Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 mesela o da penaltı değil bana göre. ama şunlara çaldıktan sonra ona da çalınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 abov golü kes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hop 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 zlatan'dan tekme bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ohaaa laaan nolduda düdük çaldı şurda hakem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 el var dedi aklı sıra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 ercan taner bile hakemden şikayetçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 hakem adeta bir aydınus, bir müftüoğlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Yok artık Hakem cok fena.Sanıyorum bunların basında Collina var.Kulagını ceker bu hakemin Tabi bir Cüneyt Cakır degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Hakem sağolsun seyir zevkinin içine etti. Kararlarına osuruyim kuponda yattı sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 a aa pato girdi çıktı. ne alaka lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 4 yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 3 golün üstüne robinho'nun atağını el diye kesilmesi ile maça olan bitmiş inancım tamamen rafa kalktı ... izlemedim maçı zaten ondan sonra gittim fifa oynadım ... bu barça sempatizanlığı yok olmadıkça dünyaya hükmetmeye devam edecekler bu kadar basit, kendileri de bunu bildiklerinden ötürü ona göre davranıyor futbolcular, faul bile denmeye utanılacak pozisyonlarda barçalıların hepsi, pozisyonu bile görmeyen adam elini havaya kaldırıp hemen itirazlara başlıyor. Hakem tak, düdüğü çalıyor. O bile pozisyonu görmemiştir eminim ... yazık günah lan, maç 90 dakika 1-1 falan olsa bile 90+'da eninde sonunda penaltı vs. çalınır yine tur atlaması sağlanırdı Barça'nın, bu sene istenen bu zaten bir yandan, Real - Barça finali olsun diye iki tarafta da resmen çalışılıyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancester Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Yalnız topa mudahale ediyor milan, Iniesta oyle bir bagırdıki televizyondan taraftarın sesinden net geldi. Bu mac Turkiye ligi ile alakalı olsa hakemliğini bıraktırırlardı. (bkz:Ali Aydın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 şikelona iş başında ne biçim penaltılardı ya onlar milan haketmed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2012 https://p.twimg.com/Aplq8mTCAAAjhPd.jpg:large Hakemde " aha fırsatını buldum, fırsatını" diye seviniyor resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Petrov'a lösemi teşhisi konmuş. Muamba hayat kurtardı deniyor. Muamba'nın başına gelenlerden sonra bütün takımlar oyuncularını detaylı sağlık kontrollerinden geçirmişler. Aston Villa'da Petrov'da lösemi teşhis edilmiş. Erken teşhis olduğundan ötürü tedavi edilecekmiş. Eğer Muamba'nın başına bu olay gelmeseydi geç teşhis edilebilirdi vs. deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2012 martin degil, stilian petrov. not duselim. futbolu birakmis bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 a.madrid'e zerre saygım olmasa da deplasmanda hannover'i yenmek ayakta alkışlanacak bir olay cidden, 2. golde de falcao'ya alda at pası verdi diego, maç boyunca ölü gibi gezen falcao'da resmen AFFETMEM diyip gözyaşı damlasını, selini bıraktı hannover kalelerine, hani o top öyle gidince ve falcao pozisyon alınca gol olacağı belliydi zaten, topun illa geçmesini beklemek gerekmiyordu safasdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 uefa avrupa ligi'nde yarı finale çıkan takımları aşağıda fizban yazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 adrian'ın gol bambaşka asıl. oktay bi nevi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 ispanyol-portekiz dağılımı tam tersine ama bu sene. dikkatli bakmadım ama tek sabit kalan falcao olabilir ehah. geçen seneki porto gibi eze eze favori giden takım olmaması güzel, biraz daha çekişmeli geçer kalan maçlar. kağıt üstünde en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 adettendir, tarihe not olsun diye yazalım bari yarı finalistleri. athletic bilbao athletico madrid valencia sporting lizbon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2012 yazmıştım ben ama :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2012 ben valencia diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar