Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tübitak (Türkiye Bilimden Teknikten Anlamayanlar Kurulu)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Matematik projesiyle TÜBİTAK'ın yarışmasına katılan lise öğrencisi Barış Paksoy "Sen bunu yapmış olamazsın" denilerek reddedildi.

http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1057637&Date=26.07.2011&CategoryID=77
Mesaj tarihi:
said:

Kesinlikle taraflı yazıyorsunuz.Nedense TÜBİTAK ı dilinize dolamışsınız.Eminim işin içinde iş var.Mesela Hollanda da düzenlenen matematik olimpiyatlarında Türk takımı Dünya 6.sı oldu.Tek satırınız var mı?

buda düşündürücü
Mesaj tarihi:
Çocukla zamanında aynı lisede okumuş arkadaşlarım var bu arada çocuğu biliyorlar bunu yapabilecek kapasitede bir insan olduğunu söylediler bana.

angutluk resmen ya hahah
Mesaj tarihi:
Senin seviyende biri bunu yapamaz diyorlar ama çocuk

said:
Barış Paksoy jüri önünde savunma yapmak ve projenin kendisine ait olduğunu kanıtlamak istedi, ancak bu talebi de kabul görmedi.

Deyince bunu kabul etmiyorlar. Yani olay tahminimce şöyle gerçekleşiyor. Çocuğun projesini okuyan jüri kapasitesiz insanlardan oluştuğu için hiç bir şey anlamıyor (onun yerine tahminen pet şişeden deniz altı yapmış birine ödül vermişlerdir). Dolayısıyla çocuk da o zaman savunayım deyince de lan lan lan deyip tırsıyorlar onu da reddediyorlar sdf
Mesaj tarihi:
Ramanujan Asalların Genelleştirilmesi

nedir bu merak ettim aslında
gerçi koysalar önüme gene bişi anlamamda .P

onun dışında yapmıştır o cocuk fotoda o potansiyel var en azından yazık yani eforuna falan.
Mesaj tarihi:
Ardeth said:

Çocukla zamanında aynı lisede okumuş arkadaşlarım var bu arada çocuğu biliyorlar bunu yapabilecek kapasitede bir insan olduğunu söylediler bana.

angutluk resmen ya hahah

ben mi dedim lan?
ben de okudum zamanında aynı lisede dfg
Mesaj tarihi:
TÜBİTAK bu iktidar zamanında iyice komedi bir kurum oldu.Bu türden haberler de bunu ispatlıyor zaten.Şube müdürü arkadaşım var TÜBİTAK'ta.Öyle şeyler anlatıyor ki buraya yazsam en uçuk kaçığınız bile inanamaz.
  • Yeni Oluştur...