Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Az kala taşlanıyorduk.

Nomak

Öne çıkan mesajlar

pasta avrupada yapılan son yıllardaki 180 saldırının sadece 3 ü islami terörle bağlantılı,geri kalan %98 i hıristiyanlık terörü ,haçlılarda terörist değildi kahramandı değilmi senin gözünde,misyonermisin nesin anlamıyorumki,her konuda islama laf atıyorsunuz,önce bi ağzınızı çalkalayın sonra islama laf atın..
bazılarınızla gurur duyuyor olmalı :d

Sosyal ağlarda paylaş

bu arada şunu araya sıkıştırayım

sokakta bira içmek suç değil

sokakta sarhoi olup rahatsızlık yaratmak suç

aradaki farkı anlamayıp insanları harass ettiği için muglada 2 polis görevden uzaklaştırıldı

bunu beni rahatsız eden polislere hatırlattıgımda güzelce tavırları değişiyor,işin peşini bırakmayacagımı belli ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

pinkporing said:

pasta avrupada yapılan son yıllardaki 180 saldırının sadece 3 ü islami terörle bağlantılı,geri kalan %98 i hıristiyanlık terörü ,haçlılarda terörist değildi kahramandı değilmi senin gözünde,misyonermisin nesin anlamıyorumki,her konuda islama laf atıyorsunuz,önce bi ağzınızı çalkalayın sonra islama laf atın..
bazılarınızla gurur duyuyor olmalı :d

minyon kafası bu işte.
Sosyal ağlarda paylaş

pinkporing said:

niye minyon kafası? gerçekleri yazıyorum ben sadece ve sadece gerçekleri,birilerini acıtıyorsa bilemem işte..

Gerçekleri yazmıyorsun işte sorun orda .

Hristiyanlık adına katliam yok şuan farkındaysan zencileri afrikadan misyonerlik adına almak falan eskide kaldı aynı kafa daha anca anca müslümanlara kaydı sıra şimdi onlarda onlar yapıyor.

Depreme 7.4 yetmedi mi dicek yüzsüz cahil salaklar sadece bir noktada var onu da artık abartıp devam ettirmicem banlanmaya kadar gider anlatacaklarım hakarete gireceginden ama yinede anlamıcan minyon.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...