Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

3 golün üstüne robinho'nun atağını el diye kesilmesi ile maça olan bitmiş inancım tamamen rafa kalktı ... izlemedim maçı zaten ondan sonra gittim fifa oynadım ...

bu barça sempatizanlığı yok olmadıkça dünyaya hükmetmeye devam edecekler bu kadar basit, kendileri de bunu bildiklerinden ötürü ona göre davranıyor futbolcular,

faul bile denmeye utanılacak pozisyonlarda barçalıların hepsi, pozisyonu bile görmeyen adam elini havaya kaldırıp hemen itirazlara başlıyor. Hakem tak, düdüğü çalıyor. O bile pozisyonu görmemiştir eminim ...

yazık günah lan, maç 90 dakika 1-1 falan olsa bile 90+'da eninde sonunda penaltı vs. çalınır yine tur atlaması sağlanırdı Barça'nın,

bu sene istenen bu zaten bir yandan, Real - Barça finali olsun diye iki tarafta da resmen çalışılıyor ...
Sosyal ağlarda paylaş

Petrov'a lösemi teşhisi konmuş. Muamba hayat kurtardı deniyor.

Muamba'nın başına gelenlerden sonra bütün takımlar oyuncularını detaylı sağlık kontrollerinden geçirmişler. Aston Villa'da Petrov'da lösemi teşhis edilmiş. Erken teşhis olduğundan ötürü tedavi edilecekmiş.

Eğer Muamba'nın başına bu olay gelmeseydi geç teşhis edilebilirdi vs. deniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

a.madrid'e zerre saygım olmasa da deplasmanda hannover'i yenmek ayakta alkışlanacak bir olay cidden,

2. golde de falcao'ya alda at pası verdi diego, maç boyunca ölü gibi gezen falcao'da resmen AFFETMEM diyip gözyaşı damlasını, selini bıraktı hannover kalelerine,

hani o top öyle gidince ve falcao pozisyon alınca gol olacağı belliydi zaten, topun illa geçmesini beklemek gerekmiyordu safasdfads
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...