Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupadan futbol 2011-2012

TD)Pentagram

Öne çıkan mesajlar

Real Madrid Sneijder'i göndermekle tarihi yetoluk yapmıştı, hem de ölü fiyata. Şimdi iki katını öder geri almak için.

Kaka, Higuain falan da gidecekse ilk talip eminim City olacak, maksat para var bi kaç yıldız daha alalım. Chelsea'de Torres sanki kurtardı gibi paçayı ama orta saha şart artık. Lampard kendi diyor ben artık eskisi gibi değilim diye, hala takımın en çok gol atan ismi olması da ilginç. Essien amca o fizikle cam adama dönüştü sürekli sakat. Ayrıca takım Şampiyonlar Ligi'ne katılamayabilir (yürü be Newcastle!).

City alırsa şampiyonluğu Mancini kalır, istediği adamlar için de gene sınırsız bütçe ayrılır. Van Persie'de sanırım listenin başlarında ve sözleşmesini henüz yenilemeyi düşünmüyormuş. Adebayor kiradan dönecek, ölü fiyata herhangi bir takıma gidebilir. İngiltere'de asıl kapışılacak adamlar Modric ve Bale olacak gibi. İkisini de istenilen parayı verebilecek kulüp çok.
Sosyal ağlarda paylaş

applev0dka said:

salatam

yogurdum

ve etim hazır bekliyorum (hepsi tuzsuz)

saglıkli besleniyorum :p

yok biram,yok cipsim,yok cerezim,yok kebabım yazan olursa kalbini kırarm :D

go go ManU

az önce 3 tane hamburger 1 lt fanta gümlettim :)üstüne bide ankara elması oohh mis mis az sonrada annem çay yapar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...