_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 sitesi de buymuş http://global.pchome.com.tw/english/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 HeavyArmy said: we can write any value u like :) Adamın dibi bunlar dibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2013 Ufak olduğu için bunu tercih ettim bir de yanımda taşıyacağımdan.Yoksa evde black widow var.Bösböyük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ehe mobilite de %60 klavye inanilmaz guzel, tavsiye ederim. F1-10 tuslarina Fn ile gayet alisiyorsunuz, hatta bence daha rahat cunku tek elle shift+f5 basmak icin kanirtacagima, iki elle tik diye basiyorsun.. klavye kucuk oldugu icin mouse'un dibinde duruyor zaten, masada inanilmaz yer aciliyor...bunu tekrar yazayim, inanilmaz yer aciliyor masada. :) ofis ve is icin ben sahsen %60 yada %80 (tenkeyless) modellerden sasmam bu saatten sonra. Ha, eger muhasebe gibi bir durum var ve numpad deli gibi kullaniyorsaniz o zaman baska...gerci ayri numpad-usb satiliyor, mouseun sag tarafina konulur bir tane. hayirli olsun simdiden...PBT key olmasi anlatmasi zor ama ozetle cidden muthis birsey. Eskimiyor/asinmiyor tuslar resmen...backlighting yerine PBT olsun diyecek kadar guzel..Insallah teknoloji gelisirde hem PBT hem Backlightli dugme yaparlar ilerde. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 abi aslında deck keyboardlar pbt ve led için ama hem inanılmaz pahalı deckler mx switche göre o paraya topre alınır yani. bilemiorum. Yapılıyor herhalde pbtye led ama çok masraflı el işi felan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 birde çirkin ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 ehehe hakkaten tiknaz, ve cirkinmis..hele fontlar cok fena :) E 1-2 seneye cikartirlar herhalde. E seyi cozemedim, VOrtex Poker`de PN tusu ne ise yariyor? Sag alttan ikinci..FN ile Ctrl arasi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 tamamen programlanabilir tuşlar var poker2de sanırım onula ilgili bir tuş, gelince incelerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2013 deck nerden alabılırım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2013 abi deck bulmak zor http://www.datacal.com/cSearch.aspx?Search=deck&CategoryID=0&ManufacturerID=0&SectionID=0&PriceRange=0&SortBy=0&PageSize=9&AndOr=AND&DisplayMode=List&submit.x=0&submit.y=0&submit=Go burası sanırım gönderiyor worldwide ama en az 30-40 dolar takar kargo, 140 dolarda alet, o paraya değer mi hiçbir fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 mekanik klavye konusu olarak bunu bulabildim. eski ama güncellemiş olalım. fps oyunları için en iyisi cherry black/red, genel kullanım için cherry brown imiş sanırım. firmalar kendi switchlerini üretiyor artık, ama aralarında ne gibi fark var bilmiyorum. cherry red bakınırken bunu buldum: http://www.corsair.com/en-us/landing/strafergb steelseries'in de şöyle bişi varmış: https://steelseries.com/gaming-keyboards/apex-m650 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 corsair strafe red varbende rgb olmayan versiyonu kırmızı ışık. bugüne kadar kullandığım ve beni en memnun eden elektronik aletlerden biri sanırım çok tatlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Red yumuşak geliyor bana, black daha iyi basma hissi sağlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 µh said: corsair strafe red varbende rgb olmayan versiyonu kırmızı ışık. bugüne kadar kullandığım ve beni en memnun eden elektronik aletlerden biri sanırım çok tatlı. yarim milyar diyor degiyor mu yarim milyar vermene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 66 euroya aldım geçen black fridayde, 3,5tu kur o zaman. 500 lira fenaymış ne diyim. Bright said: Red yumuşak geliyor bana, black daha iyi basma hissi sağlıyor bazen youtubeda falan bir şey izlerken video duruyor veya ileri-geri sarıyor, bi bakıyorum: tuşa basıyormuşum meğer farkında değilim, gerçekten çok hafif. diablo, poe tarzı oyun oynuyorsanız eğer çok iyi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 µh said: corsair strafe red varbende rgb olmayan versiyonu kırmızı ışık. bugüne kadar kullandığım ve beni en memnun eden elektronik aletlerden biri sanırım çok tatlı. kırmızı ışıklı yeni bir klavye çıkmış, corsair'den. suya karşı dirençli felan. ama o da sırf kırmızı ledli yapılmış. merak ettim kırmızı led nasıl oluyor kullanması. mavi/yeşil renkleri seviyorum ve ürün seçerken ona dikkat ederek alıyorum. ledi kapatılıyordur muhtemelen ama özellikle kırmızı seçilmiş olması, kullanırken nasıl hissettiriyor? kullanışlı mı, gözü yoruyor mu vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Bu aralar ben de almayı düşünüyorum. Oyun için değilde, çoğunlukla yazı / kod yazmak için. Şunlardan hangisi mantıklı olur? HyperX Alloy ~ 350 TL Cooler Master MasterKeys Pro L ~ 300 TL Bunları sevme sebebim çerçeve boyutunun küçük olması, ikisi de Cherry Mx switch ile geliyor. Yalnız red in basma hissini pek sevemedim, blue da çok gürültülü olur ofis ortamında, brown denediklerim arasında en beğendiğim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 @Bone aslında en az göz yoran kırmızı olması lazım. Mavi zaten gözü fena rahatsız ediyor. Yukarıda verdiğim hyperx de de kırmızı var, muhtemelen ondaki gibi hepsinde ışık şiddeti ayarlanabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 kırmızı renk en az kırılan ve en yoğun renk olduğu için yakın çevresini aydınlatır sadece. karanlık odada oyun oynarken rahatsız etmez. 2 gün önce şunu aldım.https://www.amazon.com/gp/product/B01B8Y1RNU/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc ama daha göndermediler. cherry red ama diğer cherry'lere göre biraz daha sessiz ve daha tok bir sesi var. Net'deki yorumları iyidi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 corsairde ışığın 3 seviyesi var ayarlayabiliyorsun, ben en yüksekte kullanıyorum ve karanlık odada bile hiç yorucu gelmiyor güzel gayet. red switch de gayet gürültülü bu arada ya. alırken düşünüp taşınıp öyle alın, evde başka biri varsa yan odadan kesin duyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 anamla kavga edicez desene gerçi benim aldığım Gateron daha sesiz olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Olm isiga ne gerek var Hangi tus klavye de nerde bilmiyor musubnuz? Bilmeyene iyi tabi klavyenin ışıklı olmasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 o-ring alin switchlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 nerden alalım peki, fiyat ve hız olarak hangi site? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2017 ebayden al aliexpressten al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar