Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Imagine there is no heaven, it's easy if you try. Abi bunlar olucak bunlar olmalı ki tek kafa yaşamayalım farklılıklarımız olmazsa nasıl eglenicez şunlarla kimle dalga geçicez ahahah pis cahil diye? Bir de dikkatimden kaçmadı degil 5 vakit namaz kılıp abdest alması gereken insanlar en pis kokan insanlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Kalten said: Bence istiklal marşınıda kaldırsınlar 23 nisan 19 mayıs filan gibi gereksiz saçmalık ötesi bayramlarada gerek yok onlarda ideolojik ramazan kurban bayramı filan dini empoze ediyor onlarada gerek yok.Herkes kendi kafasına göre takılsın işte ülke dedigin öyle olur niye lan her yil yok bayram yok bilmem ne gunu ayagina tonla tatil yapiyoruz iste krallar gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Tatilede gerek yok bizi zorla tatil psikolojisine sokuyorlar ama fakiriz gidemiyoruz sonra sinirlenip milletten çıkarıyoruz acısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 öm sistemi de kalksın lan ezanla beraber. kafamı karıştırıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 İstiklal marşına laf etmezler, 3 ten sonrası ilahiden fırlamış gibi zaten. Mithat said: Bir de dikkatimden kaçmadı degil 5 vakit namaz kılıp abdest alması gereken insanlar en pis kokan insanlar. O olayı ben de çözemedim, işte anca cumadan cumaya filan yıkanıyolar diye tahmin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Şu hayatta 2 tip pis sakal bırakan insan tipi var. 1- Metalciler 2- Dinciler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 rahatsiz said: andımızla beraber ezan da kaldırılsın. ben desteklerim o zaman. bencede ikiside kalksın.. andımızda saçma ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Mithat said: Bir de dikkatimden kaçmadı degil 5 vakit namaz kılıp abdest alması gereken insanlar en pis kokan insanlar. abi abdest alırken kulak arkası, kafanın tepesi, burun falan yani. bi koltuk altı olsun, bi apiş arası olsun yok yani. tabi kokarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 rahatsiz said: öm sistemi de kalksın lan ezanla beraber. kafamı karıştırıyor. ahah yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gusül abdestinde vücudunun her yerine su değmek zorunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 mal lan bunlar. ezan kaldırılsın yürüyüşü yapılsa kanla biter ama. çok lazım çünkü bu devirde bas bas milleti namaza çağırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 norveç değil miydi o ülke belli vakitlerde allah yok, din yalan diye bağırtan. en güzeli tümden böyle çağrıları, yeminleri kaldırmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Sabahın 5 inde namaz kalkan işsiz var mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 benim evde tam minarenin karşısında 10 metre var arada. imama rica ettim hoparlörün yönünü değiştirttim. yaptı ama sonra cemaat yüzünden çevreye park edemez oldum. hangi evin önüne park etsem yaşlı bir amca pencereden kafayı çıkartıp oraya park etme yiğenim diyip kovalıyor.mahalle baskısı lölölölö Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=B8HK_8s-7w0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ondan önce din dersi kaldırılsın bi zahmet. sonra düşünürüz bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Üniversitelere din dersi zorunlu olsun 10 kredi olsun sınavlar uygulama + yazılı sınav şeklinde olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://i.milliyet.com.tr/YeniAnaResim/2011/07/24/-andimiz-kaldirilsin--1504405.Jpeg "İdeolojik dayatmaya son pankartları" yanında "neden okula başörtümle giremiyorum" pankartı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 insan geri zekalı olunca yapacak bişey yok malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben televizyon karşısına geçiyorum "bize neden nükleer bomba atılmıyor bizim neyimiz eksik" diye bağırıyorum. "bizim japonlardan ne eksiğimiz var" diye hayıflanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Şey lazım anca bunlara dinci bi mahalleye bomba düşücek veya yangın çıkıcak hepsi yanarak ölücekler o zaman derler anca biz bişeyi yanlış mı yapıyoruz lan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 o zaman da kafirleri imana getiremedik diye allah cezamızı verdi, daha çok çalışmalıyız derler bu yetolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 rahatsiz said: andımızla beraber ezan da kaldırılsın. ben desteklerim o zaman. Kimliklerde bulunan din hanesi Zorunlu din dersi Ölümden sonra bedeni ile ne yapılacağına bireyin karar vereceği düzenleme bunları da ekle, ben de sonuna kadar destekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 nileppezdel said: o zaman da kafirleri imana getiremedik diye allah cezamızı verdi, daha çok çalışmalıyız derler bu yetolar http://www.sondakika.com/haber-konya-da-tup-patlamasi-sonucu-olen-ogrencilerin/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar