inyourmind Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2012 Ben de blackwidow aldım.Arkadaş red cherry mekanik ftw ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crasher Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2012 bende QPAD MK-85 Cherry MX Red aldım Assembly'den. Bakalım daha deneyemedim, yazlıktayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2012 Beyler simdi Turkiye'de nerde satiliyordu bu meret? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2012 Das keyboard aldım ,doyamıyorum klavyeye bildiğin ,şiddetle tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Seperate said: Das keyboard aldım ,doyamıyorum klavyeye bildiğin ,şiddetle tavsiye ederim Üstad TR tuş işini nasıl yaptın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 No blank EU keys olanını aldım zaten ,farketmiyor yani hangi dilde kullandığın ,senle alakalı tamamen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Seperate said: No blank EU keys olanını aldım zaten ,farketmiyor yani hangi dilde kullandığın ,senle alakalı tamamen Demek istediğini anlamadım izah edebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Bak şu modelinden http://www.daskeyboard.com/model-s-ultimate/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Peki boş keyleri nasıl tamamlıyorsun? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Hangi boş keyleri anlamadım ? Türkçe ile ingilizce klavye arasında fark yok ki zaten ,o senin işletim sisteminden ne seçtiğinle alakalı. Türkçe seçersen klavyenin sağ tarafı ğ/ü/i/ş/ç İngilizce seçersen [/]/'/;/. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sanguin Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Yoo orası tamam da tuşların üstündeki yazıları nasıl yapacağız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 İhtiyaç yokki yazılara ,rakamlara Hatta inanılmaz rahat böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Sanguin said: Yoo orası tamam da tuşların üstündeki yazıları nasıl yapacağız :) yapistirma olarak veriyorlar sanirim kendin istedigin tuslari yapistiriyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Üşendim okumaya 8 sayfa. Mekanik klavyenin özelliği ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 sadece ses ve tuş hassasiyeti için diye galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 GERGE said: Üşendim okumaya 8 sayfa. Mekanik klavyenin özelliği ne? hipster. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 @Nekro öyle birşey görmedim ,dediğim gibi olayı no blank olması zaten. @GERGE deneme imkanı varsa denemek lazım bir kerede olsa ,kullandığım şey klavye değil plastik parçasıymış dedim ben açıkcası mekanik kullandıktan sonra ,tabi haftada 5 saat pc başında geçiren adama uymaz aradaki fark ,bu dediğim pcde vakit geçiren şahıs için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 GERGE said: Üşendim okumaya 8 sayfa. Mekanik klavyenin özelliği ne? Ses, plastiklerdeki gibi sürtünmeden erozyon olmuyor, hassassiyet farkı. Gamer falan değilsen lüzumlu birşey değil. Aşırı dayanıklılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Gamerlardan ziyade klavyeyi cok fazla kullanan insanlar icin daha saglikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PastorOfMuppets Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2012 >Gamer >No excessive keyboard smashing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Adekse steelseries 6gv2 gelmiş yada ben geç gördüm geldiğini neyse benim gibi geç görüp de almayı düşününlere haber olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyourmind Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Yeni geldi herhalde çünkü sitesine falan daha koymamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Seperate said: Das keyboard aldım ,doyamıyorum klavyeye bildiğin ,şiddetle tavsiye ederim nerden aldın turkiyede mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Türkiyede yok maalesef İsveçten sipariş verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 hayırlı olsun depe depe bas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar