Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

guernica said:

rennes'in zencileri atletico'yu eziyor şu an. barca maçından sonra toparlanmaları zor olacak sanırım.

rennes hücum günü çok yüksek bir takım yalnız, normal değil

ben yine iki takımda atar gollü beraberlik olur falan diye bekliyordum. Sonuçta A.madrid'in de hücumu yabana atılacak değil, hatta hücum takımı direk asdfa

derken attılar asdf
Sosyal ağlarda paylaş

Tevez patladı, 2 hafta kadro dışı yönetim konuyu araştıracakmış. Özür dileyecek bi şeyim yok yanlış anlaşıldım, arkadaşlarım beni destekleyecektir falan demiş.

BBC baya derin haber yapmış, gitmiş teknik direktörlere falan sormuş siz napardınız diye. Hatta FIFA başkan yardımcısı Jim Boyce bu tarz durumlarda fifanın oyuncuları futboldan men etme gibi hakları olması lazım falan demiş.
Sosyal ağlarda paylaş

abi o birazda fifa'nın işgüzarlığı

son dönemlerde iyice otorite kaybetmeye başladılar. Kulüpler üzerindeki yaptırımları yüzünden devler FIFA'ya çok karşı çıkmaya başladı. Sadece Tevez'de değil daha ufak olaylarda bile "GELİR İPİNİZİ ÇEKERİM HA, HALEN REYİZ BENİM" ayağına yatıyor.

Böyle olmaz ama, her ne kadar şimdilik bir ütopya olsa da Avrupa'nın dev kulüplerinin FIFA'dan ayrılıp kendi birliklerini kuracağı vs. hayalleri de var.

Olsa kötü olur bence de FIFA'ya da bir yerde dur denilmeli yani, tekel yönetmeye çalışıyorlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...