Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://gundem.milliyet.com.tr/-andimiz-kaldirilsin-/gundem/gundemdetay/24.07.2011/1418213/default.htm http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2011/07/24/--1504387.Jpeg genç ninjalar rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 feto tayfa ile pkk tayfa doğuyu kim kapıcak diye boğuşurken, bu konuda anlaşabilirler aslında. laço tayfa ne der duruma bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2011/07/24/--1504379.Jpeg çember sakal, parmak arası terlik. bu pankartı takanlar küçüçük çocuklara şeytanı, cehennemi öğretmekten, çocuğun rızası olmadan pipisini kesmekten geri duramıyor ama. http://i.milliyet.com.tr/SonDakikaHaberGaleriler/2011/07/24/--1504391.Jpeg diğerleri bahane "kesintisiz eğitim" şahane. tek dertleri bu. kızları okutmayıp 14 yaşına gelince cukkalı sakallı bi koca bulup evermek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Milli güvenliği kaldırtmak nedir ya allah allah. Siyah renk güneş ışığını fazla çekiyo demek ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 İdeoloji sözcüğünü söylemek için 1d20 zar atacak tiplerin taşıdığı pankarta gel lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 şu norveçli psikopatı 1 günlüğüne rica etsek, şu eylemi yapanların arasına bi giriverse hayrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 öf al andımızı vur bu yürüyenlere. küçük kızlara baş örtüsü takılması da ideolojik dayatmadır, ilk okulda her gün andımız okutulması da ideolojik dayatmadır. bu insanlar ise kendilerinin zaten ideolojik dayatmalar içersinde boğulduğunu fark edemeyecek kadar malmış. sırf bu tipler yürüyor diye soğudum ama bu fikrimden ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 toggie said: şu norveçli psikopatı 1 günlüğüne rica etsek, şu eylemi yapanların arasına bi giriverse hayrına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kesintisiz eğitim zorbalık mı? bunlara sıçak çarpmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Gerizekalı sürüleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 andımızla beraber ezan da kaldırılsın. ben desteklerim o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 tam bir islam fuck yeah ama ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 çok gizli ermeni var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 bunlarin ne sikintisi varmis andimizla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bizim aptalların seviyesine inmemiz değil de aptalların bizi yakalaması gerektiğini insanlar anladığı zaman yeni bir çağ açılacak bence. Gerizekalılar. Git namaz kıl ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kişileri tabulaştırıyormuş andımız ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 puta tapma var diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 lord_gorthaur said: kesintisiz eğitim zorbalık mı? bunlara sıçak çarpmış :D e kesintisiz eğitim olunca kızları 13 yaşında görücüye çıkmaya başlayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Eğer başıma bişi gelmeyecekse, allahı sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Kişileri tabulaştırınca yanlış olmayan bişeyi tabulaştırıp uğruna adam öldürünce gelsin huriler. temem. Hayır ikisi de saçma da biri komik ekstradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bence istiklal marşınıda kaldırsınlar 23 nisan 19 mayıs filan gibi gereksiz saçmalık ötesi bayramlarada gerek yok onlarda ideolojik ramazan kurban bayramı filan dini empoze ediyor onlarada gerek yok.Herkes kendi kafasına göre takılsın işte ülke dedigin öyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 rahatsiz said: andımızla beraber ezan da kaldırılsın. ben desteklerim o zaman. ahaha gerçekten, hiç bi farkı yok onlara kalsa ilkokul çocuğu her gün namaz kılmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bence ülkeye de gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://web.singnet.com.sg/~alankhoo/Maitreya2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 rahatsiz said: andımızla beraber ezan da kaldırılsın. ben desteklerim o zaman. ramazan da kaldırılırsa anlaşırız. bir sürü beynine glikoz gitmeyen öküz YÖMÖÖÖÖÖÖK diye trafiğe çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar