MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kitapları okurdunuz? mesela ben yüzüklerin efendisi'nin ikinci ve üçüncü kitaplarını tarih derslerinde okudum. çok zevkli gelirdi. bi de şimdi adını hatırlayamadığım ama fantastik olmayan bir kitap bitirmiştim tarih dersinde. sizinkiler nelerdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ölüm kapısı serisini sıra altından bitirdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 lisede ders sırasında sıra altından hangi.......... ....lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 chip dergisi 17.03.2004, nüsha 4442, sayı 422 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bizim zamanda nintendo gameboy vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 dragonlance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 zımba diye bi gazete vardı bizim zamanımızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Vendy said: dragonlance Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben resim ciziyodum derslerde. yabanci dil derslerinde bi sürrü kitap dayiyolardi zaten.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Bilimum fantastik kitap, ara sıra da Gameshow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 biz çıkartıp masanın altına vururduk. şap şap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 blind watchmaker icewindale serisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 LEVEL okurdum bide orta okuldan beri. ezbere bilirim. 2001 - 2005 arasini. Kuran okur gibi Diablo 2 nin el kitabınıda az okuamadım hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 l-manyak okurdum genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 drizzt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Ben çalışkandım,her dersi dinlerdim ve katılırdım. Bir de sağlam döverdi benim zamanımda öğretmenler,öyle sizin dediklerinizi yapan arkadaşları yakaladıklarında tekme-tokat girişen öğretmenlerim oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 level, oyungezer falan çok okurdum. tabi bir de çizgi roman ve mizah dergileri. kitap okudum mu hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 cetintas said: Ben çalışkandım,her dersi dinlerdim ve katılırdım. Bir de sağlam döverdi benim zamanımda öğretmenler,öyle sizin dediklerinizi yapan arkadaşları yakaladıklarında tekme-tokat girişen öğretmenlerim oldu. ben carpim tablosunu ezberlemedim diye tokat yediydim türkiyede sdf. o günden sonra matematikten nefret ettim zaten, sevmek efor gerektirdi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 cetintas said: Ben çalışkandım,her dersi dinlerdim ve katılırdım. Bir de sağlam döverdi benim zamanımda öğretmenler,öyle sizin dediklerinizi yapan arkadaşları yakaladıklarında tekme-tokat girişen öğretmenlerim oldu. ıyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 idda bulteni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 tutturdun mu hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 cetintas said: Ben çalışkandım,her dersi dinlerdim ve katılırdım. Bir de sağlam döverdi benim zamanımda öğretmenler,öyle sizin dediklerinizi yapan arkadaşları yakaladıklarında tekme-tokat girişen öğretmenlerim oldu. bizim lisede hocalar saçımızı kestirelim diye rica ederlerdi. kitap okurken yakalayınca "onu okuma, bunu oku" diye öğüt verirlerdi. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben uyurdum genelde bi sınavlar için uyanırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 oyun oynardım genelde gerçi pek gitmedim okula lisede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 goldbären said: lisede ders sırasında sıra altından hangi.......... ....lol http://i.imgur.com/XrkCX.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar