kavurma Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Man. Utd or City ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Real Madrid Sneijder'i göndermekle tarihi yetoluk yapmıştı, hem de ölü fiyata. Şimdi iki katını öder geri almak için. Kaka, Higuain falan da gidecekse ilk talip eminim City olacak, maksat para var bi kaç yıldız daha alalım. Chelsea'de Torres sanki kurtardı gibi paçayı ama orta saha şart artık. Lampard kendi diyor ben artık eskisi gibi değilim diye, hala takımın en çok gol atan ismi olması da ilginç. Essien amca o fizikle cam adama dönüştü sürekli sakat. Ayrıca takım Şampiyonlar Ligi'ne katılamayabilir (yürü be Newcastle!). City alırsa şampiyonluğu Mancini kalır, istediği adamlar için de gene sınırsız bütçe ayrılır. Van Persie'de sanırım listenin başlarında ve sözleşmesini henüz yenilemeyi düşünmüyormuş. Adebayor kiradan dönecek, ölü fiyata herhangi bir takıma gidebilir. İngiltere'de asıl kapışılacak adamlar Modric ve Bale olacak gibi. İkisini de istenilen parayı verebilecek kulüp çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Modric'in en büyük talibi united. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 O kadar ölü fiyata gidecekse Fenere alsınlar Adebayor'u 10-15m avro çalışır bizden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/564364_10150900286777573_1755252681_n.jpg http://www.youtube.com/watch?v=P3OdhNpXUzU&feature=youtu.be Gollerin hepsi apayrı güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2012 tribundergi Udinese - Lazio macinda olaylar var. SS Lazio Baskani Lotito sahaya indi. SS Lazio Teknik Ekibinden Igli Tare, stad koridorlarinda hakeme saldirdi. Udinese - Lazio macinda stad koridorlarina yansiyan olaylarda 3 Lazio'lu oyuncu kirmizi kart gördü. neler oluyo asdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Bu arada Spurs - Rover maçında 19-0 kaleye şut oranı olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Podolski -> Arsenal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hadi herkes televizyon başına saat 10'da şampiyonluk maçı var city - united cipsim biram ve duvara fırlatmak için fake kumandam hazır kuruluyorum şimdi içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 mokoko said: tribundergi Udinese - Lazio macinda olaylar var. SS Lazio Baskani Lotito sahaya indi. SS Lazio Teknik Ekibinden Igli Tare, stad koridorlarinda hakeme saldirdi. Udinese - Lazio macinda stad koridorlarina yansiyan olaylarda 3 Lazio'lu oyuncu kirmizi kart gördü. neler oluyo asdsafd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 DoruK said: hadi herkes televizyon başına saat 10'da şampiyonluk maçı var city - united cipsim biram ve duvara fırlatmak için fake kumandam hazır kuruluyorum şimdi içeri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 salatam yogurdum ve etim hazır bekliyorum (hepsi tuzsuz) saglıkli besleniyorum :p yok biram,yok cipsim,yok cerezim,yok kebabım yazan olursa kalbini kırarm :D go go ManU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hangi kanal verio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bullbird Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 3-1 city oynadım direk skor hadi bakalım eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 lig tv dısında bır kanal verıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 uyduda azeri ve afgan kanalı mı ne veriyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 applev0dka said: salatam yogurdum ve etim hazır bekliyorum (hepsi tuzsuz) saglıkli besleniyorum :p yok biram,yok cipsim,yok cerezim,yok kebabım yazan olursa kalbini kırarm :D go go ManU az önce 3 tane hamburger 1 lt fanta gümlettim :)üstüne bide ankara elması oohh mis mis az sonrada annem çay yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ManU önce hüpletip, sonra gümletecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 yazdı kompany, 1-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 hak etti city şu golü bu devreki oyunla. united da biraz daha risk alır ikinci yarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 united çok ezdirdi kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 ilk yarı united kapandığı için sıkıcıydı biraz devre bitmeden golün gelmesi iyi oldu ikinci yarı zevkli geçecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 unitedın kapanması yaya toure hayvanından. clichy de tehlike sinyallerini verdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 4-0 biter mi? sldkjfhlajskdjşdflksjdşasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2012 Yaya Toure domine etti resmen de son 10 dk başka yerlerinde soluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar