applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Sotto said: Arsenal'a ilk maçta az laf etmedim ama 2 haftada adamlar öyle bir döndüler ki gerek bu maç gerek Tottenham maçı olsun. Genelde sporda pek olmaz böyle ama demekki wake up call olmuş bir nevi.. bunlar gayet oluyor ya.. biz liverpooldan 8 yedikten sonra kendimze gelmstk sampiyon olduk sfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Abi 8 baska ama ya. 8 yenince ya ceketini alir cikarsin benden bu kadar diye, yada bir aydinlanma olur baska opsiyon yok gibi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Kafa göründü, geliyor gümbür gümbür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Normalde hangi takimda Ibo varsa onu tutardim ama bugun Arsenal'liyim ve Ibo'nun sacma bir gol atmasindan korkuyorum :D Yazik olur bu kadar gaza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Yani aslında genel olarak Arsenal bu sene bir dengesizdi o yüzden dedim. BJK'nin 8 yemesi anormal bir durumdu ama ne olursa olsun BJK'nin Liverpool'u yenmesi beklenmiyordu. Ama Arsenal gidip rezalet oynamıştı San Siro'da... Genelde dengesiz takımlar bir iyi bir kötü olurlar da, iyi toparladı Arsenal 2 haftadır bir gaz var.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ben ingiliz spikerlerin gazina geldim. Ilk golden sonra "inceden inanabiliriz ama cok gol lazim" dediler, ikide " we should start believing now" falan dedi, 3'te direk adam bagirdi " Now It's Ooonnn!!" deyince ben de bi gaza geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ya bjk CL'ye katıldgı her sezon seri basını içerde yada dısarda ille yenmiştr 1 macta.. manu chelsea liverpool barca ille 3 puani alır bunlardan, sonra gider salak sacma takımlara kaybeder.. ama işte 8 cok anormal bisydi 50 kere oynasak 1 daha olmazdi yani, kıçına basına carpanlar girdi. sorna aydinlanma geldi işte sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Bize de Chelsea ayari vermisti zamaninda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 hep milana denk geliyo ingilizlerin muhteşem geri dönüşleri ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 yuru be gunners. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 fifa12de de arsenal boyle ya. ne maçlar dönüyo belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 kaçan gole bak bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 HADI BEEEEE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 van persie nin kaçırması imkansız lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 milanda oyundan çıkan gay kaşlı ne kötüydü ya mal herif öyle kaş mı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Sanırım Walcott Arsenal'in Sabri'si olmaya kasıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ne kaçtı be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 nocerino maçı mı sattı ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Satan biri varsa o da İbodur, rezalet bu akşam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 gol olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Abi Arsenal'in gol atmasını sırf maç uzasın diye istiyorum. Bitmesin lan bu maç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 ben arsenal kazansın diye istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2012 Ibo'nun frikiginde hakem neler yapti oyle ya, kor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar