Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Oha! Korsan alıyorum ben.

GERGE

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Innuendo said:

coj carteli 1 hafta kala ertelediler. from dust'i bikac gun kala ertelediler. zaten from dust'ta da bu igrenc drm olacak, belki de bu drm yetissin diye ertelemislerdir.

From Dust'ta olmayacakmış: http://www.strategyinformer.com/news/13679/ubisoft-always-on-drm-not-on-from-dust
Sosyal ağlarda paylaş

huun said:

blizz'in sc2'de yaptığı gibi yapsalardı bari. bir kere nete bağlanıp login olduktan sonra pc kapanana kadar oynayabilseydik net bağlantısı olmadan. blizzard'ın neden en süper firma olduğunu anladınız di mi şimdi?

offline oynama hakkı her şekilde bulunmalı bence. başlangıçta istiosa sadece napıcaz offline bi yerde oynucaksak? oyun trayda açık dursun hep belki arada oynayasımız gelir skirmish fln.. yada vınn,jet bilmemne taşıcaz "bak bağlıyım aslında,oyunu açıorm abi haberin olsn" die rapor mu vericez :@

Ayrıca Blizz bana hayatmın kazıını attı oyun piyasasında. Elimden geldğince zırnık kazandırmam.. supportunu o kadar övdüler bana.. wow üyeliğim vardı, sub bitimine 1-2 gün kala oyunu bıraktım.sonra bi ara yine oynıyım dedim. ödemesini yaptım bi kere girdim çıktım. 2. girişte payment fln hata verio!! olan olaysa şuymuş Blizz abim saolsun bana bi şekilde veresiye yapmış, borç yazarak 3 ay oyun süresi vermiş. Benim bi ay sub ödemem bir ay borcumu kapatmışmış, daha 2 aylık borcu ödicekmişim sona bi aylık daha ödeyip oynayabilicekmişim... o veridğinz 3 ay login olmadm bakın kayıtlarınıza, ayrıca bana info olarak mail fln da gelmedi dedim.. bişe yapamayız fln dio.

Diablosunu,SC sini yapımını her şekil beğenirim.. ama firmayı adam eden support birimidir derim.. "Sattım ya, ne b*k yersen ye" die salan firmaya da "en süper" demem vala.. elimden gelse crack'lerini ben yaparm oyunlarının :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...