. en önemli şeylerden biri paradır. sevgili önem verilmesi gereken uğruna ödün verilebilecek fedakarlık yapılacak insandı şimdi: sevgililik cinsellik yaşamanın bir başka kılıfı. arkadaşlar önemliydi, gerektiğinde ne olursa olsun yanlarında olunurdu: zaman geçtikçe arkadaşlıklarında %90'ının yıllarla beraber gelip geçtiğini anladım. 2 sene sonra esamesi okunmayacak adam için fedakarlığa riske girmeye felan gerek olmadığını anladım. neyse çok karamsar olmıyım başlangıcı yaptım. ahaha abi sanki ben yazmışım gibi
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Lisede hayatım futbolla idmanla geçerdi , şimdi karı kız iş üçgeni bi de wow :P
odullusoru Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 DoubleW said: ahaha abi sanki ben yazmışım gibi hüzünlendim
Red Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 şuan liseye dönmek için servetimi harcardım dfs
cabot Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Lise güzeldi hoştu eğlendik Üniversitede güzelmiş meğer
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 üniversitenin nesi güzel abi yapma.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 2 sene kadar önce liseden beri hayatımı çok saçma şekilde sürdürdüğümü farkettim değiştirmeye çalıştım yine olmadı
Öne çıkan mesajlar