Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Matematik projesiyle TÜBİTAK'ın yarışmasına katılan lise öğrencisi Barış Paksoy "Sen bunu yapmış olamazsın" denilerek reddedildi. http://www.radikal.com.tr/Radikal.aspx?aType=RadikalDetayV3&ArticleID=1057637&Date=26.07.2011&CategoryID=77 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 said: Kesinlikle taraflı yazıyorsunuz.Nedense TÜBİTAK ı dilinize dolamışsınız.Eminim işin içinde iş var.Mesela Hollanda da düzenlenen matematik olimpiyatlarında Türk takımı Dünya 6.sı oldu.Tek satırınız var mı? buda düşündürücü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Çocukla zamanında aynı lisede okumuş arkadaşlarım var bu arada çocuğu biliyorlar bunu yapabilecek kapasitede bir insan olduğunu söylediler bana. angutluk resmen ya hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Cocugun resminden belli zaten o potansiyel oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 cocuk harry potter yalnız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 seviye üstü... yani yarışmanın seviyesinin üstünde miymiş? yoksa senin seviyende biri bunu yapamaz mı demek istiyorlar?... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Senin seviyende biri bunu yapamaz diyorlar ama çocuk said: Barış Paksoy jüri önünde savunma yapmak ve projenin kendisine ait olduğunu kanıtlamak istedi, ancak bu talebi de kabul görmedi. Deyince bunu kabul etmiyorlar. Yani olay tahminimce şöyle gerçekleşiyor. Çocuğun projesini okuyan jüri kapasitesiz insanlardan oluştuğu için hiç bir şey anlamıyor (onun yerine tahminen pet şişeden deniz altı yapmış birine ödül vermişlerdir). Dolayısıyla çocuk da o zaman savunayım deyince de lan lan lan deyip tırsıyorlar onu da reddediyorlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 çocuk şakirt oalydı bütün televizyonlarda haberini izliyor olurduk şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ahaha gerçekten bu da ayrı bir nokta nesin köyüne falan gittiğini biliyorlarsa çocuğun o yüzden vermemişlerdir belki haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 adeta "benim gösterdiğim yoldan çözmemişsin" diye sıfır puan veren ortaokul matematik hocası... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 ahahahah daha iyi ifade edilemezdi heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Biz seviyenin altındayız demeye utanmış Tübitak sen seviyenin üzerindesin demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 bugün gazetede gördüm ben de. baya bir saçmalamış tübitak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Benim fizikten soğuma hikayem. Gerçi ben çapsız lise öğretmenleriyle boğuşuyordum bu garibime prof.lar köstek olmuş. Bu ülkede bilimle uğraşan adama yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Durun la bende çözecem pi yi kaç alıyoz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Düzeltirler hatalarını umarım, belki dikkat çeker. Bide belki başka kaç tane daha aday var dinlemedikleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ramanujan Asalların Genelleştirilmesi nedir bu merak ettim aslında gerçi koysalar önüme gene bişi anlamamda .P onun dışında yapmıştır o cocuk fotoda o potansiyel var en azından yazık yani eforuna falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Ardeth said: Çocukla zamanında aynı lisede okumuş arkadaşlarım var bu arada çocuğu biliyorlar bunu yapabilecek kapasitede bir insan olduğunu söylediler bana. angutluk resmen ya hahah ben mi dedim lan? ben de okudum zamanında aynı lisede dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Esasinda bu calismayi birde yurtdisina yollasaydi, tubitak a iyi kapak olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 yahudilerle temasa geçilsin hemen, çocukta gelecek var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 olay nesin köyü zaten başka bişey değil. allahsızlar müminlerden daha iyi bilim yapıyor olamaz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 TÜBİTAK bu iktidar zamanında iyice komedi bir kurum oldu.Bu türden haberler de bunu ispatlıyor zaten.Şube müdürü arkadaşım var TÜBİTAK'ta.Öyle şeyler anlatıyor ki buraya yazsam en uçuk kaçığınız bile inanamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 mulgear6 said: Nillepezdel: benim gözümde tutuklanan herkes aksi kanıtlanana kadar suçludur Ya ben şunu gördüm de,inanamadım,böyle mi dedi gerçekten Pelin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 dedi valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2011 Canı sıkkındır ya da morali bir şeye bozulmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar