Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Innuendo said: coj carteli 1 hafta kala ertelediler. from dust'i bikac gun kala ertelediler. zaten from dust'ta da bu igrenc drm olacak, belki de bu drm yetissin diye ertelemislerdir. From Dust'ta olmayacakmış: http://www.strategyinformer.com/news/13679/ubisoft-always-on-drm-not-on-from-dust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 An Ubisoft representative told PC Gamer earlier today that the company had recently seen "a clear reduction in piracy of our titles which required a persistent online connection, and from that point of view the requirement is a success." :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 blizz'in sc2'de yaptığı gibi yapsalardı bari. bir kere nete bağlanıp login olduktan sonra pc kapanana kadar oynayabilseydik net bağlantısı olmadan. blizzard'ın neden en süper firma olduğunu anladınız di mi şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 odunu civada değil suda beklettikleri için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 BonePART said: abi yapicaginiz sey kolay almicaksiniz konsolunuda almicaksiniz pcsinide almicaksiniz mumkunse kimseyede aldirmicaksiniz zarar etsinner belki basar kafalari lol ne eğlenceli olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Methral Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 huun said: blizz'in sc2'de yaptığı gibi yapsalardı bari. bir kere nete bağlanıp login olduktan sonra pc kapanana kadar oynayabilseydik net bağlantısı olmadan. blizzard'ın neden en süper firma olduğunu anladınız di mi şimdi? offline oynama hakkı her şekilde bulunmalı bence. başlangıçta istiosa sadece napıcaz offline bi yerde oynucaksak? oyun trayda açık dursun hep belki arada oynayasımız gelir skirmish fln.. yada vınn,jet bilmemne taşıcaz "bak bağlıyım aslında,oyunu açıorm abi haberin olsn" die rapor mu vericez :@ Ayrıca Blizz bana hayatmın kazıını attı oyun piyasasında. Elimden geldğince zırnık kazandırmam.. supportunu o kadar övdüler bana.. wow üyeliğim vardı, sub bitimine 1-2 gün kala oyunu bıraktım.sonra bi ara yine oynıyım dedim. ödemesini yaptım bi kere girdim çıktım. 2. girişte payment fln hata verio!! olan olaysa şuymuş Blizz abim saolsun bana bi şekilde veresiye yapmış, borç yazarak 3 ay oyun süresi vermiş. Benim bi ay sub ödemem bir ay borcumu kapatmışmış, daha 2 aylık borcu ödicekmişim sona bi aylık daha ödeyip oynayabilicekmişim... o veridğinz 3 ay login olmadm bakın kayıtlarınıza, ayrıca bana info olarak mail fln da gelmedi dedim.. bişe yapamayız fln dio. Diablosunu,SC sini yapımını her şekil beğenirim.. ama firmayı adam eden support birimidir derim.. "Sattım ya, ne b*k yersen ye" die salan firmaya da "en süper" demem vala.. elimden gelse crack'lerini ben yaparm oyunlarının :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 diablo 3 de kervana katıldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Hahaha oldu, yapacakları tek şey, server adresini 127.0.0.1'e yönlendirmek ve ufak bir response programı ile işi halletmek. Bu muymuş ubisoft'un superduper pirate solutionu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 ZAAAAAA diablo düştükçe düşüyo gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Hayır salak ubi'nin serverları çöküyo bi de arada, korsan kullannalar çatır çatır oynarken, sen verdiğin parayla siyahekrana bakakalıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 devamlı internet olayını 'sadece oyunu açarken internet'e çevirmişler. yine kafi değil ama en azından şirketlerin "oyuncularla masaya oturmayız" diyememesi için çevrimiçi tezek fırtınalarının önemini kanıtlıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 off topic: beni bu forumda en çok eglendiren şey sam'in yorum yazarken politically correct kalmaya çalışması ahah (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Evet sam korsan alcanmı almıcanmı arkadaşım onu söle :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Viktor said: http://thewayofthegame.net/image/drmatwork.gif DRM lol ahahahah çok iyi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar