Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Arkadaşlar böyle bir kampanya yapılması gerektiğini düşünüyorum. Kişisel gözlemim birçok kişi lokantalarda yemek yerken yada paket siparişte yemeğin yanında gelen salatayı ya çok az yiyor yada hiç dokunmuyor bile. Şu an somali ve birkaç afrika ülkesinde daha ciddi kıtlık mevcut. Bir şekilde yenmeyen salataları bozulmadan toplayıp afrika ülkelerine göndermenin bir yolu bulunsa yada lokantalarla anlaşılsa salata haline gelmeden sebzeler oraya gönderilse ne güzel olurdu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sen ne ictin gündüz vakti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 güneş çarpmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 babası uyandırmış bu sabah http://mehe.pl/wp-content/uploads/tdomf/9692/f03143e45a85.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chaotic Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 kaç kişi o salataları yiyor ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 merak etme senin yemediğini senden sonraki müşteriye veriyoralr lzaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ahdhsaldsaljdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 lan afrikalı salatayı napsın adam kalori derdinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 FORMUNU KORUR BELKİ YADA ASLANDAN KAÇARKEN ATIŞTIRMA OLUR HEHHEEHEHHEEH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Cesitli siteler ustunden yemek gonderebiliyorsun zaten ve sana bi maliyeti olmuyor. Bunu yapiyor musun hergun ? Yapmiyorsan bununla baslayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 salataylada doyulmaz ama gene aç kalırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedehodohop Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Laorx said: babası uyandırmış bu sabah http://mehe.pl/wp-content/uploads/tdomf/9692/f03143e45a85.jpgçok kötü olum beni homofobik yapıcak kadar kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 http://www.icrc.org/eng/donations/index.jsp http://www.unicefturk.org/acildurum/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hakkaten biraz önce somalili bi arkadaşımla konuştum abi bi çoban salata olsada yesek dedi ne yapsın işte somalili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gizledim gutmorninksan'ları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 somaliye ne gerek var lan önümüz ramazan, yemeyecekler zaten bütün gün dinciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yoook ben kendi ülkemde ki insanlara yardım etmeyi sevmem somaliye yollıycam ordan bi senegal yaparım falan oooh gelsin aslanlar gitsin filler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Sticky'leyin şu topiği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Salata değil de salatanın sosunu gönderelim daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 HAHAHAHAHAHA BU NE LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 zeytinyağı da dökmeyi unutmayın somalililer çok hassas bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ben bazen sirf cope dokmek icin yemek soyluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Cons said: FORMUNU KORUR BELKİ YADA ASLANDAN KAÇARKEN ATIŞTIRMA OLUR HEHHEEHEHHEEH oahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 şu başlık yüzünden ofiste sesli güldüm :) ciddi boyuttan yazıyorum: kendi ülkemizde binlerce aç insan var yardım edilecekse onlara yardım edelim önce diyorum ama sonra bu millete aç kalmak müstehak diye düşünüp vazgeçiyorum. artık insanlara yardım da edesin gelmiyor oturup kömür yesinler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar