Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 http://inapcache.boston.com/universal/site_graphics/blogs/bigpicture/womendanger_070811/bp1.jpg diğer topicte başrtüsüyle okula gidemiyoruz diye ağlayanlarla burda bahsi geçen bu tiplere ha bu resimdeki olay lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Aluriel said: müslümanım diye geçiniyor bide şerefsizler. hani kul hakkı nerde?iftira nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tombik_yanak Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 tipinizi beğenmeyip kıllık çıkarmışlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 baydı bu gerçek müslüman geyiği de he islam=terör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 çarşaflılara göre de satanizm = ateizm = kedi kesme = kan içme ne farkın kaldı çarşaflıdan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bir miktar beyin ve daha az kumaş harcaması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 kumaş pahalı değil beyin bedava. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 o yuzden kimse kullanmiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 [faşo rage]napalm neye yarıyo şimdi daha iyi anlıyorum =/ [/faşo rage] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pasta avrupada yapılan son yıllardaki 180 saldırının sadece 3 ü islami terörle bağlantılı,geri kalan %98 i hıristiyanlık terörü ,haçlılarda terörist değildi kahramandı değilmi senin gözünde,misyonermisin nesin anlamıyorumki,her konuda islama laf atıyorsunuz,önce bi ağzınızı çalkalayın sonra islama laf atın.. bazılarınızla gurur duyuyor olmalı :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 islama laf atanların hristiyanlığı yücelttiğini nereden çıkarttın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ameno Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 mesela ben yahudiligi yuceltiyorum. cuzdanlari aliim beyler, hadi bakalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 tam bir amerigan esprisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 amuragan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 ne diyosun kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Yakinda her yerde yasancak olaylar. Alisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 taşının izmire rahatlayın beyler.diğer yerler bu tarz insanlarla doldu taştı.gerçi izmirin bile keyfi kaçıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 bu arada şunu araya sıkıştırayım sokakta bira içmek suç değil sokakta sarhoi olup rahatsızlık yaratmak suç aradaki farkı anlamayıp insanları harass ettiği için muglada 2 polis görevden uzaklaştırıldı bunu beni rahatsız eden polislere hatırlattıgımda güzelce tavırları değişiyor,işin peşini bırakmayacagımı belli ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pinkporing said: pasta avrupada yapılan son yıllardaki 180 saldırının sadece 3 ü islami terörle bağlantılı,geri kalan %98 i hıristiyanlık terörü ,haçlılarda terörist değildi kahramandı değilmi senin gözünde,misyonermisin nesin anlamıyorumki,her konuda islama laf atıyorsunuz,önce bi ağzınızı çalkalayın sonra islama laf atın.. bazılarınızla gurur duyuyor olmalı :d minyon kafası bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Aslında olay islamda degil. Din direk wicked. Hristiyan yahudi müslüman budist hindu farketmez . Ateistte fazla yapmacık ve inatçı. Din umursamamak en güzelü, 'allah var' ile 'allah yok' aynı gözümde. Banane abi? diye cevap vermek benim dinim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 onu anlatamazsın bu adamlara işte. sen inan neye inanacaksan bana niye karışıyorsun ki. ramazan geliyor, her gün içicem yine. hatta gidip o baş örtülü kasiyerden alıcam içkileri. belki yine laf eder de müdürüne şikayet ederim bu sefer. art niyetse art niyet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pinkporing Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 niye minyon kafası? gerçekleri yazıyorum ben sadece ve sadece gerçekleri,birilerini acıtıyorsa bilemem işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 pinkporing said: niye minyon kafası? gerçekleri yazıyorum ben sadece ve sadece gerçekleri,birilerini acıtıyorsa bilemem işte.. Gerçekleri yazmıyorsun işte sorun orda . Hristiyanlık adına katliam yok şuan farkındaysan zencileri afrikadan misyonerlik adına almak falan eskide kaldı aynı kafa daha anca anca müslümanlara kaydı sıra şimdi onlarda onlar yapıyor. Depreme 7.4 yetmedi mi dicek yüzsüz cahil salaklar sadece bir noktada var onu da artık abartıp devam ettirmicem banlanmaya kadar gider anlatacaklarım hakarete gireceginden ama yinede anlamıcan minyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2011 konu dine gelince herkes kelime şovuna başlıyor. her birinize bir kitap ineydi de rahatlasaydınız la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar