reampage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 ben veriorum 10kg verdim subatdan beri işte raporu aldıgımdan beri. seneye şubatda yanlışlık yapmısız bilader gel bida tartıl derlerse çok kötü olur ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 gidin olm 120kilodan 90a düştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 reampage said: 172 - 102 kg ilk seferde aldım ben. şubedeki karı inanmadı ilk seferde şişmanlıktan vermezler dedi, erteleme alırsın dedi. şimdi raporu gidip kafasına atayım boyumuz aynı, ben 86 kiloyum ve kendimden tiksiniyorum lan. üzerimde bi 16 kilo daha olsa napardım bilmiyorum. askerlikten de yırttığına göre ilerisi için bi planın falan var mı merak ettim. topiği okumaya devam ettim adam kilo veriyormuş zaten :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 10kg verdim bile abi erio işte kışa kadar bende 85 felan olurum diyetisen kolayı bile kesme takıl yavaş yavaş ver dedi ok dedim. zeroya döndüm ama. ha bide abuk subuk şekerli şeyler yemiorum tın tın gidio kilolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 NolaxThensbane said: gidin olm 120kilodan 90a düştüm işte bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bu arada doktorlar ali kıran baş kesen olur seni konuşturmazlar dediler ben giderken, kullanmıyorum demesem adam sigarsından uzatıcaktı o derece iyidi yani, gatada beyaz saclı eleman hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 gatada beyaz saçlı eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 şişkolarrrr uzatacaksınızzzz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 abi şişkoluk hastalık 2013 yılındayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 reampage said: 161 boy - 105 kg bu ne abi hobbit misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 hobbitler pamuk helva yiyemez mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Ahah yer tabiki, afiyet olsun (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Agalar benim boy 1.85 , kilo 120 .. şimdi benim durumum nedir? +35 fazlam var benim.. kimisi diyor +30 1 sene tecil alır , +40 tam çürük alır filan.. nedir bunun olayı? birde nasıl gözüktüğün önemlimi yoksa sadece sayılar mı konuşuyor bu işte? Abi ayrıca bende hipertansiyon (ilaçlı) , ve az miktarda şeker mevcut.. bunları söylemek bi işe yarar mı muaynede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2013 İlkinde 30-40 arasıysan erteleme verirler, verirsin umuduyla. 30-40 arası olup başka ağır bir hastalık yoksa böyle oluyor. Kan tahlili vs ye bakacaklar. İkincisinde +40 üzeri isen "bundan cacık olmaz" diyecekler çok büyük ihtimal. Dediklerim Haydarpaşa GATA için geçerli. Tabi klinik şefi personel aynı kaldıysa. Ben gittiğimde rapor alan kadar profesyonel başvuru vardı, şimdi nasıl durum bilmiyorum tabi. Zaten gelişen olaylarda kimseyi zorla ülke dışı operasyonlara ikna edemeyecekleri için profesyonelleşme kaçınılmaz olacak. "Nası ya" diyenlere petrol krizi ve Çin ablukası hakkında ufak araştırmaya davet ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 boyum 195 kilom 85 muaf olur muyum beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2014 olursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar