Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Çıkacakmış 1 eylül'de haberiniz olsun,benden bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 emeğine sağlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Beyler benim halam oynamış betasını arkadaş doğru söylüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demian Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2011 benim teyzem betanın bizzat kendisi, teyzemle kim oyun oynuyor lan! 50 yaşında kadın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 videoyu beğenmedim yarısında çıktım bu ne lan farmville gibi video yapmışlar asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 çok leş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhom Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 merhaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 3. oyunla beraber ilk stronghold oyunu bedava verilcekmiş sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Ben beğendim ilk oyuna dönmüşler diyebiliriz (hikaye olarakta) adam anlatmış birçok şeyi. Gündüz,Gece olayınıda eklemişler oyuna çıkış tarihi 18 Ekim oldu bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 cikti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 oynayıpda stronghold crusader tadı alan söylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2011 Bu gece deniycem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Oyun inanılmaz buglı, moralimi bozdu. Adamlar kapıya fln sıkışıyorlar, binalara takılıp kalıyorlar öyle ölene kadar, kontrol edilemiyor. 2 bölümü tekrar oynamak zorunda kaldım sırf Lord binalara sıkıştığı için. Düzgün bir patch lazım acil. İlk izlenimim o kadar da olumlu değil. Çok kasmamışlar sanki oyun için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ağşama deneyip buraya sağlam bi döşerim... fikirlerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Oyunun grafikleri yüzünden oyundan soğudum. Tamam gerçekçi grafik yapalım demişler ama o eski havası tamamen kaybolmuş. Ayrıca arabirim vs. de hiç kullanışlı ve hoş gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Ben grafikleri begendim, onemli bir buga da denk gelmedim.. Ama grafikler disinda oyunda hicbir yenilik yok, hatta eksiklikler var. Mesela duvarlari istedigimiz kalinlikta yapamiyoruz, standart vberilenlerle yetinmek zorundayiz. Crusader'daki gibi bir skirmish modu yok. Biraz zevke bagli ama mizrakli adamlarin mizraklarini icabinda surlarin ustundeki adamlara kadar firlatmalari da hosuma gitmedi. O tarz mizraklarin firlatilarak kullanildigini hic sanmiyorum. Bunun otesinde hemen hemen her sey Stronghold 1 ile ayni. Tek fark honor binalari, o da tam hatirlayamadigim Stronghold 2'de vardi sanirim. Ilk Stronghold varsa almaya degmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2011 ben oyuna giremiyorum ya :( takılıor yükleme ekranında ama söyledigin seyler exp.'la çözülür crusader'da exp dı ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 çok bug var oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2011 Komutan said: Biraz zevke bagli ama mizrakli adamlarin mizraklarini icabinda surlarin ustundeki adamlara kadar firlatmalari da hosuma gitmedi. O tarz mizraklarin firlatilarak kullanildigini hic sanmiyorum. Yıllardır ortaçağ-kale sümilasyonu ile uğraşan bir firmanın böyle birşey yapması çok garip. Kaynakçadan anladığım kadarı ile mızrak olarak kullanılan ayrı bir çeşit, Thrust mantığı ile kullanılan ayrı ikisini aynı şekilde kullanmakta apayrı birşey olmuş... Bence asıl konu: 13 metre yüksekliğindeki bir sura sağlam ağaçlardan yapılmış bir mızrak nasıl fırlatılır? http://www.middle-ages.org.uk/spears.htm said: The javelin was a type of spear used by the ancient Greeks and the pilum was the name of the throwing spear which was used by the Romans An Angon was a throwing spear used during the Middle Ages. The angon was a 6 foot long spear with a slender iron neck featuring a barbed head. The angon was essentially identical to the Roman pilum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2011 çok sıkıcı buglar var bedava versiyonunda mı sadece yoksa parasıyla alanlardada varmı ? ona göre gidip alayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Aman diyim abi almayın. Oyun götüm gibi. Hatta isim gücüm yok İngilizce video yaptım tüm dünya görsün ne kadar boktan bir oyun olduğunu görsün diye. Yarın oburgun uploadlarim buraya da koyarım. O kadar çok bug var ki peeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 buglar patchlenmek icin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 bi allahın kulu da düzgün yorum yapsın lan. şimdi oyun götüm gibi diyosunuz bilmemne de, buglarla oyuna not verilmez. tamam çok bug vardır, oynancak gibi değildir de, bugların fixlendiğini varsayarak oyun nasıl onu söyleyin hele bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2011 kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar