kermit Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 nerden diyorum işte andaval Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2011 sanki kanal a portekiz ligini gösteriyordu ama yanlış hatırlıyorda olabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Premier ligde haftanın açılışını City - Everton maçıyla yaptık da, Everton herhalde kasaplıkla kazanabileceğini zannedip salmış kasapları sahaya. 5 sarı kart gördüler ve 1-2 tanesine direkt kırmızı bile olabilirdi. Kimse niye çıkarttın demezdi. Neyse City 2-0 yaptı durumu dakika 88'de, namağlup yola devam ediyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 city rölantide bile iyi oynuyor. balotelli dangalak olmasa çok iyi oyuncu. sezon başı transfer dedikoduları çıkınca burun kıvırdığınız drenthe de everton'un en iyilerinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 abv hakem, kanoute'nin 100% golü sayılmadı ofsayt diye alakası yok. kupon yatarsa evini kundaklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Akşam büyük maç var Barça ve R.Madrid'i her sezon takip ediyorum zaten. Bu sene kervana Arda'dan dolayı A.Madrid'te eklendi. Bu akşam ikisini karşı karşıya izleyecez güzel bir akşam olacak :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 atletico bayaa sağlam yalnız.falcao üzebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 hava topu özürlüsü barçayı kafa şutlarıyla zorlayacak bence falcao. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Valla ben 3ünüde tutmuyorum bol gollü olsunda :) Mesut'tan dolayı Madrid'i seviyorum Messiden dolayı Barça Arda'yı eskiden hiç sevmesemde Arda'dan dolayı A.Madrid. Bu 3ü gol asist bişeyler yaparsa o maç keyiflidir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 leverkusen 2 gol atarsa herkese benden çay atletico puan alırsa herkese kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 zaaa madrid yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 1. dakkada dsfs 5-1 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Real trollolololololed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesut yedek mi yine? İlk yarıyı izlemedim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 ya manchester allahın stoke citysini nasıl yenemiyorsun ya. neler neler tuttu yatan maça gel ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Valdes Alves Mascherano Abidal Xavi Busquets Thiago Fabregas David Villa Pedro Messi Falcao minimum 3 gol atar bu defansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 madrid bi maçı 11 kişi bitirsin lan arda di marianın yerine oynar vallahş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 CthuLhu said: ya manchester allahın stoke citysini nasıl yenemiyorsun ya. neler neler tuttu yatan maça gel yabugün 4er maçtan iki capone ve tabii ki ikisi de birer maçtan gitti. bilemediğim iki maç bi sefer de aynı yerde olsa çocuğumu kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 mesut özil 27. dakkada oyuna girdi. özil bu maçta oyuna girmese real sabaha kadar gol atamaz havası vardı resmen. e bu adam olmasa madrid hiç gol atamayacak mı, böyle bir takım bir adama bu kadar bağlı olur mu yav? bari nuri sahalara dönse de adamın alternatifi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 haha pes de oynuyor sanki morinyo 6-2 ne la öyle skor mu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Barcelona 5-3 Atletico maç sonucu tahminim gogogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 DoruK said: mesut özil 27. dakkada oyuna girdi. özil bu maçta oyuna girmese real sabaha kadar gol atamaz havası vardı resmen. e bu adam olmasa madrid hiç gol atamayacak mı, böyle bir takım bir adama bu kadar bağlı olur mu yav? bari nuri sahalara dönse de adamın alternatifi olsa.zaten nuri düzelirse ve direk 11 de yer bulabilirse bence madride çok şey katıcak.madrid in ortasahası çok leş.bi mesut ve ronaldo nun ayağına bakıyor takım.ikisinden biri olmadımı çöküyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 arda'nın 2 asist 1 gol 1 de sarı kartı var. arda 1 atarsa falcao en az üç atar. 4-3 atletico alır diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 evet, beni çirkef bir barça fanı olarak tanıdınız. doğrudur, fakat bu maçta tipsiz ama sempatik ardanın ve yırtıcı falcaonun kazanmasını istiyorum. yırtıcı derken oyunculuğu anlamında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2011 Mesut farkı! Adam dünyanın en iyisi pas konusunda bence şuan. İlk yarı oynuyormuydu bilmiyorum ama Mesut olmayınca Madrid top çeviremiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar