Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Premier ligde haftanın açılışını City - Everton maçıyla yaptık da, Everton herhalde kasaplıkla kazanabileceğini zannedip salmış kasapları sahaya. 5 sarı kart gördüler ve 1-2 tanesine direkt kırmızı bile olabilirdi. Kimse niye çıkarttın demezdi.

Neyse City 2-0 yaptı durumu dakika 88'de, namağlup yola devam ediyorlar.
Mesaj tarihi:
city rölantide bile iyi oynuyor. balotelli dangalak olmasa çok iyi oyuncu. sezon başı transfer dedikoduları çıkınca burun kıvırdığınız drenthe de everton'un en iyilerinden.
Mesaj tarihi:
Akşam büyük maç var Barça ve R.Madrid'i her sezon takip ediyorum zaten. Bu sene kervana Arda'dan dolayı A.Madrid'te eklendi. Bu akşam ikisini karşı karşıya izleyecez güzel bir akşam olacak :D
Mesaj tarihi:
Valla ben 3ünüde tutmuyorum bol gollü olsunda :) Mesut'tan dolayı Madrid'i seviyorum Messiden dolayı Barça Arda'yı eskiden hiç sevmesemde Arda'dan dolayı A.Madrid. Bu 3ü gol asist bişeyler yaparsa o maç keyiflidir :D
Mesaj tarihi:
CthuLhu said:

ya manchester allahın stoke citysini nasıl yenemiyorsun ya. neler neler tuttu yatan maça gel ya
bugün 4er maçtan iki capone ve tabii ki ikisi de birer maçtan gitti. bilemediğim iki maç bi sefer de aynı yerde olsa çocuğumu kesicem.
Mesaj tarihi:
mesut özil 27. dakkada oyuna girdi. özil bu maçta oyuna girmese real sabaha kadar gol atamaz havası vardı resmen. e bu adam olmasa madrid hiç gol atamayacak mı, böyle bir takım bir adama bu kadar bağlı olur mu yav?

bari nuri sahalara dönse de adamın alternatifi olsa.
Mesaj tarihi:
DoruK said:

mesut özil 27. dakkada oyuna girdi. özil bu maçta oyuna girmese real sabaha kadar gol atamaz havası vardı resmen. e bu adam olmasa madrid hiç gol atamayacak mı, böyle bir takım bir adama bu kadar bağlı olur mu yav?

bari nuri sahalara dönse de adamın alternatifi olsa.
zaten nuri düzelirse ve direk 11 de yer bulabilirse bence madride çok şey katıcak.madrid in ortasahası çok leş.bi mesut ve ronaldo nun ayağına bakıyor takım.ikisinden biri olmadımı çöküyorlar resmen
Mesaj tarihi:
evet, beni çirkef bir barça fanı olarak tanıdınız. doğrudur, fakat bu maçta tipsiz ama sempatik ardanın ve yırtıcı falcaonun kazanmasını istiyorum.

yırtıcı derken oyunculuğu anlamında
  • Yeni Oluştur...